Duben
ohodnotit

Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
28.1.1999
„O českých policajtech, bláznivé psychiatrii a dvojníkovi, který se osvědčil.“

Komentáře k filmu Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 26
volam.sa.pistik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.7.2021
Ako sa bál Myšák mačičky
Ako nápad s dvojníkmi nebol   vyložene zlý, len ta   prezentácia nápadov už   škrípala. Humor už dosť   poklesol (kozy, bordel, sudy   narážať). Dokonca už ani   Myšák nemal taký drajv a to   ani pán minister. A záver   už bol tiež akosi mimo.   Navyše sa mi nezdá, že by   mali možnosť zinscenovať   takú akciu z psychiatrie. Ale   perfektná bola pani   učiteľka a jej ťahy   (potrebujeme ústredné   topení - topení nie - ale   pán riaditeľ nás už videl   - dobre, bude nové topení -   a fando, ty jezevce   potrebujeme dva a tiež ten   glóbus). Ale vyzdvihnem aj   ďalšie pozitívne veci a to   oskarové výkony zvieratiek a   to ministrova opička a   mačička, ktorej sa bál   Myšák
green-tea
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.7.2021
Major Maisner do třetice všeho zlého...
Tak tohle už totálně   bloudí kdesi v temné   hlubině trosek české   kinematografie. I herci už   evidentně rezignovali na   nějakou kvalitu a snažili se   zachránit si alespoň   vlastní gáži. Viděno v   zájezdovém autobuse cestou k   Jaderskému moři mi to svého   času málem zprotivilo   dovolenou.
mikee007
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.10.2016
Třetí díl majora Majsnera...
...a ode mě pěkné tři   puntíky.
A nutno   říci, že zasloužené.   Tvůrcům dalšího   pokračování příhod   náčelníka pražské   Policejní akademie došlo,   že znovu   "vytěžovat"   americkou předlohu, i své   první dva díly nepovede k   velkému úspěchu a tak se   rozhodli vsadit na   netradiční zápletku. Z   čínské mise se se totiž   vrací nejen Major Maisner,   ale i jeho dokonalý dvojník   vyslaný asijskou mafií.   Následuje dle slov   oficiální distribuce   "řada omylů, záměn a   nedorozumění".
Dle mého festival   trapnosti.
Trojka   "Poldy" se vůbec,   ale vůbec nepovedla a jen   předznamenala profesní pád   režiséra Jaroslava Soukupa,   autora takových hitů, jako   je Láska z pasáže, nebo   Discopříběhu, který byl   definitivně dokončen   zřejmě nejhorším   porevolučním filmem   "Kdo chce ukrást   Dagmaru".
Byl   jednou jeden polda 3 je, jak   už bylo řečeno snůškou   trapnosti, opakovaných   vtipů, mizerných hereckých   výkonů a nekonečné   hlouposti. Není divu, že   průměrnou sérii   definitivně pohřbil.
Jediné co policejní   trilogii drželo nad vodou je,   že prakticky neexistuje   česká komediální   konkurence.
bobo336
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.6.2014
Last Maisner.
Posledný Maisner je bez   humoru,bez príbehu a bez   zábavy.Proste sa hodinu a pol   pozeráte na nudu a nesmejete   sa proste je to trápne.
Thamzarian
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.2.2013
Až jednou spáchám   sebevraždu a půjdu do pekla,   tak mi tam budou dokola na   střídačku s Kameňákem   pouštět tento film. A já   ani na malý okamžik   nezapochybuji o tom, že jsem   v pekle.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.10.2011
Po možná komerčně míň   úspěšné dvojce znova   povolali na plac S. Krainovou   s nadějí na vyšší zisk.   Příběh je trochu   překombinovaný, zamotaný;   konec divný.
Natáčelo se mj. v mých   rodných Svitavách; podle   mnohých z nich film dělá   "díru".
hledaseniki
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.8.2010
Byl jednou jeden polda III
Třetí pokračování majora   Misnera by se dalo nazvat   kinematografický odpad.   Tenhle díl je opravdu velká   ptákovina a naprosto   zbytečná. Budu moc hodná   když tomuhle filmu dám 2   hvězdy.
M.A.G.
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.4.2010
