Duben
ohodnotit

Captain America: Návrat prvního Avengera [2k digital]

Captain America: The Winter Soldier

Další název:
Captain America: Zimný vojak (SK)
Rok:
2014
Délka:
136 minut
Premiéra v ČR:
3.4.2014

Komentáře k filmu Captain America: Návrat prvního Avengera

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 23
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.5.2014
Rodinný komiksový fanda byl   nadšen, já jsem v tom všem   měla trochu bordel. Muselo mi   být dovysvětleno, kdo je   Falcon, Quicksilver apod.   Když jsem se oprostila od   těchto neznalostí, tak jsem   si film užila bezezbytku.   Akční scéna s naháněním   Nicka Furyho v autě byla   výborná, konečná hromadná   akční bitva trochu moc   hromadná, chvílemi nebylo   jasné, kdo je hodný a kdo   je Hydra, i to samotné téma,   že Hydra pronikla do útrob   Shieldu se mi zdálo trochu   přes čáru. Film si více   užijí ti co vědí. A pak,   kde člověk uvidí   šíleného kloboučníka   Jeffersona s králem Georgem z   OUAT v jednom filmu.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2014
První Kapitán Američan mě   moc neoslovil, něco mi ale   říkalo ,dej šanci další   záchraně světa a nebuď   vůči Marvel komiksům   převedeným na plátno   trošku zaujatý:-) A co tu   máme, rozhodně   výživnější, akčnější   a nadupanější jízdu, kde   smekám před souboji,   výbuchy, přestřelkami.   Hodně slušné triky a   celkový design mi hodně   sedl, proto také zvedám na 8   z 10. Herci v pohodě, ale   dlouho jsem neviděl Roberta   Redforda v záporné roli,   která mu slušně sedla. Ano   zápletka a dějová linie,   některé zvraty jsou ohrané   a víte jak to bude   pokračovat dál, dobro   vyhraje nad zlem, ale člověk   se baví a to hodně slušně.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.2.2022
Captain America ve svém   druhém snímku a jednoduše   řečeno, je to pecka. Tvůrci   neponechali nic náhodě a   celý koncept pojali krapet   jinak, než jak bývá u   pokračování typické. Do   příběhu se naroubovalo   více dramatizace a   životních etud jako   takového, což vedle, snad   očekávaně, úžasných   akčních scén hodně   vyniká. Co to znamená   především? Takže dané   postavy nejsou přítomny jen   v rámci komiksové akce, ale   svými vnitřními charaktery   navíc vyznívají jako   skutečné osobnosti plné   radosti i strasti, a to i po   emocionální stránce. To pro   takový komiksový film hodně   znamená. Humoru i nadsázek   je i tentokrát více než   dost, což svým způsobem do   toho patří. Vše je tedy v   souladu a ať se děje co se   děje, velmi dobře to do sebe   zapadá. Ale jo, pořád se   jedná o superhrdinský   snímek plný ideálu o   spravedlnosti, ale v popředí   zájmu je hlavně spiknutí,   intriky a špionáž.   Samozřejmě nechybí   dechberoucí akce, které   mají spád a hlavně svůj   vývoj, takže se nejedná jen   o bezduchou střílečku, jak   je jinak u většiny akčních   filmů obvyklé. I ty dialogy   plných hlášek, vtípků i   vážnosti fungují snad jako   nikdy. Takže konverzace nebo   akce, mnohdy dokonce i obojí   najednou, se dá, z divácké   stránky, vše plně   vychutnat. Jeden z   nejlepších komiksových   snímků od Marvel? Přijde na   to. Každý komiksový film   má své a to hlavně vlivem   charakterizace svého   superhrdiny a to i záporáka,   takže podle toho také   jednotlivě vypadají,   každopádně tohle   pokračování s porovnáním   s ostatními skutečně hodně   vyniká.
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.9.2014
Pračka na peníze !!!
Tak to skutečně je - jsou to   filmy o všech těch slavných   Avengers... je to továrna na   peníze!!! - a bude to   pokračovat.
Když se   na to člověk podívá   nezaujatě, tak bych taky   chtěl mít tak 150 let, ne   jeho 90 let... a ani jeho   schopnosti a dokázal bych se   s tím velmi rád smířit -   to jsem kapku odbočil - sorry   :-).
Co se týče   vyzuálních efektů a triků,   tak je to supr - ty lodě byly   výborné.Dál to raději   nebudu komentovat !!!
Takže asi tak !
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2014
Dříve než začneme, chce si někdo vystoupit??
U jedničky byla slaboučká   druhá půlka která   obemílala jedno a to samé   dokola. Tohle je akční film   na úrovni, který i kdyby byl   ( bez superhrdinských kousků   ) např. nový Bond nebo   samostatný akční kousek,   obstál by. Jsem odpůrce 3D   protože efektů je pramálo a   hodně nevyužité, ale v   Litvínově to dávali ve   3Dčku a nemusel jsem   dalších 30km do Ústí nad   Labem. Ani jsem neočekával   takhle dobrý film, bitky byli   výborný, Chris Evans je   sympaťák a do role se hodí,   i manželce se to líbilo   akorát 2 ze tří dětí   které jsme s sebou měli se   nudili. Jedno dokonce usnulo   :-D Pro děti tam toho moc   není, je to spíš dospělý   film. 90%
