reklama
 
ohodnotit

Čas vrahů

Voici le temps des assassins...

Další název:
Deadlier Than the Male, Twelve Hours to Live
Žánr:
Země:
Rok:
1956
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Čas vrahů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.8.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2010
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.3.2017
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.9.2011
jirkadedek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.1.2018
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43707minih43707Poslední tanec (2003) 
One Last Dance n
minih16752minih16752Pověste je vysoko (1968) 
Hang'em High n
minih25230minih25230Král Drozdí brada (1984) 
König Drosselbart n
minih5830minih5830Dáma jménem Laura (1987) 
n
minih63269minih63269Kouzelný strom (2009) 
Magiczne drzewo. Czerwone krzesło n
minih4341minih4341Krvavá pěst IV (1992) [Video] 
Bloodfist IV: Die Trying n
minih40649minih40649Mlha (2005) 
The Fog n
minih40047minih40047Underworld: Evolution (2005) 
Underworld: Evolution n
minih20299minih20299Špión se studeným čumákem (1966) 
The Spy with a Cold Nose n
minih20066minih20066Sylvester a Tweety (1990) 
Sylvester And Tweety Classic Looney Tunes Cartoons n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
8   - curil
8   - Erkul
6   - Kuvik
5   - radegaster
10 - Johnny1
9   - jirkadedek
8   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565770
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.289/0.254