ohodnotit

Bubovo děvče

La ragazza di Bube

Další název:
Bebo's Girl / La ragazza
Žánr:
Země:
Rok:
1963
Délka:
106 minut

Celkové hodnocení filmu Bubovo děvče

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.3.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2014
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih102678minih102678Jak vycvičit draka 2 (2014) [2k digital] 
How to Train Your Dragon 2 n
minih39359minih39359Slonisko a medvídek Pú (2005) 
Pooh’s Heffalump Movie n
minih24300minih24300Žena je žena (1960) 
Une femme est une femme n
minih40999minih40999Hadač od Saidovy zahrady (1980) [TV hra] 
Hadač od Saidovy zahrady n
minih31804minih31804Blikající světla (2000) 
Blinkende lygter n
minih8696minih8696Hračky (1992) 
Toys n
minih120478minih120478Pancho (2014) 
Pancho, el perro millonario n
minih55347minih55347Král Guillaume (2009) 
King Guillaume n
minih21169minih21169Tom Jones (1963) 
Tom Jones n
minih15516minih15516Pasti, pasti, pastičky (1998) 
Pasti, pasti, pastičky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 % (7)
7   - curil
7   - jarda53
8   - Erkul
7   - Kuvik
7   - melakara
6   - Charlie35
10 - mary.charl

TV Program

ČT1 - Dobrý voják Švejk (1956)

14:55 - 16:45

95 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Generál Patton

15:55 - 16:40

35 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

35 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:30 - 16:35

60 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155395
Osobností: 642462
Fotografií: 594469
Plakátů: 282961
Obsahů a biografií: 142488

Poslední komentáře

Mach, Šebestová a kouzelné sluch...

Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
Poslední dva filmy se   legendární dvojce Vorlíček   - Macourek hodně nepovedly.   Je škoda si na závěr   kariéry takto pokazit   renomé. Když více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 2 / 10

Král Artuš: Legenda o meči (2017...

Král Artuš: Legenda o meči
Film v 3D opět jistě   nabízí mnohem lepší   zážitek ne klasický 2D   formát. Vynikající kamera,   skvělá akce a originální   příběh, to jsou velké   klady filmu.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Jádro (2002)

Jádro
Na vlně Drtivého dopadu a   Armageddonu vzniklo i Jádro.   Je to sice faktická blbost,   ale film má celkem spád a   napětí. A to katastrofické více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Král sokolů (2000)

Král sokolů
Tak to je velká radost film   vidět, příroda, atmosféra,   Vorlíček i Kukura, film je   skoro 20 let mlád a vůbec   nestárne...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Neposlušnost (2017)

JIDIŠ

Neposlušnost
Ortodoxní židovské   prostředí - obecně:   vyhraněné náboženské   niveau a vůči tomu   "zakázaná láska"   notabene ke stejnému   více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.354/0.317