Duben
ohodnotit

Captain America: Občanská válka

Captain America: Civil War

Další název:
The First Avenger: Civil War
Žánr:
Rok:
2016
Délka:
148 minut
Premiéra v ČR:
5.5.2016

Komentáře k filmu Captain America: Občanská válka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 19
Izzy8635
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.4.2018
Ten pocit, kdy celý film   čekáte až se Ironman a   Captain Amerika poperou. Je to   takový, čí ego je větší.   Tenhle film se opravdu povedl.   Skvělé bitvy a efekty. Akce   a vtipnost. Prostě dobrý   film. Změna režiséra byla   trochu vidět,ale samotnému   vzhledu nějak neublížila.
Abika
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.5.2016
Akce od .začátku do konce.   Zvuk Super. Vřele   doporučuje. Překvapivé   zvraty.A to že tam naverbují   další. Mně úplně   natchlo.Fakt dost dobrý
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2018
║Rozpočet   $250miliónov║Tržby USA   $407,857,896║Tržby   Celosvetovo $1,152,469,309▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ akcia priam delikátna,   účelová dravá kamera,   výborná choreografia   súbojov, má to proste   šťavu, nuž na škodu je   nastrelený príbeh - spor,   ktorý pripomenie banálnu   jednoduchosť práve dosť   kritizovaného Batmana vs   Supermana, tam sa veru malo   viac popracovať na tom,...   možno ešte tak ubrať cca 20   minút tých zbytočne   naťahovaných kecov ale   súboje tieto neduhy ďaleko   prestrelia, vynahradia,   Spider-Man a Black Panther   fajn, celkom dobre tu fungoval   aj zbytok osadenstva Black   Widow opäť na zakúsnutie,   zábavnosť opäť trefná,   dramatizácia väčšinou   sadne okrem záveru /videl v   kine 3D verziu: 95%/
goranchorvat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.12.2016
Nejlepší Marvel
Pro mě úplně nejlepší   Marvelovka.Velmi zábavný a   propracovaný scénář,   postavy jdoucí do hloubky   vlastního rozporu , akce a   humor na kila. Navíc   absolutně top scéna co jsem   viděl, tedy souboj   "dobrých" na   letišti, kde se projevil   užasný střih,   neuvěřitelně přehledných   a ukázkově zpracovaných   scén. Palec nahoru!
ph33
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.5.2016
Dobre
Za mě pecka ,až na jednu   výjimku ten Spider-man mě   tam opravdu nesedí nejen že   není podobný ani jednomu z   poslední doby tak ani nevím   proč zrovna jeho mohly najít   kohokoli jiného,pozitivní je   že tam je jen pár minutek a   je v celku komik ,ale stejně   bych ho vystřihl za mě 9/10   jen kůly Spider-man jinak   efekty a dej pecka .:-))
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2016
S.H.I.E.L.D. v troskách,   Hydra také, Sokovija ještě   více zamotala vším,   ještě, že Tony Stark a jeho   neomezené zdroje sponzorují   Avengerům poměrně slušné   útočiště, kde si mohou   vařit Vision a Wandou   paprikáš. Jenže logicky   výskytem klaďasů stoupá i   výskyt záporáku a   exponenciálně pak roste   riziko jejich střetu až ke   katastrofě. Obyčejní lidé   se bojí a politici jim jdou   na rukuk, tak proč nedonutit   lidi se schopnostmi podepsat   Sokovijskou smlouvu, kdy OSN   bude rozhodovat o jejich   akcích. Což část z nich je   ochotná akceptovat, část   ne. A tak se blíží rozvrat   zevnitř, jehož pravou   příčinou je někdo úplně   jiný. Bez zhlédnutí   předešlých marvelovek   potenciální divák nemá   šanci, postav je přehršel.   