Duben
ohodnotit

Buď v klidu

Far Out Man

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
81 minut

Celkové hodnocení filmu Buď v klidu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
klasifikátor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.8.2021
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2010
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2019
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2009
elitalegolas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2009
TomasekWRC
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51548minih51548Magical Mystery Tour (1967) [TV film] 
Magical Mystery Tour n
minih21118minih21118To je náš hit! (1996) 
That Thing You Do! n
minih155370minih155370Hochzeit in Rom (2017) [TV film] 
Hochzeit in Rom n
minih44828minih44828Brouk (2006) 
Bug n
minih41878minih418787. bratříček (1995) 
A hetedik testvér n
minih43696minih43696Voják (2006) 
The Marine n
minih5744minih5744Čert z Mlýnského vrchu (1954) 
Der Teufel vom Mühlenberg n
minih49817minih49817Černá hodinka s Janem Kačerem (1992) [TV film] 
n
minih22842minih22842Vražda v Orient expresu (1974) 
Murder on the Orient Express n
minih86536minih86536Konkurs se smrtí (2004) 
Tödlicher Umweg n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Černí baroni (1992)

20:10 - 21:50

24 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdinové legend

20:00 - 21:00

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina

20:20 - 21:40

14 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:40

19 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190546
Osobností: 697838
Fotografií: 763966
Plakátů: 376543
Obsahů a biografií: 178275

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10