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.4.2014
Určitě oproti jedničce skok   do předu,skvělé zlepšení   jak v akčnosti tak efekty a   hlavně v dospělejším   příběhu,oproti jedničce   která byla spíše víc pro   děti.Akční scény byli   více propracované s   lepšími zbraněmi a sci-fi   efekty.
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.5.2014
Druhý díl Kapitána Ameriky   nezaujme a ani nezklame.   Jednička také není žádný   trhák, takže jsem od tohoto   pokračování nečekal   zázračný film. Už kvůli   tomu se divím, jak to tady   může mít tak veliké   hodnocení.
Herci,   kamera a efekty jsou v poho,   co už je trošku horší je   příběh. Lehká   předvídatelnost a   nepřekvapivé zvraty vás   rozhodně nenadchnou a kromě   špičkových akčních scén   a jejich efektů vás film   ničím nezaujme.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.9.2014
Byť stále zajímavé a   akčními scénami plné tak   přecijen už vše trošku   ohrané a očekávané.   Efekty, triky a vše okolo   rozhodně na jedničku,   scénář ok, ale děj byl   právě akčními scénami   lehce upozaděn.
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2018
║Rozpočet   $170miliónov║Tržby USA   $259,766,572║Tržby   Celosvetovo $714,421,503▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $36,875,694 //počet   predaných kusov 1,743,354║   Tržby za predaj DVD v USA   $23,984,948 //počet   predaných kusov 1,199,824║   oproti prvému dielu teda   riadny skok, Chris Evans   dozrel a krásne to konečne   ťahá, troška sa mi tam   strácala Scarlett Johansson   ktorá mi zo svojou   dominanciou viac lahodila v   Avengers ale dobre má tu   niekoľko slušných   momentiek, prekvapil zas na   druhú stranu sympatickým   výkonom Anthony Mackie,   príbehu nechýba dobre   prepracovaná dramatickosť,   napätie a celkovo dej je až   prekvapivo ušitý na dnešnú   hektickú vladársku dobu,   veľkým plusom akcia, aj keď   je dosť rýchla, moc   spomalovačiek nečakajte ale   aspoň že nemá až tak   zbesilý neprehľadný strih,   dá sa usledovať a v danom   roztrasenom Bourneovskom   prevedení má aj patričné   grády, trikovo úžasná   práca a v podstate celý film   pôsobí až nadmieru nejak   sviežo, veľkolepo, vyspelo,   Marvel kráča stále vpred   /videl v kine 3D verziu: 100%/   __
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.11.2017
Celkem
povedené dílko.Sice naprosto   předvídatelné a plné US   patosu,ale jinak kvalitně   natočené,děj plynul,takže   na odreagování dobrý:-)
RwlBem
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.3.2018
Velmi zvláštní
film, v lecčem   připomínající Hvězdnou   pěchotu. Pod krycí vrstvou   akce a efektů se skrývá   děsivá dystopická obžaloba   současného a   nastávajícího světa,   naprosto bez jakékoli   jiskřičky naděje do   budoucna. Tvůrcům se, dle   mého náhledu, dokonce   podařilo mistrně skloubit   akční složku tak, že ve   spojitosti s tímto skrytým   dějem působí ještě víc   zoufale a téměř   tragikomicky. Včetně toho,   že o tom vlastně nepadne   jediné slovo. Za tento   skvělý studijní materiál   dávám plný počet.
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2020
Příjemné překvapení z   dílny Marvelu, kterému   nechybí nic - akce, humor,   tajemno, napětí, dějové   zvraty. Snad jen kdyby   Kapitán nebyl tak   neuvěřitelně   "čistej". Jinak ale   bood job. ;)
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2015
Captain America: The Winter Soldier
Zimný Vojak pokračuje   krátko po konci Prvého   Avengera.Musím sa   priznať,že film ma zaujal   hlavne akciou,ktorá bola   naozaj výborná. Príbehom   film trocha zaostáva za   predchodcom ale výborné   vizuálne spracovanie a   finálna bitka(Ktorú   sprevádza prekrásny   soundtrack) mi to vynahradili.
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.12.2014
Film má spád! Akce střídá   akci, konec otevřený na   další pokračování. Tak to   má být film mě pobavil a i   jsem se zasmál.
ihladik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.4.2014
Povedené...
...komiksově čisté. Mohl   být o 15-20 min. kratší,   ale jinak žádná nuda.   Příchod Falcona je super! Za   návštěvu kina ve 3D stojí   ;)
Izzy8635
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.4.2018
Ze začátku jsem se celkem   nudila, prakticky nic se   nedělo. Pak se pokusili o   epické bitvy jako v   ostatních filmech. Ale jinak   zachovali vtipnost filmu a   tím to celkem zachránili. A   Black Widow měla nejhorší   účes z těch, co kdy nosila   a nosit bude.
Elda1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.5.2014
supr
Captain America nezklamal a   vše zachránil... Super film,   pěkné efekty... Hlavně se   mi líbí, že film navazuje   na Agents of S.H.I.E.L.D.   takže pro fanoušky super.   Akorát scéna na mostě mi   připadá jak vykradena z   filmu Světová invaze   (2011)... Hodnotím kladně a   doporučuji.
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.9.2018
Druhý Kapitán America,   rozumne presunutý do   "súčasnosti", je   vážnejší a nabitý   fyzickejšou akciou. Tá sa   odohráva prevažne v uliciach   (autá a streľba) a poteší,   že v najlepšej scéne jej   lídruje Samuel L. Jackson.   Konšpiračná zápletka je   ale neprekvapivá a v druhej   polovici sa stáva   neprehľadnou. Prvotná   rôznorodosť prostredia   akčných scén sa v druhej   polovici taktiež vytratí. A   moc akčným scénam nepomáha   ani ich zakončovanie   odfláknuto z prstu   vycucnutými zvratmi   (záchrana na poslednú   chvíľu odkiaľkoľvek /   akokoľvek). Divákova   zvedavosť okolo identity   zaujímavého záporáka ale   vydrží až do konca. Ten, s   historickým prepojením s   Kapitánom, to celé obsahovo   zachraňuje. Ako veľkolepá   komiksová zábava na vypnutie   hlavy je to OK.
wolvie95
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Tak táto Marvelovka mi   vyrazila dych. Samozrejme len   v pozitívnom zmysle. Ja, ako   fanúšik Marvelovských   komiksov som očakával   nadpriemernú dávku   komiksovej akcie, nejaké to   prehĺbenie postavy Steva   Rodgersa a v poslednom rade   zaujímavú zápletku, ktorá   by zaujímavým a atraktívnym   spôsobom obohatila   Marvelovské universum. Ale   takú pecku som ozaj nečakal.   Nejde len o perfektnú,   dynamickú akciu ktorá   prekonala rozmanitosťou,   spracovaním aj doterajšieho   krála v Marvele - Avengers.   Ale najväčším, velmi   pozitívnym posunom, resp.   zmenou prešla zápletka.   Vďaka nej sa dvojka Captain   America stala vysoko   nadpriemerným komiksákom so   špionážnou zápletkou a s   niektorými fakt prekvapivými   zvratmi v deji, ktoré   dodávajú na predchádzajúce   filmy z Marvel univerza od   roku 2008 úplne iný, dost   zaujímavý pohľad. Takže z   môjho pohledu ide o   najlepšiu Marvelovku, ktorá   prekonáva o máličko dokonca   i Avengers.. Teším sa na   dalšie pozretie! 100%
FuriousG
Hodnocení:
Přidáno: 1.5.2014
Ušlo
Jako beze sporu Avengers byli   lepší. Tohle nebylo   špatný. Jen by tam mohlo   být více vtipných scén. a   mohlo to klidně být o půl   hoďky kratší
Hotdog
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.4.2014
Je to super film, super   příběh, dej a grafika.   Doporucuju. Je to velký   rozdíl oproti jedničce,   protože je děj moderní a   dokonaly
willhelmina
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.4.2015
Ach ano , sladký Chris Evans   alias Steve Rogers. Namakaný,   vysoký, mimoriadne   pohľadný, naivne   spravodlivý a maximálne   nedostupný Captain America.   Ono bude mať počas filmu   vačšina ženského publika   dobrý pocit pretože pohľad   do jeho modrých očí je   príjemný, no musím uznať   že ani dej nie je na   zahodenie. Film ponúka   niekoľko fajn scén ktoré   Vám nedovolia zaspať. Trochu   mi príde trápne ako chce   Scarlett J. hlavnej postave   dohodiť ženskú na rande.   Naopak z "winter   soldier" ide taká   mierna temnota od prvej   scény. Film ako celok je   fajn. Naozaj, nie je to niečo   čo budete chcieť vidieť   každý mesiac , no je to film   stvorený na pozeranie v   pároch :)
Horys
Hodnocení:
Přidáno: 6.4.2014
Kvalitní
Velmi kvalitní film,   perfektní obsazení,   perfektní práce editorů je   vidět že si s tim pohráli,   DOPORUČUJI ! ;)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih54173minih54173Legie (2010) 
Legion n
minih72062minih72062Prostřeno! (2010) [TV pořad] 
Prostřeno! n
minih24564minih24564Žena na rozcestí (1937) 
Žena na rozcestí n
minih7223minih7223Džusový román (1984) 
n
minih18428minih18428Samotář (1987) 
Le solitaire n
minih13373minih13373Na růžích ustláno (1934) 
n
minih113143minih113143Duch nad zlato (2013) [TV film] 
Duch nad zlato n
minih23085minih23085Výslech (1982) 
Przesluchanie n
minih31990minih31990Vzhůru nohama (2001) 
Head Over Heels n
minih44087minih44087Protektor (2009) 
Protektor n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Marvels (2023)

 Marvels (2023)
Marvels n
The Marvels
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Nia DaCosta

(pokračování)

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

 Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
Ant-Man a Wasp: Quantumania n
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / mysteriózní / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

 Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
Strážci Galaxie: Volume 3 n
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)

 Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství n
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(pokračování)

Thor: Láska jako hrom (2022)

 Thor: Láska jako hrom (2022)
Thor: Láska jako hrom n
Thor: Love and Thunder
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]

 Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]
Ms. Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)

 Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
Black Panther: Wakanda nechť žije n
Black Panther: Wakanda Forever
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Moon Knight (2022) [TV minisérie]

 Moon Knight (2022) [TV minisérie]
Moon Knight n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead

(pokračování)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]

 She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička n
She-Hulk: Attorney at Law
Žánr: akční / dobrodružný / drama / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kat Coiro, Anu Valia

(pokračování)

Black Widow (2021)

 Black Widow (2021)
Black Widow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Cate Shortland

(pokračování)

Eternals (2021)

 Eternals (2021)
Eternals n
 
Žánr: akční / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Chloé Zhao

(pokračování)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

 Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech n
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Destin Cretton

(pokračování)

WandaVision (2021) [TV minisérie]

 WandaVision (2021) [TV minisérie]
WandaVision n
 
Žánr: akční / sci-fi / drama / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Shakman

(pokračování)

Spider-Man: Bez domova (2021)

 Spider-Man: Bez domova (2021)
Spider-Man: Bez domova n
Spider-Man: No Way Home
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]

 Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]
Falcon a Winter Soldier n
The Falcon and the Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kari Skogland

(pokračování)

Loki (2021) [TV seriál]

 Loki (2021) [TV seriál]
Loki n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kate Herron

(pokračování)

Hawkeye (2021) [TV minisérie]

 Hawkeye (2021) [TV minisérie]
Hawkeye n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Bert , Bertie , Rhys Thomas

(pokračování)

Co kdyby...? (2021) [TV seriál]

 Co kdyby...? (2021) [TV seriál]
Co kdyby...? n
What If...?
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Andrews