I když já to dala třeba bez   Ant-mana a nových   Spider-manů. Ostatně   Spider-man. Zatímco já   neplesala nadšení, domácí   znalec vrkal blahem, protože   v komiksovém pojetí šlo   konečně o správné pojetí,   až na tetičku May. Pak prý   také dlouho očekávaný   proskok Ant-man na Hawkeyho   šípu, bylo to pravé   ořechové. Protože postav   bylo přehršel, na Pepper už   se nedostalo, Thor s Hulkem v   důchodu zůstali, Hawkey ne,   Black widow se situace, kdy se   má mezi kamarády rozhodnout   pranic nelíbí, ale pere se   slušně, každý dostane   svojí chvíli, někdo   ukecanější, někdo méně.   Wanda s Visionem se zatím   lehce oťukávají, Bucky   evidentně hodně posiloval,   jeho ramena jsou větší než   jeho dávného kamaráda z   dětství a Ironman by se měl   trošku srovnat, chvílemi je   proti Captainovi, pak s ním a   pak zase, když zjistí na   Sibiři další věci, tak   hned zase obrátí. Chápu,   rodiče jsou rodiče, ale je   dost inteligentní na to, aby   pochopil, že sedá na špek   připravené léčce. Nová   postava Black Panther naběhla   do příběhu poklusem, ale   přízvuk Chadwicka Bosemana   byl strašný, a to jsem si ho   ještě spletla s Chiwetelem   Ejioforem. Chápu, že   Wakanďanský král nemůže   mluvit čistou angličtinou,   ale tahalo to za uši. Stan   Lee stále přítomen a Steve   Rogers se konečně zakousl   Výprava, efekty, bitky   nadstandard, takže za mě   celkově dobrý, ale je třeba   znát, kdo je kdo.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.12.2016
Povedené navázání na   první díl i propojení s   dalšími Avengers. Opět   zajímavý děj i scénář,   pár bezva hlášek a celkově   je na co koukat.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2016
Captain America: Civil War
Po nemastných neslaných   Marvelovkách akými boli   Avengers 2, Amazing Spider-Man   2 a v konečnom dôsledku aj   minulý kapitán Amerika   prišlo konečne niečo   zaujímavé a inovatívne.   Marveláci konečne prestali   vsádzať na zaujmvého   Ultimate záporaka a vasadili   radšej na výstavbu postáv a   ich pretváranie v priebehu   deja (Tým narážam na pána   Starka) a na zaujímavý   doteraz nepozanný koncept   Priatelia proti priateľom   čiže Super-hrdinovia ako   Hawkeye vs. jeho stará   kamarátka Black Widow   (Postavy ako Ant-Man alebo   Spider-Boy :) sú natlačené   do deja iba kvôli čistému   spestreniu akčnej scény v   hangári a v konečnom   dôsledku sú pre dej také   bezvýznamné ako hlavný   záporák). Keď už sme ale   pri tom nakopávaní super   prdelí tak ako aj v Batman v   Superman aj tu ide iba o   jedinú scénku kde si to   rozdajú všetci   "Dobráci"   posledných rokov (Hulk a Thor   ale zostali na dôchodku)   výnimkou je len to, žev   Batmanovi sa tasali asi 5   minút z celého filmu a tu je   všetkým postávam venovaná   12 minútovka a aj keď viete,   že nikto nezomrie pekne sa na   to pozerá (Spider-Man je ale   neskutočne ukecaný :D).   Finálna 15 minútovka sa dá   popísať ako prekrásny   rozklad Tony Stanka (Alebo to   bol Stark?) a spomínam na ňu   najradšej z celého filmu.   Kapitán Amerika je zatiaľ   tým N... (No veď vy viete   čo myslím) čo sme od   Marvelov z univerza Avengers   dostali a rozhodne sa oplatí   pozrieť (Predtým ale mrknite   na filmy ako Ant-Man, Avengers   a Avengers : Age of Ultron,   minulé diely Americu a   samozrejme trilógiu Iron-Mana   aby ste sa nestrácali v   deji).

