Duben
ohodnotit

Bulšit

Not Another Teen Movie

Další název:
Nicht noch ein Teenie Film!
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
21.3.2002
„Nemorálně závadný film pro mládež.“

Komentáře k filmu Bulšit

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 23
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.1.2017
Když jsem to poprvé viděl   před X lety přišla mě to   jako vtipná parodie, bohužel   každý stárneme a mění se   pohled na různé věci v   tomhle případě na tenhle   film. Holt dřív se mi to   líbilo víc, řada dobrých   seků a scén střídaj ty   slabší a trapný. Tenkrát   jsem hodně smažil i   soundtrack ke snímku, dnes ho   sice ve sbírce mám, ale ani   ten již tolik nezabaví. 40%   z nostalgie a za pár dobrých   vtípků.
Bartson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Tak něco příšerného   člověk jen tak nevidí...a   heleme...ono to má svoje   kouzlo a tenhle film bych   označil za těžkou   oddychovku, když člověk   nechce absolutně   přemýšlet, vypnout a jen   zírat jak běží děj...a   tady běží svižně, jsou   tam vtipné momenty, spousta   slow motion záběrů   krásných dívek, frajírci   na pěst, ale všechno to tak   krásně zapadá do pojmu   parodie, že se k tomuto filmu   dokonce vracím a pouštím si   oblíbené části. A teď mě   klidně ukamenujte :)
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.7.2012
Všechny tyto novější filmy   se musí srovnávaat s   Prcičkama,který byli   skvělý, jsou to ale jen   slabé odvary i když tento   ještě jakž takž ušel
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.7.2012
Bulšit
Vynikající parodie na   teenagerovské komedie, která   se mě osobně moc líbila,   protože tak jsem se nenasmál   už dlouho. Mnoho z   parodovaných filmů jsem měl   možnost vidět, takže o to   více jsem se bavil. Celý   film je smršť až absurdně   srandovních scén a   nejrůznějších hovadin.   Tvůrci velice důvtipně   zesměšnili většinu   klišé, která se v teen   filmech objevují. Film je   prostě třeba brát s notnou   dávkou nádsázky, protože   je to neskutečná, zato však   ultimátně nářezová,   kravina.
mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.4.2011
Strašlivá kravina.
Ale pro člověka,který   má rád přitroublé,dokola   se   opakující,úchylné,zvrácen   é,bezduché americké   teenagerovské komedie a to   já jsem,velmi zábavné.
Kdo se na zmíněný   žánr nedívá a nezná   filmy,které jsou v tomhle   dílku parodované,nemá   šanci nic pochopit a bude se   myslet,že se tvůrci   "Bulšitu" úplně   zbláznili...
A   nesplete se,protože kdo tohle   natočí,musí být tak trochu   blázen,ale proč ne,když to   někomu zpříjemní nudné   odpoledne.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.4.2011
Ach ty američtí teenageři :-))
Nejlepší scéna z celého   filmu je vlastně ta, která   je ještě před titulky - v   té scéně leží hlavní   hrdinka v posteli, sleduje   svůj idol v televizi a   "dělá si při tom   hezky" - v tom nečekaně   přichází otec, po něm   bratr a celá rodina :-)),   :-)), Hodně jsem se nasmál   :-)).
Ostatně v   životě se tato situace   občas vyskytne a není to   situace nejlehčí - nejlépe   je vzít to s humorem :-)).   Minimálně tuto scénu   doporučuji ke zhlédnutí.   :-))

Film jsem   viděl jen jednou, a je to   film tak na jedno zhlédnutí,   nic duchaplného to není, ale   na pobavení ano - koneckonců   dělá si legraci právě z   naivních filmů o   puberťácích.

