ohodnotit

Čas vrahů

Voici le temps des assassins...

Další název:
Deadlier Than the Male, Twelve Hours to Live
Žánr:
Země:
Rok:
1956
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Čas vrahů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.8% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.8.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2010
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.3.2017
jirkadedek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.1.2018
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.9.2011
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.1.2019
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih80091minih80091Porci con la P.38 (1978) 
Porci con la P.38 n
minih62839minih62839Vysoké nebe (1952) 
The Big Sky n
minih68186minih68186Una sconfinata giovinezza (2010) 
Una sconfinata giovinezza n
minih28246minih28246Slečna Drsňák (2000) 
Miss Congeniality n
minih22573minih22573Vítězové (1985) 
American Flyers n
minih5621minih5621Čína pláče (1990) 
China Cry: A True Story n
minih56637minih56637Cesta za štěstím (1997) [TV seriál] 
Llovizna n
minih47028minih47028Svatební mrákoty (2004) [TV film] 
Wedding Daze n
minih38420minih38420Batman začíná (2005) 
Batman Begins n
minih41677minih41677Zahrada dětí (1982) [TV hra] 
Zahrada dětí n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.8 % (8)
8   - curil
8   - Erkul
6   - Kuvik
5   - radegaster
9   - jirkadedek
10 - Johnny1
9   - respect
8   - tvo

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:20 - 16:00

30 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné stroje

15:50 - 16:35

0 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:10 - 16:00

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

15:30 - 16:30

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165290
Osobností: 660003
Fotografií: 638327
Plakátů: 307432
Obsahů a biografií: 151508

Poslední komentáře

Fun Farm (2013) [TV seriál]

FUN FARM /2013-2015/

Fun Farm
SEZNAM   EPIZOD
---------------
01.   Mysterious Crack
02. Funny   Football Game
03. There's a   RAINBOW
04. COW gets MAD at   color RED více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

Jackova ukolébavka (1993)

Jackova ukolébavka
I když je příběh dobře   natočený, je málo   uvěřitelný, nereálný. Ale   titulní představitel odvedl   kus práce.

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Zab mě, když to dokážeš (2009) [...

Zab mě, když to dokážeš
Když je příběh tak   totálně zblázněný, to se   i v lepším seriálu stane,   kolikrát si sám říkám,   že když se mě zavařuje   mozek, má to cenu koukat až   do konce?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Výjimeční (2019)

Výjimeční
Film o autistech, vlastně o   jejich ošetřovatelích, o   té ohromné mravenčí a   často sysifovské práci,   která se nedá dělat bez   nadšení, více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 9 / 10

Jarka a Věra (1938)

Jarka a Věra
Svým způsobem další z   řady klasických   studentských komedií z   předválečných a   válečných let, i když se   děj přímo ve škole   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.331/0.318