PS1 : Po   titulkoch nasleduje ešte   jedna scénka tak si v tom   kine ešte chvíľku   posedte.

PS2 :   Stan Lee hrá asi v každej   Marvelovke. Tak si naň ho   počkajte :).
sokeres777
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.7.2019
První půlku filmu se skvěle   vyladěné akční scény   střídají s nudnými   chvilkami, které když jsem   nakonec přetrpěl, odměnilo   mě to bezchybným zbytkem   filmu. Nakonec se z toho   vyklubal dojemný a velmi   napínavý snímek, navíc   akční scény jsou udělaný   naprosto luxusně.
monika88888888
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.5.2016
Thriller vubec nic neprozradil...
Avengers se, jak je uz znamo   rozdeli na dve skupiny. Ale   jsou to vetsinou dobri   pratele, nekolik z nich   "to hraje na dve   strany" , coz take Stark   vycte Romanovove.
Hlavni zaporak jmenem Zemo   se chce Avengers pomstit,   protoze zabili jeho rodinu,   ale udela to velmi neobvyklim   a chytrym zpusobem - chce je   rozvratit zevnitr. Pri   podepisovani Sokovijske   smlouvy (smlouva, ktera   rozvraci Avengers) vyuzije   povesti Buckyho Burnse,   prestroji se za nej a spacha   "atentat" na krale   Challa (otce Black Panthera).   Organizace, pod kterou nyni   pusobi TeamIronMan chce   Buckyho zatknout. Kapitanova   pulka se ho snazi varovat,   proto nakonec chteji zatknout   vsechny z TeamCap.
Nasleduji bytky a bla   bla...
Tony se dozvi   zamery Zema. Ke konci jede   Zemo na sibir kde nachysta   past na Steva Tonyho a   Buckyho. Mezi tim jde Tony do   veznice (kde je momentalne   vetsina Avengers) zjistit co   ma Steve za lubem. Falcon mu   to rekne pod podminkou, ze jim   pomuze sam A JAKO PRITEL   (pritom je sleduje Black   Panther, ktery se chce mstit   Buckymu).Tony vyrazi na sibir   (Black Panther je mu stale v   patach) tam se potka se Stevem   a Buckym. Zemova past vsak   zabere. Nachystal video, ktere   dokazuje, ze Bucky zabil   Tonyho rodice. Tony se zepta   Steva jestli to vedel, ten   odpovi, ze ano a rozpouta se   konecna bitva. Tony znici   Buckymu jeho ruku, Steve skoro   zabije Tonyho.
Kdyz se   Steve zveda a s Buckym odchazi   Tony mu rekne: "Ten stit   si nezaslouzis, vyrobyl ho muj   tata!" Steve stit odhodi   a i s Buckym odchazi. Pritom   Black Panther, ktery to   vsechno sledoval zatkne Zema.  
Film konci tim, ze Tony   se vrati na zakladnu Avengers.   A Steve se objevi ve vezeni.   Pravdepodobne svoje pratele   vysvobodi, ale to se ve filmu   uz neobjevuje.