(pokračování)

Avengers: Endgame (2019)

 Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Endgame n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Captain Marvel (2019)

 Captain Marvel (2019)
Captain Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Boden, Ryan Fleck

(pokračování)

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

 Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Spider-Man: Daleko od domova n
Spider-Man: Far From Home
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Black Panther (2018)

 Black Panther (2018)
Black Panther n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Avengers: Infinity War (2018)

 Avengers: Infinity War (2018)
Avengers: Infinity War n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Ant-Man a Wasp (2018)

 Ant-Man a Wasp (2018)
Ant-Man a Wasp n
Ant-Man and the Wasp
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]

 Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]
Cloak & Dagger n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Álex García López, Paul A. Edwards, Peter Hoar

(pokračování)

Thor: Ragnarok (2017)

 Thor: Ragnarok (2017)
Thor: Ragnarok n
 
Žánr: akční / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Iron Fist (2017) [TV seriál]

 Iron Fist (2017) [TV seriál]
Iron Fist n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Surjik, John Dahl, Farren Blackburn

(pokračování)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

 Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)
Strážci Galaxie Vol. 2 n
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Spider-Man: Homecoming (2017)

 Spider-Man: Homecoming (2017)
Spider-Man: Homecoming n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

The Defenders (2017) [TV seriál]

 The Defenders (2017) [TV seriál]
The Defenders n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

The Punisher (2017) [TV seriál]

 The Punisher (2017) [TV seriál]
The Punisher n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Tom Shankland, Antonio Campos

(pokračování)

Runaways (2017) [TV seriál]

 Runaways (2017) [TV seriál]
Runaways n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Katie Eastridge

(pokračování)

Captain America: Občanská válka (2016)

 Captain America: Občanská válka (2016)
Captain America: Občanská válka n
Captain America: Civil War
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Doktor Strange (2016)

 Doktor Strange (2016)
Doktor Strange n
Doctor Strange
Žánr: komiks / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Derrickson

(pokračování)

Luke Cage (2016) [TV seriál]

 Luke Cage (2016) [TV seriál]
Luke Cage n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Marc Jobst, Clark Johnson

(pokračování)

Ant-Man (2015) [DCP]

 Ant-Man (2015) [DCP]
Ant-Man n
 
Žánr: komiks / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Daredevil (2015) [TV seriál]

 Daredevil (2015) [TV seriál]
Daredevil n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Avengers: Age of Ultron (2015)

 Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron n
The Avengers: Age of Ultron
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Jessica Jones (2015) [TV seriál]

 Jessica Jones (2015) [TV seriál]
Jessica Jones n
 
Žánr: akční / drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Petrarca, S.J. Clarkson, Bill Gierhart

(pokračování)

Agent Carter (2015) [TV seriál]

 Agent Carter (2015) [TV seriál]
Agent Carter n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis D'Esposito, Scott Winant

(pokračování)

Strážci Galaxie (2014) [2k digital]

 Strážci Galaxie (2014) [2k digital]
Strážci Galaxie n
Guardians of the Galaxy
Žánr: komiks / dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: James Gunn

(pokračování)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]

 Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]
Agenti S.H.I.E.L.D. n
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Iron Man 3 (2013)

 Iron Man 3 (2013)
Iron Man 3 n
 
Žánr: akční / komiks / thriller
Země: Spojené státy americké / Čína
Režie: Shane Black

(pokračování)

Thor: Temný svět (2013)

 Thor: Temný svět (2013)
Thor: Temný svět n
Thor: The Dark World
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Avengers (2012)

 Avengers (2012)
Avengers n
Marvel’s The Avengers
Žánr: akční / dobrodružný / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Thor (2011)

 Thor (2011)
Thor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenneth Branagh

(pokračování)

Captain America: První Avenger (2011)

 Captain America: První Avenger (2011)
Captain America: První Avenger n
Captain America: The First Avenger
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Johnston

(pokračování)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)
Iron Man 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Neuvěřitelný Hulk (2008)

 Neuvěřitelný Hulk (2008)
Neuvěřitelný Hulk n
The Incredible Hulk
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Iron Man (2008)

 Iron Man (2008)
Iron Man n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190547
Osobností: 697845
Fotografií: 763969
Plakátů: 376572
Obsahů a biografií: 178276

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10