reklama
 
ohodnotit

Celou dlouhou noc

All Night Long

Rok:
1981
Délka:
87 minut
„Nejpodivnější pár v nekonvenční komedii.“

Celkové hodnocení filmu Celou dlouhou noc

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.5.2010
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.6.2012
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.11.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.3.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.6.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48435minih48435Bolt - pes pro každý případ (2008) 
Bolt n
minih21565minih21565U nás v Kocourkově (1934) 
U nás v Kocourkově n
minih45977minih45977Kapička štěstí (1957) 
Just My Luck n
minih34303minih34303Borůvkový vrch (2002) [TV film] 
Borůvkový vrch n
minih20066minih20066Sylvester a Tweety (1990) 
Sylvester And Tweety Classic Looney Tunes Cartoons n
minih10663minih10663Krajina s nábytkem (1986) 
Krajina s nábytkem n
minih31949minih31949Fotbal za mřížemi (2001) 
Mean Machine n
minih46082minih46082Až po vás (2003) 
Apres vous... n
minih44861minih44861Hráč (1997) 
The Gambler n
minih32821minih32821Prostě sexy (2002) 
The Sweetest Thing n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.5 % (11)
6   - curil
7   - Veronika42
7   - pataamat
7   - Kuvik
10 - satyr
7   - Kycky
10 - dederon
9   - oulisna
7   - Johnny1
8   - Zdenek13
5   - deatdavid

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 04:59

125 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Páteř mého života

04:10 - 04:35

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

04:00 - 04:55

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

03:30 - 06:05

60 minut již uběhlo
95 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150680
Osobností: 633984
Fotografií: 574558
Plakátů: 272998
Obsahů a biografií: 138376

Poslední komentáře

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Hrdinové ohně (2017)

PROCESOR!

Hrdinové ohně
Film o hrdinech, který není   točený klasickým způsobem.   Není plný klišé „ Dělal   jen svou práci“ a záběry   na americkou vlajku či kecy o   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Co

Dvanáct rozhněvaných mužů
ještě dodat? Snad jen že je   škoda že nezískal i přes   nominace žádné Oskary. Ve   stejné době byl totiž   natočen film Most přes řeku   Kwai.

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.267/0.222