ohodnotit

Brzy bude konec světa

Biće skoro propast sveta

Další název:
Il pleut dans mon village, It Rains in My Village
Žánr:
Rok:
1969
Délka:
83 minut
„Světe zboř se, historie tato je tak stará, jako v naší vsi bláto.“

Celkové hodnocení filmu Brzy bude konec světa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.11.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2010
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.1.2018
Lepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2019
marjanka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.5.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih84452minih84452Divoká stvoření jižních krajin (2012) 
Beasts of the Southern Wild n
minih18870minih18870Singles (1992) 
Singles n
minih39532minih39532Supersmradi - Malí géniové 2 (2004) 
Superbabies: Baby geniuses 2 n
minih55429minih55429Až kohout snese vejce (2006) [TV inscenace] 
Až kohout snese vejce n
minih73836minih73836Velikánský medvěd (2011) 
Den kæmpestore bjørn n
minih113000minih113000Hon na lišku (2014) 
Foxcatcher n
minih38764minih38764Šílení (2005) 
Šílení n
minih18401minih18401Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992) 
Home Alone 2: Lost in New York n
minih27789minih27789Tři králové (1999) 
Three Kings n
minih59552minih59552Pepek Námořník - klasické příběhy 2 (2008) 
Popeye the Sailor n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 % (7)
10 - curil
7   - pataamat
8   - Agostino
7   - Kuvik
3   - radegaster
10 - Lepo
8   - marjanka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166413
Osobností: 661090
Fotografií: 647404
Plakátů: 311504
Obsahů a biografií: 153138

Poslední komentáře

Poslední bohém (1931)

Poslední bohém
Saša Rašilov byl ideálním   představitelem Jaroslava   Haška. Neznám nikoho   dalšího, kdo by ho ve filmu   zastoupil lépe. Tenhle film   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Pastýřská pohádka (1980) [TV ins...

Pastýřská pohádka
Klasická papundeklová   studiovka z osmdesátek,   která vyniká vtipem a   rozverností. Tyhle pohádky   měly fakt svoje a většinou   solidně více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Přes osobitě pojatou   strukturu děje, působivou   výpravu i hodně kvalitní   obsazení mne tenhle film   příliš neoslovil. Je v tom   hodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Duch doby - Stále kupředu (2011)

Doporučuji nejen pravicovým fanatikům

Duch doby - Stále kupředu
, doporučuji film i   obyčejným lidem, aby   věděli, že je naděje, že   se vše zlepší a lidem se   bude líp žít. Film má   čtyři části, začíná více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 10 / 10

Dveře (1991) [TV epizoda]

Dveře
Vedle imrvére nalité Ivany   Chýlkové ji v herecké   parádě dohání Miloslav   Štibich v roli nemluvného   pana Tichého. Výkony,   kterým se klaním. Mazec   tohle sledovat.

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.35/0.332