reklama
 
ohodnotit

Budulínek Mandelinka [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
26 minut
„Známá pohádka o Budulínkovi tak, jak ji obrátil "naruby" Josef Lada.“

Celkové hodnocení filmu Budulínek Mandelinka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.6.2017
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2010
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.6.2013
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.10.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2010
martik006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2013
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.8.2012
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2012
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.9.2010
sebsen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2013
misa23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41448minih41448Hádej kdo? (2005) 
Guess Who n
minih39762minih39762Jeskyně (2005) 
The Cave n
minih12190minih12190Divoké sny Maxipsa Fíka (1982) [TV seriál] 
Divoké sny Maxipsa Fíka n
minih12732minih12732Modrá laguna (1980) 
The Blue Lagoon n
minih58142minih58142Blood Feast (1963) 
Blood Feast n
minih47742minih47742A znovu Žebrácká opera (1996) 
n
minih10549minih10549Koňská hlava (1971) 
Le Cri Du Cormoran Le Soir Au-Dessus Des Jonoques n
minih66936minih6693621 Jump Street (2012) 
21 Jump Street n
minih61856minih61856Aféra Profumo (1989) 
Scandal n
minih46049minih46049Byl jednou jeden člověk (1978) [TV seriál] 
Il était une fois l'homme n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.9 %
7   - curil
6   - Kuvik
7   - Lynette
7   - Matematick
7   - satyr
5   - martik006
10 - Miggi
6   - me22dec
7   - Janinka73
7   - sebsen
9   - misa23
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146739
Osobností: 622412
Fotografií: 554829
Plakátů: 263390
Obsahů a biografií: 134582

Poslední komentáře

Oči pro pláč (1983)

Oči pro pláč
Námět tohoto snímku je   údajně zpracovaný z   ´Bakalářské´ povídky a   tak je tím vysvětleno, proč   je ten příběh v   celovečerní stopáži tak více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Faunovo velmi pozdní odpoledne (...

Faunovo velmi pozdní odpoledne
Věra Chytilová a její   adaptace povídky Jiřího   Brdečky o chlípníkovi   středního věku a jeho   erotické touze. Rukopis této   jedinečné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

DDR (2010) [TV film]

DDR
Nejvydařenější díl z   celého seriálu, kterého   jsem zatím viděl dvě   třetiny. Do tohoto   pokračování v tom   nejlepším zasáhla otravná více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch
Který vůl napsal, že je to   romantický film? No, to je   jedno. V každém případě   je těch mých čtyřicet jen   za začátek filmu a hlavní   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Polda na melouchu (1995) [Video]

Polda na melouchu
Podprůměrná americká   kriminálka zahalená do   erotického hávu. Chris je   poměrně sympatický maník,   hezounek, který podlehne   černošce více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.479/0.441