reklama
 
ohodnotit

Carmen

Další název:
Bizet's Carmen
Žánr:
Země:
Rok:
1984
Délka:
149 minut

Celkové hodnocení filmu Carmen

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.5.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2006
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.3.2010
Pankáč
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2011
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
nakp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.7.2015
frada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33938minih33938Pustina (2000) 
Ground Zero n
minih32691minih32691Doba ledová (2002) 
Ice Age n
minih127527minih127527Bohové (2014) 
Bogowie n
minih25354minih25354Nejlepší Večerníček (2013) [TV pořad] 
Nejlepší Večerníček n
minih147781minih147781Oči mé matky (2016) 
The Eyes of My Mother n
minih108194minih108194Vraždy v Lake City (2011) [TV film] 
Silent Witness n
minih5759minih5759Ďábelské signály (1982) 
n
minih46215minih46215Inspektor a noc (1963) 
Inspektorat i noštta n
minih25620minih25620Mládí v srdci (1995) 
Young at Heart n
minih12193minih12193Mazací hlava (1977) 
Eraserhead n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69 %
6   - curil
8   - clara.bow
4   - Agostino
6   - Kuvik
7   - satyr
5   - MaKy92z
7   - Pankáč
6   - Ladik80
10 - nakp
10 - frada

TV Program

ČT1 - Nikdy neříkej nikdy... (1983)

22:20 - 00:30

34 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

ČT2 - Únos (2017)

21:50 - 23:30

64 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Pacific Rim - Útok na Zemi (20...

22:10 - 00:40

44 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

Prima - Vendeta (2011)

22:45 - 00:55

9 minut již uběhlo
121 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147230
Osobností: 624274
Fotografií: 557093
Plakátů: 264537
Obsahů a biografií: 135041

Poslední komentáře

První republika II - 12. díl (20...

První republika II - 12. díl
Vladimír a Jaroslav se po   smrti Kláry pobijí a   Vladimír se nastěhuje pod   střechu Škvorových. Vrací   se Kryštof Lébl, který   začne více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Sněhurka a sedm trpaslíků (1937)

Sněhurka a sedm trpaslíků
Klasika, která nestárne a   já na ní nejvíc miluji   náš původní český dabing   z roku 1970 od K.M.Walló.   Zlá macecha byla docela   drsná, v více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Hledá se Dory (2016)

Hledá se Dory
Příjemný animák s   kvalitním českým dabingem,   který zůstal věrný   prvnímu Nemovi. Nová   dobrodružství, Dory už   není tak bláznivá jako v více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Fantastická zvířata a kde je naj...

Nenasytna Rowling vysaje z Harryho celu stavu...

Fantastická zvířata a kde je najít
Chapem, ze moznost podojit   fans Harry Pottera a vycucnut   z ich cecikov dalsie dolare je   lakava.Na druhu stranu fans si   to "cucanie" doslova více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Kolos (2016)

Daj si dalsieho panaka Colossal...

Kolos
Nezmyselny scenar plny   inotajov a zvratov nie je   dostatocne "indie",aby   zaujal.A.Hathaway je sice   krasna,ale dramaticka rola jej   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.689/0.652