ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Čarodějnický učeň

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.5% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.7.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2010
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.1.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.5.2009
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.12.2007
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.11.2007
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58249minih58249A kockásfülü nyúl (1978) [TV seriál] 
n
minih2353minih235320 let písniček Honzy Nedvěda (1993) 
20 let písniček Honzy Nedvěda n
minih9014minih9014Chrome Soldiers (1992) [TV film] 
n
minih4846minih4846Byl jsem při tom (1979) 
Being There n
minih114854minih114854Zachraňte generála Yanga (2013) 
Jang ťia ťiang n
minih3664minih3664Air Force-BAT 21 (1988) 
BAT 21 n
minih54979minih54979Comment j'ai tué mon père (2001) 
Comment j'ai tué mon père n
minih40727minih40727V jako Vendeta (2006) 
V for Vendetta n
minih5214minih5214Co si ušít do výbavy (1995) 
How to Make an American Quilt n
minih53416minih53416Can't Smeg Won't Smeg (1998) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.5 % (8)
8   - M.A.G.
5   - Kuvik
6   - pepe15
4   - deatdavid
7   - Brosis
6   - korousvacl
1   - pan_opicka
5   - vendelin1

TV Program

ČT1 - Kuchařská pohotovost (2008) [T...

04:30 - 04:55

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Žijeme s vírou

04:35 - 04:59

17 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 04:59

7 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Pohoda u krbu (2019) [TV pořad...

04:30 - 04:59

22 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166925
Osobností: 662235
Fotografií: 652364
Plakátů: 313693
Obsahů a biografií: 153886

Poslední komentáře

Šelma na svobodě (1959)

Šelma na svobodě
Černobílý francouzský   akční film z 50. let 20.   století - co víc dodat, hm.   Nějaké kouzlo to má, Lino   Ventura je drsný lump, ač   zrovna více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Co teď a co potom? (1991) [TV se...

Co teď a co potom?
Po filmové stránce se mi   seriál až tak nelíbil, ale   jinak jsem to pitvání   osobností a vztahů hltal   hodně. Jednak k tomu   přispěly více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Láska bez bariér (2018)

Láska bez bariér
Franck Dubosc, režisér a   hlavní protagonista, se   stává v poslední době mým   oblíbeným francouzským   hercem v komediích. V roli   sobce, více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Chiedi perdono a Dio... non a me...

Požádej Boha o odpuštění... mě ne

Chiedi perdono a Dio... non a me
Naplněná pomsta hrdiny   Cjamanga (možno brát   Djanga), ale uspokojení   nepřináší. Klasický   spaghetti western plný   přestřelek a zabíjení, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Godzilla II Král monster (2019)

Godzilla II Král monster
Godzilla (2014) ušla dal jsem   60% a v mnohém film aspoň   nějak fungoval. Tohle je   přeplácáná kaše píčovin   a nesmyslů a bohužel to i u   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.666/0.652