reklama
 
ohodnotit

C.C. a spol.

C.C. and Company

Další název:
Chrome Hearts
Žánr:
Rok:
1970
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu C.C. a spol.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2011
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.5.2009
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
jafesi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
smerf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.6.2008
ADA11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47278minih47278Život s nepřítelem (2005) [TV film] 
Living with the Enemy n
minih45976minih45976Není kouře bez ohně (1973) 
Il n'y a pas de fumée sans feu n
minih50027minih50027Dveře do ticha (1991) 
Le Porte del silenzio n
minih7546minih7546Fantom opery (1983) [TV film] 
The Phantom of the Opera n
minih23036minih23036Výchova dívek v Čechách (1996) 
n
minih54370minih54370Big Ben (1996) [TV seriál] 
Der Bulle von Tölz n
minih46241minih46241Městem chodí Santa Claus (1970) [TV film] 
Santa Claus Is Comin´ to Town n
minih47448minih47448Andersen. Život bez lásky (2006) 
Andersen. Žizň bez ljubvi n
minih4319minih4319Bleskový Jack (1994) 
Lightning Jack n
minih24963minih24963Saló, aneb 120 dnů Sodomy (1975) 
Saló o le 120 giornate di Sodoma n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (8)
4   - Agostino
6   - satyr
10 - deatdavid
3   - Status
3   - jjano
6   - jafesi
10 - smerf
10 - ADA11

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:50

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět z ptačí perspektivy: Nový...

09:00 - 09:55

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:40

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:50 - 09:20

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152327
Osobností: 636474
Fotografií: 578311
Plakátů: 275646
Obsahů a biografií: 139803

Poslední komentáře

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Mečiar (2017)

super

Mečiar
Mam rad dokumenty . A za mně   parádní shrnutí   politického vzestupu i padu

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.22/0.175