reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Cantervillský duch

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.3.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.6.2011
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2010
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.7.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26634minih26634Fádní odpoledne (1964) 
Fádní odpoledne n
minih6711minih6711Domů na svátky (1995) 
Home for the Holidays n
minih9859minih9859Kaktusový Jack (1979) 
The Villain n
minih31284minih31284Anna Boleynová (1920) 
Anna Boleyn n
minih63747minih63747Makedonská sága (1993) 
Makedonska saga n
minih3487minih3487Nepřátelé (1961) 
Les ennemis n
minih7947minih7947Gorily v mlze (1988) 
Gorillas in the Mist n
minih130400minih130400Admirál (2015) 
Michiel de Ruyter n
minih3932minih3932Bezstarostná jízda (1969) 
Easy Rider n
minih47661minih47661Pořádná rána (2007) 
Ladrón que roba a ladrón n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
8   - curil
5   - Agostino
4   - Kuvik
7   - satyr
5   - MaKy92z
9   - miroslav22
7   - POMAJZ
7   - tylda
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150166
Osobností: 632919
Fotografií: 573509
Plakátů: 272273
Obsahů a biografií: 138081

Poslední komentáře

Dvojníci (2016)

Co to je? - Životabudič(odborník o Hradnej svieci)

Dvojníci
Bola to taká podarená   česká blbina, ale fakt že v   dobrom slova zmysle. Páčia   sa mi tieto také klasické   komediálne blbiny, pretože   to více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co ...

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký....
Rodinná sci-fi komedie,   mající svůj zábavný   potenciál i dnes. Námětově   patří do řady obdobných   snímků, kdy se lidé pomocí   nějakého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Mentální vyplach

Jurský svět: Zánik říše
Bohužel, je to tak. Co bylo v   Jurskem světě super, je tady   naprosto přihlouple. Šel   jsem z kina otrávený jak už   dlouho ne. A to mám dinouse více >

Autor: jentak | Hodnocení: 1 / 10

Řidič (2011)

Keď sa to všetko vymkne spod kontroly

Řidič
Strašne zvláštny film,   ktorý podľa mojich   kritérií by sa mi vôbec   nemal páčiť. Začína to   oboznámením sa so situáciou   hlavného hrdinu. více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Talisman (2012)

Talisman
Cesty za štěstím jsou   různorodé, avšak přesto   mají jedno společné. Vždy   jsou velice vrtkavé.   Tentokrát se jedná o   příběh o válečném více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.322/0.279