';
ohodnotit

Čas lásky a naděje

Další název:
Tereza
Žánr:
Rok:
1976
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1976

Celkové hodnocení filmu Čas lásky a naděje

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.2% (24 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
klasifikátor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.5.2020
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.6.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.6.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.5.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.7.2019
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2006
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.8.2017
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2013
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2019
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.3.2010
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2017
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.6.2016
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.6.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.1.2019
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.8.2014
Yahis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.6.2016
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2011
jirkadedek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.6.2018
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.5.2009
Davido
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.10.2017
Gruberova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.7.2020
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih82161minih82161Muž, žena, Žoržík a klíč (1965) [TV inscenace] 
Muž, žena, Žoržík a klíč n
minih19582minih19582Star 80 (1983) 
Star 80 n
minih21952minih21952V pravé poledne 2 - Kaneův návrat (1980) [TV film] 
High Noon, Part II: The Return of Will Kane n
minih25290minih25290Akta X 10: Emily (1998) [Video] 
The X Files : File 10 - Emily n
minih179134minih179134Lockdown (2021) 
Locked Down n
minih127751minih127751Zamilovaní rivalové (2014) 
Platinum the Dance Movie n
minih169545minih169545Stáří není pro sraby (2022) 
Stáří není pro sraby n
minih47680minih47680Bitva na kopci (1984) [TV film] 
n
minih53068minih53068Pahorek Pork Chop (1959) 
Pork Chop Hill n
minih140818minih140818Případ pro malíře (2016) [TV film] 
Případ pro malíře n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.2 % (24)
6   - klasifikát
4   - argenson
2   - curil
6   - jarda53
2   - Pitryx
7   - Erkul
7   - clara.bow
7   - green-tea
6   - Hortensie
7   - Angelika28
7   - jmenuji.se
4   - Kuvik
7   - New
4   - melakara
5   - Jarda.ftr
10 - dederon
7   - biokys
10 - Yahis
8   - miroslav22
6   - jirkadedek

TV Program

ČT1 - Jen se spolehni (1983) [TV fil...

14:00 - 14:45

11 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Osudový střet Judey s Římem

13:30 - 14:20

41 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:40 - 14:40

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Námořní vyšetřovací služba (20...

13:35 - 14:40

36 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183589
Osobností: 688024
Fotografií: 735668
Plakátů: 354510
Obsahů a biografií: 169000

Poslední komentáře

V tomhle zámku straší, šéfe! (19...

V tomhle zámku straší, šéfe!
Už jen slabě nadprůměrné   zakončení celé série s   několika faktickými   nesmysly. Legrace to je,   některé scénu jsou   nezapomenutelné, ale více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [T...

Na dvoře je kůň, šéfe!
Tak tohle už bylo trošku   slabší než všechny tři   předchozí filmy, ale stále   je to na velmi vysoké   úrovni. Je sice znát   nedostatek více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV fi...

Šéfe, jdeme na to!
Trošičku to ztratilo na   tempu, ale přesto hodnotím   stále jako nadprůměr své   doby. Možná je to i tím,   že to sleduji těsně po   sobě, a více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Šéfe vrať se! (1984) [TV film]

Šéfe vrať se!
Druhý příběh šéfa Pepana   a jeho party. Snad ještě   lepší než první film? No   ono to bude asi tak stejné.   Bavil jsem se akorát mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Šéfe, to je věc! (1982) [TV film...

Šéfe, to je věc!
Perfektní mini komedie, kde   pan Nárožný naprosto   exceluje. Samozřejmě, že   není sám. Jára jako ten   prostoduchý je také   úžasný. Jen mne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení