reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Černá Emmanuella - Hodina divoké radosti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 35% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.10.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.5.2009
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.10.2008
TarabasCz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih61703minih61703Ajami (2009) 
Ajami n
minih25521minih25521Kouzelný meč (1962) 
The Magic Sword n
minih5834minih5834Dáma s psíčkem (1960) 
Dama s sobačkoj n
minih24736minih24736Tatínek na neděli (1971) 
Tatínek na neděli n
minih47656minih47656Zázrak v New Yorku (1947) 
Miracle on 34th Street n
minih21819minih21819Útěk z L.A. (1996) 
Escape from L.A. n
minih44863minih44863The Life and Adventures of Nicholas Nickleby (2001) [TV film] 
The Life and Adventures of Nicholas Nickleby n
minih70813minih70813Bouře meteorů (2010) [TV film] 
Meteor Storm n
minih15463minih15463Parta snů (1989) 
The Dream Team n
minih56801minih56801Fotři jsou lotři (2010) 
Meet the Fockers Sequel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

35 %
6   - curil
2   - Kuvik
2   - Bara.40
1   - deatdavid
4   - RaR
6   - TarabasCz

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Palawan, království perel

17:15 - 18:10

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140632
Osobností: 602783
Fotografií: 521019
Plakátů: 252317
Obsahů a biografií: 129673

Poslední komentáře

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.538/0.51