Dodatecne informace:
Tony a Pepper "si   davaji pauzu".
Rhodes nezemre, ale ochrne,   to vsak Tony vyresi svou   technikou.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.7.2016
Už název je trochu   rozporuplný,je tam totiž   tolik hrdinů, na mě až moc,   že tomu ten název moc   neodpovídá,když se potom   všichni střetli a vlastně   všichni byli padouši ale i   hrdinové bylo to těžký se   v tom vyznat,na druhou stranu   nebylo to špatné přibyli   nové postavy a někteří   pobavily víc než hlavní   představitelé třeba Ant Man   byl super.Po vizuální   stránce v pohodě,herecké   výkony spokojenost.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.4.2017
Jsem rád, že Marvel přišel   s takhle vzájemně   propleteným systémem filmů.   Opravdu jsem tím pádem   neviděl jestli to jsou   další Avengers nebo Captain   America a jsem za to rád.   Film jako takový splnil moje   očekávání a rád mu   odpustím rozvláčnější   úvod. Film mně prostě dal   to co jsem od něho   očekával. Pořádnou akci.   Plusem bylo i dobré uvedení   na scénu Black Panthera a   nového Spider-Mana. Problém   jsem měl jenom, na kterou   stranu se přiklonit, přece   jenom je mám holky a kluky   rád všechny.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.7.2018
Ach ta zápletka.. To jsou   jako všichni   "superhrdinové" tak   tupí, že se namísto   racionality nechají   ovládnout emocem? A i když   je záměr "zlouna"   zřejmý i tomu, kdo to   sleduje při vaření, jsou   schopni se dobít k smrti?   Jinak zpracované slušně,   akce tak akorát, hrdinů snad   až moc, sem tam vtípek (na   kterých ujíždím).. Tak jak   jsme na to u Marvelovek   zvyklí.
johannajamri
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.5.2016
Na film jsem se těšila od   prvního dne oznámení jeho   natáčení, nejenom kvůli   tomu, že jde o další kousek   z MCU, ale taky proto, že   jsem doufala, že uvidím   nově zformovaný team   Avengers, který po Avengers:   AoU vypadal dost nejasně.   Svým nadšením a   očekáváním jsem si ale asi   budoucí zážitek pokazila,   protože teď, po jeho   shlédnutí se cítím   zklamaná. Bratři Russo si   podle mě ukousli moc velké   sousto. Tolik hlavních postav   + to, že film slouží jako   "rozjezd" pro   několik nových postav,   které na filmovém plátně   vidíme poprvé (Black   Panther) a jejich   představování (ještě k   tomu dost mizerné)   způsobují, že děj filmu se   táhne pomalu jak smůla. Děj   filmu... Vždyť já vlastně   skoro ani nevím, o čem to   bylo. Ze zápletky, která v   traileru vypadala slibně, se   vyvrbil hadr, který se 140min   dokolečka natahuje a   ždímá, jen aby z něj   padala nějaká akce. Přesto   jsou tam dvě scény, které   hodnotím 10/10, jednu   propracováním, druhou tím,   jak zahrála na city. První   když se Iron Man dozvěděl   "něco" (nechci to   prozrazovat, ten kdo viděl   ví :)) o svých rodičích.   Druhá byla, když Captainovi   přišla SMS [spoiler do konce   věty] že zemřela Peggy,   přišlo to úplně odnikud,   připadala mi nesmrtelná (asi   i kvůli seriálu Agent   Carter), a to se mi i   kutálela slza. Za tyhle dvě   scény pochvala, to ale nic   nemění na tom, že se mi   vůbec nelíbil vývoj   většiny postav, zejména   Captainovy. A to, že z Iron   Mana nevytáhli ani jeden   kloudný vtip, jen svědčí o   celém filmu, a nebýt   Ant-Mana, který film   okoření svými   "pěti" výroky,   bych snad myslela, že   režiséři zkouší kolik   toho jsme schopni jako   fanoušci vydržet. A náladu   mi ani nezlepšilo to, že   Bucky se poslal k ledu a už   vůbec ne to, že potitulková   scéna byla jaká byla.   Nejhorší upoutávka slash   potitulková scéna všech   Marvelovek, to už i Thanos   odkazující na film milion   let dopředu byla lepší.   Přes to všechno nelituju,   že jsem film viděla, za   prvé protože bych se   styděla jít na další film   od MARVELU bez shlédnutí   předchozího a taky každý   film od MARVELU, a ať už je   jakýkoliv, má pro mě,   jakožto zarytou Marvelačku,   svoje vlastní kouzlo.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.11.2017
Téměř
všichni pohromadě,ale   zároveň i proti sobě.Opět   skvěle natočeno,parádní   efekty.Předčasné finále   (souboj našich hrdinů na   letišti) byl naprosto   efektně na jedničku,ale na   druhou stranu už trochu moc   dlouhý...Celkem slušný díl
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.7.2021
Když vidím hodnocení   ostatních uživatelů   (komentáře jsem raději   nečetl) uvědomuji si, že   patřím svým vnímáním do   20. století. Tahle   přetechnizovaná podívaná   je vizuálně určitě   atraktivní, ale s filmařinou   (tak jak ji znám a chápu   já) má fakt pramálo   společného. Nechápu jak   někoho dospělého může   podobný "film"   zaujmout, ale tady je asi   chyba ve mně. Jen za ten   vizuál mohu dát hvězdy ale   z mého pohledu herci a   filmaři jsou tady zcela   nehodnotitelní.
JendaV29
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.5.2016
proc..?
tenhle film mi prisel uplne k   nicemu. Nikam se nic   neposunulo. Ve filmu nebyl   vylozene zadny zaporak,   vsichni se proti sobe rezali a   nakonec si rekli, ze stejne   zustanou kamaradi... bylo par   vtipnych scen, ale bohuzel   prevladaly okamziky kdy jsem   se nudil. I zaverecna scena   byla pro me zklamanim... Ale   at si kazdy udela svuj   nazor...
RwlBem
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.7.2018
Čeho je
moc, toho je příliš, a o   Marvelovských superhrdinech   to platí zrovna tak.   Neustále stejné schéma:   uvedení na scénu,   vytvoření hrozby, mlácení,   ničení, hlubokomyslné   hovory kdo jim jak ublížil   když byli malí nebo velcí,   a zase mlácení, ničení   pořád dokola, a nezapomenout   šoupnout do titulků nějakou   krátkou obrazovou tečku.   Samo o sobě zcela o ničem,   pokud ovšem někdo netouží   řičet nadšením při   samoúčelném exhibicionismu   té rozmanité   supermanovitosti. Takže ty   ušmudlané 4 hvězdičky   dávám za poselství o tom,   že vládnoucí elity raději   připustí vyvraždění   svých národů, než aby   připustily skupinu, jež by   národy mohla ochránit, ale   kterou sami mocipáni   nedokáží kontrolovat a   která by je mohla osobně   volat k zodpovědnosti za   hrůzy, kterých se na lidstvu   dopouštějí sami oni.
M.A.G.
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.8.2016
To snad ne :-).
Tak   tady jsem málem zdechl   smíchy :-). Podíval jsem se   na to skutečně už jenom ze   zvědavosti, co že nám to ti   Marveláci zase   naservírovali. Avengers mezi   sebou a proti sobě. K tomu   navíc mladý Spider - Man.
Co víc si člověk může   přát. Jen tak dál :-). Už   se vyloženě těším na   další filmy :-).