První díl byl   skvělý,druhý se ještě   jakž takž svezl s prvním po   té vlně,ale třetí to už   bylo někde úplně   jinde.Velká slabota.
Jarda6
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.9.2009
Ani dvojka nebyla vysloveně   klenot ale alespoň se u ní   dalo tu a tam zasmát.Což u   tohoto pokračování prostě   nějak nejde.Jeden bodík   navrch dávám za scénu ve   které Miroslav Moravec   imituje Číňana :)))
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2009
hodně mě to překvapilo,   když jsem zjistila, že se   bude natáčet i trojka, ale   jinak i trojka byla docela   pěkná, sice to nebylo s tak   velkým hereckým obsazením   jako první dva díly, ale i   tak... :-)super!! na konci   jsem si ale myslela, že by se   mohl natáčet i čtvrtý   díl... :-)
BinLADIN
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.7.2009
oba předchozí díly jsou   lepší tento i přes stejné   dobré obsazení je dosti   slabší je zde také dost   srandy ale je asi slabší   scénář
pepe15
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.4.2009
Závěrečný díl   bláznivých komedií o   českých policajtech, které   se staly divácky   nejúspěšnějšími   českými filmy posledních   let.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.3.2009
trojka už se mi nelíbí   tolik jako první dva díly,   hlavně takový ty blbosti   jako je bordel přímo na   strážnici, ale i jinak je to   pořád dobrá komedie.Možná   je dobrý, že neexistuje   čtyřka, to už by moh bejt   docela prů...Tak do třetice   všeho dobrýho fajn,   Kudláková, Maisner, Hrubec i   náměstek sou stále   výborný a nápad s   dvojníkem má taky něco do   sebe, obzvlášť když   chudák Kudláková začne   rozvíjet svý zajímavý   teorie:-D
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2008
Jsem major Majsner, Václav. A   tohle je ... Nezapomenutelná   hláška Potměšila.   Tentokrát si zahrál dvojroli   Jako Majora Majsnera a v   druhé roli Tančícího   draka, kterého na něj   poslali z interpolu. Kromě   toho kapitán Hrubec žije v   přesvědčení, že v   McDonaldu otěhotněl a   náměstek má fobii z myší.   Není nouze o zábavu i   zápletky. Ale není nad   jedničku.
moldovan
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.9.2008
Abych se neopakoval a   nekopíroval komentář k   dvojce:
úroveň trojky   potvrdila sestupnou tendenci.   Téměř   "provařený"   scénář, nic moc nového v   jednotlivých zápletkách a   situacích. Snad jen herecký   výkon Ladislava Potměšila,   ale ten už s tím mnoho   udělat nemohl.
Prasoid
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.7.2008
Ano, poznal jsem své rodné   Svitavy, ale nějak jsem   nepoznával Maisnera. Měli ho   tvůrci držet na uzdě, zde   totiž ulétl od svého   klasického vzezření tak   daleko, že kdyby se před   kamerou neobjevil, bylo by to   jedno. Spolehlivě by ho   nahradili ostatní   ztřeštění herci.
Petra.Barbie
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.5.2008
Kapitán Hrubec čeká mimi!
Třetí z těch našich   rádoby poldovek v západním   stylu je v mých očích mezi   jedničkou (slabota) a dvojkou   (slušný průměr), takže to   je suma sumárum za 4 body.   Už se tak nebavím, jako   když se kapitán Hrubec chce   vdávat v druhém díle, ale   pořád se ještě trošku   zasměju narozdíl od   jedničky, kdy se hledá   tajný agent. Ani do třetice   mě ovšem nebere chronická   mnohoprstost Kuřete, nápad s   dvojníkem je východisko ze   zoufalství, neboť autor   scénář měl prostě okno,   nicméně policejní sbor v   blázinci je chvílemi i   docela vtipný a kpt. Hrubec s   bříškem a štrikující je   sladký. Takže to opět   zachraňuje jeho vynikající   představitel Jaroslav Sypal,   který je to jediné   pozitivní, proč si režisér   Soukup nemá vyloženě sypat   popel na hlavu a říkat si -   co jsem to zase natočil za   veleblbinu:-)
Rocky4
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.5.2008
