ohodnotit

Bubovo děvče

La ragazza di Bube

Další název:
Bebo's Girl / La ragazza
Žánr:
Země:
Rok:
1963
Délka:
106 minut

Celkové hodnocení filmu Bubovo děvče

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.3.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2014
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39738minih39738Ztráta paměti (2004) 
The I Inside n
minih31898minih31898Úplně vzhůru (1998) 
Wide Awake n
minih35019minih35019Balada o zeleném dřevu (1983) 
Balada o zeleném dřevu n
minih65583minih65583Odkud já vás znám (2003) [TV pořad] 
Odkud já vás znám n
minih58521minih58521Čepel smrti (2009) 
Čepel smrti n
minih140508minih140508Série Divergence: Aliance (2016) 
The Divergent Series: Allegiant n
minih7210minih7210Dýmky (1966) 
n
minih44531minih44531Sladká láska (2004) [TV film] 
Just Desserts n
minih18556minih18556Sedím na konári a je mi dobre (1989) 
Sedím na konári a je mi dobre n
minih161955minih161955Den nezávislosti (2016) 
Independents' Day n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 % (7)
7   - curil
7   - jarda53
8   - Erkul
7   - Kuvik
7   - melakara
6   - Charlie35
10 - mary.charl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166416
Osobností: 661094
Fotografií: 647435
Plakátů: 311518
Obsahů a biografií: 153141

Poslední komentáře

Akta Pentagon: Skrytá válka (201...

Akta Pentagon: Skrytá válka
Lži, demagogie a totalita   spoza velké kaluže. Ještě   to někoho překvapuje?   Zatím je překvapením, že   film, který odhaluje jací   více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 6 / 10

Indiana Jones a chrám zkázy (198...

Indiana Jones a chrám zkázy
Druhý film o Indina Jonesoj   je malinko "horší" ale v   podstatě né zas o tolik, má   skvělé triky, temnou   atmosféru, je strašidelný,   akce více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Poslední bohém (1931)

Poslední bohém
Saša Rašilov byl ideálním   představitelem Jaroslava   Haška. Neznám nikoho   dalšího, kdo by ho ve filmu   zastoupil lépe. Tenhle film   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Pastýřská pohádka (1980) [TV ins...

Pastýřská pohádka
Klasická papundeklová   studiovka z osmdesátek,   která vyniká vtipem a   rozverností. Tyhle pohádky   měly fakt svoje a většinou   solidně více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Přes osobitě pojatou   strukturu děje, působivou   výpravu i hodně kvalitní   obsazení mne tenhle film   příliš neoslovil. Je v tom   hodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.292/0.278