/ naše protějšky o nás   občas škodolibě tvrdí, že   u nás puberta nepřejde nikdy   a z infantility rovnou   přechází v senilitu. No jo,   ženské nás nechápou, mi si   přece zkrátka jenom rádi   hrajem ! Od útlého   dětství po celou dospělost   - s ženskými ňadry :-))   Promiňte tuto poznámku, ale   k tomuto filmu se hodí,   neboť je o puberťácích   :-)) a správný chlap je tak   trochu puberťák, jinak je s   náma nuda. :-)
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.9.2010
Ne příliš vyvedená parodie   na teenagerovské filmy z   amerických středních škol.   Vulgární scény se   střídají s trapnými. K   parodiím bratří Zuckerů a   Jima Abrahamse má film moc   daleko.
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.8.2010
Not Another Teen Movie
Éra parodií do které   bezpochyby patří i Bulšit.   Film nemá žádnou   zvláštní myšlenku, jen   vlastně kopíruje to co už   jsme někde viděli ať je to   10 důvodů proč tě   nenávidím, Taková   normální holka apod.   Romantických komedií je   všude plno, to samé se dá   říct o parodiích se   kterými se rok od roku trhá   větší pytel v tomto   případě je to pytel   fekálií, protože nic   debilnějšího jsem snad ani   neviděla. Vulgarity mi v   některých filmech nevadí,   jenže tady je to základním   kamenem příběhu. Je to   trapné, vykradačka filmů   pro mladistvé s nutnou   dávkou sprosťáren, které   mají být zřejmě vtipné.   Ne, už víckrát ne!
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2010
Dost dobře natočená   komedie,výborné scénky a   hlášky.Připadalo mi to jako   parodie na jiné komedie a   musím říct,že byla velmi   zdařilá.No zasmál jsem se   dost a dost.Je zde také velmi   slušné herecké   obsazení.Doporučuju   zhlédnout.Žádná nuda.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.10.2009
Bulšit
Taky už mi lezou ty věčné   teenagerovky krkem a toto je   myslím celkem zdařilá   parodie na ně. Bohužel ne   všechny jsem viděl, proto mi   některá místa nepřipadala   tak vtipná. Co mi na snímku   dost vadilo bylo místy až   záchodový humor, který se   mi do toho všeho zas až   tolik nehodil. A vlastně,   když se opakuje stále   stejný vtip dokola, vzniká z   toho docela trapas...
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.9.2009
U tohoto snímku jsem se   vskutku nádherně bavil. A   nevěřil bych dopředu tomu,   že se odhodlám k tak   poměrně vysokému   hodnocení. Jde však právě   o to bavení se. Žádný   umělecký zázrak u snímku   nečekejte. Jen kanální   humor, který má místy   náznaky geniality. Vlastně   by se jeho název dal   přeložit ve smyslu "Už   žádný teenagerovský   film". Svým způsobem si   za terč humoru bere právě   teenagerovské filmy a   seriály. To jsou ty filmy ze   školního prostředí, ve   kterých se téměř neučí,   občas filozoficky žvaní a   souloží přes spodní   prádlo. Tenhle film je tak   stupidní, až je krásný.
sylwikk
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.6.2009
Dřív se mi tenhle film   docela líbil, ale když sem   ho teď viděla znova, musim   říct, že vůbec nechápu,   co mě na něm mohlo bavit.   Parodie na teenagerský   komedie mi přišla v mnoha   místech hodně trapná.   Vtipný místa by se bohužel   daly spočítat na prstech   jedný ruky. Některý scény   (záchod, líbání s odpornou   babou)pak byly vyloženě   nechutný. No prostě a   jednoduše - trapná ubohost.
rankinfitch
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.5.2009
Bulšit je taková divká   komedie, která vlastně   paroduje hned několik filmů,   ve svém žánru ovšem   výborných (např. Velmi   nebezpečné známosti). Jsou   ale parodie a parodie.   Některé jsou povedené víc   než dost (Airplane,   Bláznivá střela), jiné   jako například konkrétně   Bulšit povedené nejsou nebo   jen sem tam. V případě   Bulšitu jde o takovou menší   slátaninku, která až na   pár povedených momentů je   vlastně krávovinka o ničem.
pataamat
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.4.2009
Janey ako trápna teenagerka   ,nieje to bohčo , ale   niektoré veci stoja za to ako   napr ochlpenie a   krovinorez,beďare a pieseň   Janey a má zbraň
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.3.2009
Docela koukám, jak se tendle   filmek většině nelíbí,   já sem s nim celkem   spokojenej, jako parodie na   obrovský kvanta   teenagerovskejch americkejch   slátanin to je dost good.Měl   sem období, kdy sem todle   viděl snad 15x(to uz je   naštěstí pryč, ale stejnak   myslim že je to docela   fajn),pokud se nemýlim, tak   je to přímo parodie na   Takovou normální holku a   musim říct že se mi todle   líbí víc než   originál:-D.Hlavně začátek   v posteli s kamarádem   Robertkem je super:-D