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih136334minih136334Amy (2015) 
Amy n
minih154922minih154922Trezor (2017) 
The Vault n
minih109818minih10981812 let v řetězech (2013) [2k digital] 
12 Years a Slave n
minih71973minih71973Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 
The Hobbit: The Desolation of Smaug n
minih38734minih38734Cabin Fever (2002) 
Cabin Fever n
minih40441minih40441Simpsonovi ve filmu (2007) 
The Simpsons Movie n
minih49226minih49226Lítám v tom (2009) 
Up in the Air n
minih153293minih153293Skleněný (2019) 
Glass n
minih41729minih41729X-Men: Poslední vzdor (2006) 
X-Men: The Last Stand n
minih29906minih29906Dannyho parťáci (2001) 
Ocean's Eleven n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Marvels (2023)

 Marvels (2023)
Marvels n
The Marvels
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Nia DaCosta

(pokračování)

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

 Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
Ant-Man a Wasp: Quantumania n
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / mysteriózní / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

 Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
Strážci Galaxie: Volume 3 n
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)

 Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství n
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(pokračování)

Thor: Láska jako hrom (2022)

 Thor: Láska jako hrom (2022)
Thor: Láska jako hrom n
Thor: Love and Thunder
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]

 Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]
Ms. Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)

 Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
Black Panther: Wakanda nechť žije n
Black Panther: Wakanda Forever
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Moon Knight (2022) [TV minisérie]

 Moon Knight (2022) [TV minisérie]
Moon Knight n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead

(pokračování)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]

 She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička n
She-Hulk: Attorney at Law
Žánr: akční / dobrodružný / drama / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kat Coiro, Anu Valia

(pokračování)

Black Widow (2021)

 Black Widow (2021)
Black Widow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Cate Shortland

(pokračování)

Eternals (2021)

 Eternals (2021)
Eternals n
 
Žánr: akční / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Chloé Zhao

(pokračování)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

 Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech n
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Destin Cretton

(pokračování)

WandaVision (2021) [TV minisérie]

 WandaVision (2021) [TV minisérie]
WandaVision n
 
Žánr: akční / sci-fi / drama / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Shakman

(pokračování)

Spider-Man: Bez domova (2021)

 Spider-Man: Bez domova (2021)
Spider-Man: Bez domova n
Spider-Man: No Way Home
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]

 Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]
Falcon a Winter Soldier n
The Falcon and the Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kari Skogland

(pokračování)

Loki (2021) [TV seriál]

 Loki (2021) [TV seriál]
Loki n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kate Herron

(pokračování)

Hawkeye (2021) [TV minisérie]

 Hawkeye (2021) [TV minisérie]
Hawkeye n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Bert , Bertie , Rhys Thomas

(pokračování)

