reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Budulínek Mandelinka [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
26 minut
„Známá pohádka o Budulínkovi tak, jak ji obrátil "naruby" Josef Lada.“

Celkové hodnocení filmu Budulínek Mandelinka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2010
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.6.2013
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.10.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2010
martik006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2013
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.8.2012
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2012
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.9.2010
sebsen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2013
misa23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5867minih5867Darebáci to mají těžké (1987) 
n
minih9028minih9028Chuť strachu (1995) 
Crosscut n
minih5381minih5381Čajkovskij (1970) 
Čajkovskij n
minih57323minih57323Amazonský trojúhelník (2008) 
n
minih51410minih51410Ošklivka Betty (1999) [TV seriál] 
Yo soy Betty, la fea n
minih31167minih31167Veselá svatba (1951) 
Drôle de noce n
minih35532minih35532Bifé Titanik (1979) [TV film] 
Bife Titanik n
minih53530minih53530Probuzená skála (2004) [TV inscenace] 
n
minih41922minih41922Tajuplný ostrov (2005) [TV film] 
Mysterious Island n
minih3426minih3426Babiččin dům (1988) 
Grandmother's House n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 %
6   - Kuvik
7   - Lynette
7   - Matematick
7   - satyr
5   - martik006
10 - Miggi
6   - me22dec
7   - Janinka73
7   - sebsen
9   - misa23

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:45 - 17:15

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Přehnaná p...

16:30 - 17:20

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

51 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606718
Fotografií: 526707
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130356

Poslední komentáře

Gangster Ka (2015)

Gangster Ka
Hynek Čermák výborný,   zvláště ty pokoutní   grimasy! Zbytek filmu se mi   však nezdál extra   přínosný - příběh byl   asi dost limitován více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.211/0.144