reklama
 
ohodnotit

Čapajev

Další název:
Чапаев / Chapaev / Chapayev
Země:
Rok:
1934
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
26.4.1935

Celkové hodnocení filmu Čapajev

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.1% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.5.2011
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.5.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.5.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.9.2009
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.12.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.2.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.5.2010
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.3.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2013
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.1.2012
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.10.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.3.2008
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.12.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih82718minih82718Ďábel v těle (2012) 
The Devil Inside n
minih27784minih27784Myšák Stuart Little (1999) 
Stuart Little n
minih18880minih18880Sissi (1955) 
Sissi n
minih135468minih135468Válečný kabinet (2015) 
War Room n
minih25242minih25242Tichá radosť (1985) 
Tichá radosť n
minih10655minih10655Kozoroh jedna (1978) 
Capricorn One n
minih6230minih6230Doly krále Šalamouna (1950) 
King Solomon's Mines n
minih6448minih6448Ringovi synové (1966) 
I due figli di Ringo n
minih2319minih2319...kone na betóne (1995) 
...kone na betóne n
minih9915minih9915Kaňon samé zlato (1970) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.1 % (17)
4   - curil
8   - Erkul
8   - jarda53
9   - Edward52
8   - lucymat
6   - AGAMEMNON
7   - Charlie35
7   - melakara
8   - satyr
4   - Andrejevna
7   - Kycky
7   - zepo
10 - dederon
9   - pehe
10 - Area
8   - Miloš11
6   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635351
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Pyramida hrůzy (1985)

Pyramida hrůzy
Sir Arthur Conan Doyle nikdy   nic nenapsal o   nejslavnějším detektivovi   všech dob Sherlocku Holmesovi   z jeho mladých let a tak   berme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.341/0.295