Na první dva díly se dívat   dá. Jednička je i dost   povedená. Dvojka vlastně to   samé. Trojka už je dost   přehnaná. Před 5 lety bych   tomu možná dal plný počet   bodů, ted ale snižuju na 40   % a neobměkčí mně ani   fakt, že se to natáčelo na   Hrádku u Nechanic a v   samotném městě, kam to mám   z domova sotva 10 kilometrů.
Ivett
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.9.2007
Další zářný příklad   naprosto zmrveného   pokračování. Herci jsou   trapní, těch pár vtipných   gagů...to je jen malinká   náplast na takovou ránu.
tripx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2007
.... ceske prostredi, cesti   herci,ceske reseni problemu ..   odychova komedie u ktere se   clovek nenudi
AlCapone
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2007
Česká komedie s Ladislavem   Potměšilem (major   Maisner).Zábavé a oddychové   :)
notime
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.9.2006
Ač se to zdá být nemožné,   tak trojka je ještě horší   než dvojka. BRAVO!!!!!!!
Pardal
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.12.2005
Třetím dílem sága končí,   ještě že tak, protože   hloubějí klesnout už   memůže. Pan Soukup mele z   posledního a je vidět, že   peněz na Tančícího draka   taky moc nezbylo, horší než   jakákoli televizní inscenace   nebo Esmerady a jié   "skvělé"   telenovely !!!
sussy
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.8.2005
Pan režisér Soukup jen   potvrzuje, jak skvěle umí   točit nejhorší filmy v   historii české   kinematografie.
lebowski
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.4.2005
Stokrát provařená témata   se točí znovu a znovu. Asi   nemá smysl uvažovat nad   tím, pro koho, protože   sračky se točily, točí a   točit budou. Někteří   režiséři a ostatní   filmoví tvůrci se asi   potřebují přesvědčovat,   že za něco stojí, i když   to tak opravdu není. Diváci   na to (většinou) přijdou   sami. Ti tvůrci (bohužel)   ne. Spíš než vztek nad tím   člověk cítí jakýsi   beznadějný smutek.
Shadow
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.7.2004
Tak tohle je už vyloženě   filmařský omyl. Je to   naprostá slátanina.   Katastrofa. Jak jen někdo   může nechat natočit takovou   volovinu? Tenhle poslední   díl umlátil i ty předchozí   díly. Prosím, už žádné   podobné pokračování!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih50442minih50442Občan Havel přikuluje (2009) 
Občan Havel přikuluje n
minih39314minih39314Vánoční skřítek (2003) 
Elf n
minih49172minih49172Život je stres (2008) 
Smother n
minih40120minih40120Synové a dcery Jakuba Skláře (1985) [TV seriál] 
Synové a dcery Jakuba Skláře n
minih153279minih153279Zabiják & bodyguard (2017) 
The Hitman's Bodyguard n
minih169869minih169869Milý Laco (2018) [TV pořad] 
Milý Laco n
minih47573minih47573Domácí mazlíček (2008) 
The House Bunny n
minih3908minih3908Bezcitní lidé (1986) 
Ruthless People n
minih43081minih43081Já, legenda (2007) 
I Am Legend n
minih66676minih66676Sanctum (2010) 
Sanctum n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje! (1997)

 Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje! (1997)
Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje! n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika
Režie: Jaroslav Soukup

(pokračování)

Byl jednou jeden polda (1995)

 Byl jednou jeden polda (1995)
Byl jednou jeden polda n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika
Režie: Jaroslav Soukup

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Černé ovce (1992) [TV pořad]

05:15 - 05:30

12 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství vědy a techniky ...

05:25 - 05:59

2 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

42 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického (2019) ...

05:05 - 05:55

22 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190548
Osobností: 697848
Fotografií: 763972
Plakátů: 376575
Obsahů a biografií: 178276

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10