reklama
 
ohodnotit

Časový kód

Timecode

Další název:
Time Code
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
97 minut
„Čtyři příběhy vysílané najednou, čtyři dějové linie tvořící jeden velký celek vysmívající se tváři dnešního Hollywoodu. To je experiment režiséra Mikea Figgise, autora vynikajícího dramatu Leaving Las Vegas.“

Celkové hodnocení filmu Časový kód

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2016
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.3.2010
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.1.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.2.2016
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2008
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.1.2016
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.6.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2011
glacer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34790minih34790Mutant (2002) [TV film] 
Sabretooth n
minih14370minih14370Noc na Karlštejně (1973) 
Noc na Karlštejně n
minih51486minih51486Strašení čmeláků (1977) 
Strašení čmeláků n
minih46501minih46501Miláčku, zvětšil jsem naše dítě (1992) 
Honey I Blew Up the Kid n
minih15380minih15380Panenství (1937) 
Panenství n
minih79880minih79880Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2012) 
Hansel & Gretel: Witch Hunters n
minih58423minih58423Prima děvčata (1988) 
Some Girls n
minih40432minih40432Gentleman Jim (1942) 
Gentleman Jim n
minih42350minih42350Vy nám taky, šéfe! (2008) 
Vy nám taky, šéfe! n
minih59888minih59888Dance, Dance, Dance (2007) [TV seriál] 
Dance, Dance, Dance n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
4   - curil
7   - pataamat
4   - Kuvik
8   - brnvl2105
6   - Kycky
8   - Area
6   - Pauleto
6   - Raptor150
6   - fidelio
5   - glacer

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

8 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

12:00 - 12:30

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:25 - 12:55

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:20 - 13:20

8 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144356
Osobností: 615225
Fotografií: 539384
Plakátů: 258138
Obsahů a biografií: 132187

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

Alien: Covenant

Vetřelec: Covenant
Film je nic moc,začatek   hrozny,to si mohly odpustit,   ja bych ho vystřihnul,tak   pořad jak tam hrají na tu   trubku,to tam nemusely vubec   více >

Autor: martin1410 | Hodnocení: 1 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Moc jsem si od tohoto filmu   neslibovala a tak možná   proto jsem byla docela   příjemně překvapená.   Dostalo se mi poměrně hodně   nových více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Při svých toulkách Prahou,   kde jsem přes 5,5 roku   pracoval, jsem od stadionu   Sparty zabloudil až k místu,   kde desítky filmařů kmitali   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Donšajni (2013)

Pitomost

Donšajni
V rámci dopoledního   sledování televize na   pozadí jsem vypila dlouhé   kafe u tohoto filmu a   zapomněla jsem, že jsem   chtěla dělat i něco více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

xXx: Návrat Xandera Cage (2017)

xXx: Návrat Xandera Cage
Osobně nebýt toho že se v   celku člověk vůbec nenudí   pořád se něco děje ,tak   dávám přednost jedničce i   přes to že je tu více akce   tak více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.883/0.798