ohodnotit

Byli jsme to my?

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
3/1991

Celkové hodnocení filmu Byli jsme to my?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.6.2018
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.2.2016
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.5.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.12.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.6.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2009
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2012
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2012
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2014
Robokop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3013minih3013Anděl u mého stolu (1990) 
An Angel at My Table n
minih55561minih55561Hoši z County Clare (2003) 
The Boys from County Clare n
minih81959minih81959O brokátové růži a slavíku z perleti (1982) [TV inscenace] 
O brokátové růži a slavíku z perleti n
minih85008minih85008Život naplno (2009) [TV film] 
Living Out Loud n
minih28103minih28103Sledování (1998) 
The Following n
minih46380minih46380Respekt (1992) 
Juice n
minih39199minih39199Roztržená opona (1966) 
Torn Curtain n
minih17404minih17404Přichází Satan! (1976) 
The Omen n
minih106682minih106682To je šoubyznys (1995) [TV seriál] 
n
minih109584minih109584Rozdvojená mysl (2012) [TV film] 
Of Two Minds n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.5 % (11)
7   - curil
6   - Pitryx
10 - Misantrop
2   - Rene1
7   - satyr
7   - miroslav22
6   - rosta12
7   - mrakoslap
7   - teisan
5   - Xell
8   - Robokop

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

47 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

ČT2 - Duchovní kuchyně

02:40 - 03:10

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

02:20 - 03:15

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

02:50 - 03:40

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154595
Osobností: 640018
Fotografií: 588861
Plakátů: 279986
Obsahů a biografií: 141644

Poslední komentáře

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody
Čekala jsem netrpělivě na   tento film. Vůbec mně   nezklamal. Je perfektní,   úžasná muzika, skvělé   výkony herců. Z kina jsem   šla absolutně nadšená.   Doporučuji všem, kteří   mají rádi dobrou hudbu.

Autor: Majdulka | Hodnocení: 10 / 10

Most! - 3. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 3. díl
Trošku nůďa, až na   akci:"Odvez ho do Chomutova.   Myslíš do spalovny? Ne, do   nemocnice!"
Jinak   benefity pracovního poměru   obecního vymahače by mohly   být pro některé jedince i   zajímavé.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Ratatouille (2007)

Ratatouille
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

14+ (2015)

cesky

14+
Chci to videt krasny folm fakt   uplne nadherny moc nadherny   fakt je tam hodne lasky proste   krasny fakt

Autor: Kujina | Hodnocení: 4 / 10

Pappa e ciccia (1983)

Pappa e ciccia
Průměrná italská   bláznivá komedie rozdělená   do dvou vzájemně   nesouvisejících epizod.   Hrdiny hrají Lino Banfi a   Paolo Villaggio, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.31/0.279