reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Černá kobra 3.

Cobra nero 3

Další název:
Black Cobra 3: The Manila Connection; Black Cobra III
Žánr:
Země:
Rok:
1990
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Černá kobra 3.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.12.2011
videofil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.12.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.3.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.8.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.1.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2007
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.5.2009
Claymored
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
simon171
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5090minih5090Cestující v dešti (1969) 
Le Passager de la pluie n
minih23386minih23386Za trnkovým keřem (1980) 
Za trnkovým keřem n
minih45755minih45755Černý talár pro vraha (1981) 
Une robe noire pour un tueur n
minih28349minih28349Jako pavouk (2001) 
Along Came a Spider n
minih43645minih43645Ivanhoe: Balada o statečném rytíři (1983) 
Ballada o doblestnom rycare Ajvengo n
minih45834minih45834Černí bojovníci (2003) [TV film] 
Deacons for Defense n
minih73023minih73023Mistři českého animovaného filmu (2003) [TV cyklus] 
Mistři českého animovaného filmu n
minih15178minih15178Osvobození I - Ohnivá duha (1967) 
Osvobožděnie - Ogněnnaja duga n
minih25084minih25084Bláznivá dovolená v Las Vegas (1997) 
Vegas Vacation n
minih17537minih17537Psycho II (1983) 
Psycho II n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - Erkul
9   - videofil
5   - Kuvik
6   - AGAMEMNON
5   - R.RICKIE
8   - oulisna
6   - rosta12
3   - deatdavid
6   - Claymored
7   - simon171

TV Program

ČT1 - Kojak: Vždycky je tu něco (199...

22:00 - 23:35

40 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

ČT2 - Doktoři

22:00 - 22:45

40 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka: Oddělení kyberneti...

22:40 - 23:35

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

22:40 - 23:35

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141731
Osobností: 607044
Fotografií: 527248
Plakátů: 254138
Obsahů a biografií: 130422

Poslední komentáře

Blair Witch: 20 let poté (2016)

Blair Witch: 20 let poté
No už na začátku je   řečeno že je to   poskládané z video záznamů   které se našli v černém   lese. Mě ta trhavá kamera   docela vadila , více >

Autor: wena | Hodnocení: 6 / 10

Zloději zelených koní (2016)

Zloději zelených koní
Hledání zelených vltavínů   se z hobby stane nelegální   obživou.
Staré   přátelství rozdělí až   kostlivec ve skříni.

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Café Society (2016)

Café Society
Příběh zasazen do   filmového Hollywoodu   třicátých let. Nejvíce mě   pobavil mafiánský bratr co   všechno vyřešil betonem.

Autor: wena | Hodnocení: 6 / 10

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.205/0.183