reklama
 
ohodnotit

Buddenbrookovci [TV inscenace]

Další název:
Buddenbrookovi
Žánr:
Rok:
1974
Délka:
218 minut

Celkové hodnocení filmu Buddenbrookovci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.5% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.4.2011
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.11.2007
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.2.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.4.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.12.2010
Papaja73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.7.2008
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.9.2008
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.12.2010
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.1.2008
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.10.2007
renbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.11.2007
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.3.2009
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih76207minih76207Bunraku (2010) 
Bunraku n
minih27682minih2768215 minut (2001) 
15 Minutes n
minih46619minih46619Jablko (1979) [TV hra] 
Jablko n
minih14154minih14154Neuvěřitelná dobrodružství guru Jakoba (1983) 
Die unglaublichen Abenteuer des Guru Jakob n
minih3150minih3150Anticasanova (1985) 
Anticasanova n
minih63505minih63505Máma stávkuje (2002) [TV film] 
Moms On Strike n
minih31926minih31926Svatební cesta do Jiljí (1983) [TV film] 
Svatební cesta do Jiljí n
minih131065minih131065Dáma ve zlatém (2015) 
Woman in Gold n
minih20277minih20277Špinavá dohoda (1986) 
Raw Deal n
minih49084minih49084Zábavný park (2009) 
Adventureland n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.5 % (19)
7   - curil
9   - cicis
6   - jarda53
9   - clara.bow
9   - ignac1
7   - Kuvik
9   - melakara
8   - Nasudr
9   - satyr
10 - Papaja73
8   - fred.appl
5   - MaKy92z
7   - Milicent
9   - sakro
9   - vecernice
10 - veryold3
9   - renbie
5   - yuyka
8   - Alfonc

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

49 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

ČT2 - Okolo Strážnice... 60 let Mezi...

02:50 - 03:25

24 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

02:15 - 03:15

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:40 - 03:45

34 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.312/0.269