ohodnotit

Čarovný duben

Enchanted April

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
95 minut
„Filmová adaptace retrorománu Elizabeth von Arnim.“

Celkové hodnocení filmu Čarovný duben

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.9.2011
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.4.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.3.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.11.2008
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2019
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15174minih15174Osvobození IV - Bitva o Berlín (1970) 
Osvoboždenije IV - Bitva za Berlin n
minih24465minih24465Váhavý střelec (1956) 
n
minih38561minih38561Cizinec (2005) 
Down in the Valley n
minih6448minih6448Ringovi synové (1966) 
I due figli di Ringo n
minih58273minih58273Milý Johne (2010) 
Dear John n
minih17659minih17659Rača, láska moja (1977) 
Rača - Rača n
minih9012minih9012Kristýna (1958) 
Christine n
minih148158minih148158Toman (2018) 
Toman n
minih4052minih4052Bílí lvi (1981) 
The White Lions n
minih65066minih65066Stopky lásky (2009) 
TiMER n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (8)
7   - curil
6   - pataamat
7   - Edward52
4   - Kuvik
4   - mat.ilda
6   - rosta12
8   - respect
10 - volam
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161276
Osobností: 654590
Fotografií: 620066
Plakátů: 297714
Obsahů a biografií: 147962

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

Město 44
Další filmové zpracování   varšavského povstání z   roku 1944 fascinuje svou   velkorysou, (až   hollywoodskou), výpravou. Po   technické více >

Autor: m6k | Hodnocení: 7 / 10

Romeo, Julie a tma (1959)

Romeo, Julie a tma
Pokud jsou během jednoho roku   natočeny 2 filmy z období   války s téměř stejnými   herci, divák filmy bude   srovnávat, tento příběh je   komorní, možná pro divadlo   ale druhý film je   vynikající...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Viva Las Vegas (2004) [TV epizod...

Viva Las Vegas
V dnešní epizodě musí být   divák pozorný, máme 5   mrtvých a dost se balancuje s   příběhem, aby jsme si   nepletli vrahy, epizoda má 40   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Eli (2019)

Tohle se nepovedlo...

Eli
Nudaaaa... Neuveritelna klise,   sed a nuda. Jako kdyby nekdo   dostal domaci ukol natocit   horor a tohle je vysledek.   Nedoporucuju! A ten konec, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

Střed mého světa (2016)

Střed mého světa
Přesně jak je napsáno   níže. S touto tematikou se   roztrhl pytel a je to už   trapné a ubohé,stále dokola   totéž jak přes kopírák a   je více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.283/0.261