ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Čarodějnický učeň

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.7.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2010
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.1.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.5.2009
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.12.2007
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.11.2007
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18885minih18885Síť (1995) 
The Net n
minih5082minih5082Cesta zpátky v čase (1987) 
n
minih27245minih2724510 důvodů, proč tě nenávidím (1999) 
10 Things I Hate About You n
minih46224minih46224Kronika rodu Spiderwicků (2008) 
The Spiderwick Chronicles n
minih24746minih24746Tísňové volání (1985) 
Tísňové volání n
minih46299minih46299Peklo ve městě (2001) 
Ablaze n
minih159882minih159882Mile 22 (2018) 
Mile 22 n
minih31901minih31901Firecreek (1967) 
Firecreek n
minih25532minih25532Přístav naděje (1998) 
Hope Floats n
minih4082minih4082Bílý Komanč (1969) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.5 % (8)
8   - M.A.G.
5   - Kuvik
6   - pepe15
4   - deatdavid
7   - Brosis
6   - korousvacl
1   - pan_opicka
5   - vendelin1

TV Program

ČT1 - Grantchester (2014) [TV seriál...

22:05 - 22:55

7 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Ramesse II.

22:10 - 23:15

2 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

NOVA - MasterChef Česko (2015) [TV po...

21:20 - 22:40

52 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:35

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155405
Osobností: 642479
Fotografií: 594477
Plakátů: 282999
Obsahů a biografií: 142505

Poslední komentáře

Noc na Karlštejně (1973)

Noc na Karlštejně
Notoricky známý muzikál s   nadhernou hudbou a   písničkami a výborným   obsazením. Vtipné, spoustu   herců/zpěváků, které   jinde nebylo více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Tohle je náš svět
Kde je ta správná míra?   Umět přeříkat Listinu   práv v osmi letech, ale když   v pubertě dostane člověk   pusu, tak se chce hned ženit?   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Dobrodružství v motelu (1963)

Dobrodružství v motelu
Průměrná italská komedie   složená z několika epizod,   jejichž společným   prostředím je motel na   periferii. Sled několika   příběhů, které více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Break (2018)

Break
Možná, kdyby mi bylo   čtrnáct let, příběh a   citové problémy mladé   tanečnice by se mi líbil.   Taneční film, kterých jsem   za poslední rok více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Cellular (2004)

Cellular
Thriller jak má být. Má to   spád, rychlost a napětí. A   navíc co vše Nokia v roce   2004 měla pod kapotou.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.145/0.113