Co kdyby...? (2021) [TV seriál]

 Co kdyby...? (2021) [TV seriál]
Co kdyby...? n
What If...?
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Andrews

(pokračování)

Avengers: Endgame (2019)

 Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Endgame n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Captain Marvel (2019)

 Captain Marvel (2019)
Captain Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Boden, Ryan Fleck

(pokračování)

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

 Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Spider-Man: Daleko od domova n
Spider-Man: Far From Home
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Black Panther (2018)

 Black Panther (2018)
Black Panther n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Avengers: Infinity War (2018)

 Avengers: Infinity War (2018)
Avengers: Infinity War n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Ant-Man a Wasp (2018)

 Ant-Man a Wasp (2018)
Ant-Man a Wasp n
Ant-Man and the Wasp
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]

 Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]
Cloak & Dagger n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Álex García López, Paul A. Edwards, Peter Hoar

(pokračování)

Thor: Ragnarok (2017)

 Thor: Ragnarok (2017)
Thor: Ragnarok n
 
Žánr: akční / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Iron Fist (2017) [TV seriál]

 Iron Fist (2017) [TV seriál]
Iron Fist n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Surjik, John Dahl, Farren Blackburn

(pokračování)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

 Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)
Strážci Galaxie Vol. 2 n
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Spider-Man: Homecoming (2017)

 Spider-Man: Homecoming (2017)
Spider-Man: Homecoming n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

The Defenders (2017) [TV seriál]

 The Defenders (2017) [TV seriál]
The Defenders n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

The Punisher (2017) [TV seriál]

 The Punisher (2017) [TV seriál]
The Punisher n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Tom Shankland, Antonio Campos

(pokračování)

Runaways (2017) [TV seriál]

 Runaways (2017) [TV seriál]
Runaways n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Katie Eastridge

(pokračování)

Doktor Strange (2016)

 Doktor Strange (2016)
Doktor Strange n
Doctor Strange
Žánr: komiks / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Derrickson

(pokračování)

Luke Cage (2016) [TV seriál]

 Luke Cage (2016) [TV seriál]
Luke Cage n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Marc Jobst, Clark Johnson

(pokračování)

Avengers: Age of Ultron (2015)

 Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron n
The Avengers: Age of Ultron
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Ant-Man (2015) [DCP]

 Ant-Man (2015) [DCP]
Ant-Man n
 
Žánr: komiks / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Agent Carter (2015) [TV seriál]

 Agent Carter (2015) [TV seriál]
Agent Carter n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis D'Esposito, Scott Winant

(pokračování)

Daredevil (2015) [TV seriál]

 Daredevil (2015) [TV seriál]
Daredevil n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Jessica Jones (2015) [TV seriál]

 Jessica Jones (2015) [TV seriál]
Jessica Jones n
 
Žánr: akční / drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Petrarca, S.J. Clarkson, Bill Gierhart

(pokračování)

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]

 Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]
Captain America: Návrat prvního Avengera n
Captain America: The Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Strážci Galaxie (2014) [2k digital]

 Strážci Galaxie (2014) [2k digital]
Strážci Galaxie n
Guardians of the Galaxy
Žánr: komiks / dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: James Gunn

(pokračování)

Iron Man 3 (2013)

 Iron Man 3 (2013)
Iron Man 3 n
 
Žánr: akční / komiks / thriller
Země: Spojené státy americké / Čína
Režie: Shane Black

(pokračování)

Thor: Temný svět (2013)

 Thor: Temný svět (2013)
Thor: Temný svět n
Thor: The Dark World
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]

 Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]
Agenti S.H.I.E.L.D. n
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Avengers (2012)

 Avengers (2012)
Avengers n
Marvel’s The Avengers
Žánr: akční / dobrodružný / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Captain America: První Avenger (2011)

 Captain America: První Avenger (2011)
Captain America: První Avenger n
Captain America: The First Avenger
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Johnston

(pokračování)

Thor (2011)

 Thor (2011)
Thor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenneth Branagh

(pokračování)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)
Iron Man 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Iron Man (2008)

 Iron Man (2008)
Iron Man n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Neuvěřitelný Hulk (2008)

 Neuvěřitelný Hulk (2008)
Neuvěřitelný Hulk n
The Incredible Hulk
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10