Panzerfaust
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.2.2009
Trošku nudné, ale pozerať   sa dalo. Aj keď sa to   napríklad filmu Utopenec na   úteku ani zďaleka nevyrovná   ...
Lienocka22
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.2.2009
Ďalší zo série priblblých   amerických paródií. Hlúpi   Američania sa stále smejú z   Angličanov aký majú suchý   humor ... a potom toto je už   čo za humor??? Totálny   odpad, ako väčšina   podobných "shitov".
Lusinka1312
Hodnocení:
Přidáno: 5.2.2008
Janey Briggsová nosí brýle   a špinavé montérky, takže   ji nikdo ve škole nemá rád.   Ale skrývá se v ní   skutečná krása. Jake Wyler,   přední hráč školního   fotbalového týmu, kterého   všechny a všichni milují,   se s kamarády vsadí, že z   ní udělá královnu   maturitního plesu. Mezitím   do školy nepozorovaně   pronikne reportérka, která   se vydává za studentku, tým   roztleskávaček ukradne   jinýmu týmu jeho   choreografii, dorazí sexy   studentka z daleké evropské   země, která je na   výmněném studijním pobytu   a stává se objektem touhy   všech přítomných   Američanů. Catherine   Wylerová, největší potvora   na škole, by se hrozně   chtěla vyspat se svým   bratrem, a nemůže z něj   dostat víc než bratrskou   lásku. - Máte pravdu, je to   BULŠIT. Nov á parodie na   všechny teenagerské filmy,   které jste viděli (a na   několik, které jste   neviděli), nemá úctu před   ničím, včetně vašeho   dobrého vkusu ...
Vašulda
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Nechápu názory   ostatních!!Jak vypadá   KAŽDÝ americký   teenagerovský film?Děj je   pořád stejný, ať se jedná   o jakýkoliv teen age   americký film.Vždycky jsou   dvě hlavní   postavy:Kluk,který je   oblíbený,chová se jako   "idiot",je   namyšlený,bezohledný   děvkař.Dívka,neoblíbená   všem pro smích spíše žije   v ústraní,nikdo se oni   nezajímá.Bum hoch se s ní   nejak seznámí,zamiluje se do   ní pak si ve vztahu nejak   udělá průser ona se v něm   zklame s brekem odejde a konec   filmu končí tím,že on si u   ní spraví reputaci a končí   to štastným láskyplným   happyendem.Prostě   trapas.Kdyby to byly dva filmy   ze sta neřeknu,ale jich je 99   ze 100.No a právě tento film   na to upozorňuje,dělá si z   toho srandu,prostě konečně   skvělá,unikátní parodie na   aktuální téma.Vřele   doporučuji,unikátní   film!!!!!!
Vanous
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.4.2007
Nevim o co tady slo? jestli to   mela byt parodie na   "Teen" filmy nebo to   bylo mysleno vazne? Vazne   nevim. Obcas mi to prislo jako   parodie, ale nakonec to asi je   mysleno vazne. Stale stejnej   typ komedie pro mladez, ktera   postrada kouska vtipu a   rozumu. Proste ANOTHER TEEN   BULSHIT
KatkaDiaz
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Takový filmy přímo   nenávidím, jsou určený jen   pro studentíky s IQ tak 70..   Nechápu, jak tenhle film mohl   někdo vydat.
Serpentina
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.8.2005
Ubohá náhražka parodie na   teengerovské komedie. Pokud   se někomu zdají sprostá   slova a výrazy směšné, tak   je to komedie pro něj. Mě   nepobavila.
bouncer
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.9.2003
Bulšit
Parodie na teenagerovské   komedie, které jsou sami   často parodiemi - to   nevěstí nic dobrého. Občas   sranda, většinou   prů...měr.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih109374minih109374Místa (2014) [2k digital] 
Místa n
minih109551minih109551Návrat Falcona (2014) 
Falcon Rising n
minih24380minih24380Žiješ jenom dvakrát (1967) 
You Only Live Twice n
minih56826minih56826Johnny Mad Dog (2008) 
Johnny Mad Dog n
minih13464minih13464Náhlý úder (1983) 
Sudden Impact n
minih44334minih44334Kavaleristé (1959) 
The Horse Soldiers n
minih41644minih41644Silent Hill (2006) 
Silent Hill n
minih47497minih47497Sluha Jeho Veličenstva (2007) 
Слуга Государев n
minih8550minih8550Hořící Mississippi (1988) 
Mississippi Burning n
minih46148minih46148Tropická bouře (2008) 
Tropic Thunder n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Jak chutná smrt (1995)

22:35 - 00:10

51 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Harry Palmer: Případ Ipcress

22:50 - 23:40

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Survivor Česko & Slovensko (20...

21:55 - 23:50

91 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

22:40 - 23:45

46 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10