reklama
 
ohodnotit

Černá Carmen Dorothy Dandridge [TV film]

Introducing Dorothy Dandridge

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
120 minut

Celkové hodnocení filmu Černá Carmen Dorothy Dandridge

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.6.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.3.2010
ally.o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2005
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.5.2009
aurora45
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2010
Olie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8000minih8000Banditi nebe (1986) 
Gunbus n
minih18092minih18092Rozsudek noci (1993) 
Judgment Night n
minih15748minih15748Pětka s hvězdičkou (1985) 
Pětka s hvězdičkou n
minih37049minih37049Cesta do Maroka (1942) 
Road to Morocco n
minih44179minih44179Paříži, miluji tě (2006) 
Paris, je t'aime n
minih20027minih20027Světla velkoměsta (1931) 
City Lights n
minih5740minih5740Ďábel v modrých šatech (1994) 
n
minih35831minih35831Starouši na plný plyn (2002) 
Gamle mænd i nye biler n
minih49831minih49831Anabáze (1992) 
n
minih58970minih58970Návrat do domu hrůzy (2007) [Video] 
Return to House on Haunted Hill n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 %
6   - curil
2   - Kuvik
8   - ally.o
4   - deatdavid
7   - aurora45
7   - Olie

TV Program

ČT1 - Vyprávěj

10:45 - 11:45

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajuplný podzemní svět

10:45 - 11:15

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:50

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Hra světel (1996) [TV film]

10:00 - 12:00

72 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146720
Osobností: 622369
Fotografií: 554779
Plakátů: 263350
Obsahů a biografií: 134570

Poslední komentáře

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)

Šílený Max: Zběsilá cesta
Původní Mad Max se stal   kultem...bůhví proč. Kromě   Domu hromu šlo o průměrné   snímky. Ovšem tohle, tohle   je nářez! Podivné   panoptikum více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Happy Feet (2006)

Happy Feet
Tak tohle je tak gigantická   debilita, že bych to už v   životě nezapnul ani v   televizi. Chápu, že jde o   ekologický film, ale je to   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Josef Zíma pohledem Roberta Sedl...

minulost

Josef Zíma pohledem Roberta Sedláčka
Mělo by tu býn napsáno, že   josef Zíma 20.10.1959,   téměř připravil o život   Juditu Čeřovskou !!   Pamětníci ještě nevymřeli   !!!!!!!!!

Autor: veryold3

Dny zrady I., II. (1973)

Chyba v obsazení

Dny zrady I., II.
V obsazení chybí jméno   herečky Jaroslavy   Tiché,představitelky paní   Horákové, matky Jiřího,   Karla a Standy Horákových

Autor: Gruberova | Hodnocení: 10 / 10

Chatrč (2016)

Chatrč
Tak tato reklama na   křesťanství u mne   nezabrala. Připouštím, že   v některých názorech byla   spousta pravdy, ale to mohli   natočit do více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.509/0.464