reklama
 
ohodnotit

Cass

Rok:
2008
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Cass

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.6.2013
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2010
andriy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2010
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.1.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.5.2009
J-CoB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2009
Pyjan_eS
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2009
Rasta_man
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.3.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4761minih4761Budu s tebou nadále ve snech (1989) 
n
minih51306minih51306Mária Goretti (2003) [TV film] 
Maria Goretti n
minih34304minih34304Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith n
minih2720minih2720Akta X 4: Kolonie (1998) [Video] 
The X Files : File 4 - Colony n
minih52207minih5220735 panáků rumu (2008) 
35 rhums n
minih46160minih46160Alvin a Chipmunkové (2007) 
Alvin and the Chipmunks n
minih47960minih47960Americký táta (2005) [TV seriál] 
American Dad! n
minih4692minih4692Brutální vítězství (1990) [Video] 
Brutal Glory n
minih2876minih2876Americká spojka (1978) 
n
minih58379minih58379Čapí příběhy 3 (2003) 
Miedzy nami boczanami n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (8)
6   - FLA
7   - Kuvik
8   - andriy
6   - miratskyl
5   - deatdavid
8   - J-CoB
8   - Pyjan_eS
8   - Rasta_man

TV Program

ČT1 - Silnice (1972) [TV film]

14:15 - 15:05

5 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Potrava duše & těla

13:55 - 14:25

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

14:15 - 15:10

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:30 - 14:30

50 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152351
Osobností: 636496
Fotografií: 578387
Plakátů: 275659
Obsahů a biografií: 139823

Poslední komentáře

Zeťák (1993)

Zeťák
Tak to je fakt velká   trapárna! Crawl pořád   fňuká, vtipy chybí zcela.   Tváří se jak bukvice,   vypadá jak bukvice a asi to i   bukvice bude.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.137/0.104