Únorové novinky
ohodnotit

Brzy bude konec světa

Biće skoro propast sveta

Další název:
Il pleut dans mon village, It Rains in My Village
Žánr:
Rok:
1969
Délka:
83 minut
„Světe zboř se, historie tato je tak stará, jako v naší vsi bláto.“

Celkové hodnocení filmu Brzy bude konec světa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.11.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2010
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.1.2018
Moutain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2021
Lepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2019
marjanka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.5.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56586minih56586Zabijáci lesbických upírek (2009) 
Lesbian Vampire Killers n
minih84371minih84371Chatrč v lese (2011) 
Die Summe meiner einzelnen Teile n
minih49428minih49428Ledové ostří 3 (2008) [TV film] 
The Cutting Edge 3: Chasing the Dream n
minih44608minih44608Speedway (1968) 
Speedway n
minih54662minih54662Smrt Belly (1961) 
La mort de Belle n
minih30643minih30643Můj strýc Benjamin (1969) 
Mon oncle Benjamin n
minih3475minih3475Nedostanete Alsasko a Lotrinsko (1977) 
Vous n'aurez pas l'Alsace et la Lorraine n
minih33497minih33497Ďáblova páteř (2001) 
El espinazo del diablo n
minih63023minih63023Zrádný prsten (2009) [TV film] 
Ring of Deceit n
minih139223minih139223Korunní princ (2015) [TV film] 
Korunní princ n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 189917
Osobností: 696833
Fotografií: 761880
Plakátů: 374905
Obsahů a biografií: 177458

Poslední komentáře

Amish Grace (2010) [TV film]

Amish Grace
Podle mého názoru velmi   dobrý televizní film   natočený podle skutečných   událostí, který je hlavně   o vyrovnávání se ztrátou,   smutkem a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Rites Of Passage (2012)

Rites Of Passage
Možná, že jsem v tomhle   žánrovém koktejlu něco   špatně pochopil, nebo   nepochopil vůbec, ale   přišlo mi to jako hodně   divný film a měl více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vůně cibule (1975)

Vůně cibule
Fajn komedie na odreagování,   bavila mne kdysi a baví i   teď. Samozřejmě s   původním dabingem. Cibulář   je skvělý a mám ho pořád   ráda.

Autor: Alix | Hodnocení: 8 / 10

Keoma (1976)

Keoma
Podle mne je to naprostá   slátanina, kde jsem marně   hledala nějakou logiku. Konec   byl sice předvídatelný, ale   opět, aspoň pro mne, úplně více >

Autor: Alix | Hodnocení: 3 / 10

Eternals (2021)

Horší film Marvel ještě neměl

Eternals
Nudný film u kterého se děj   se rozjede až na konci.   Celkově mi to přijde jako   drama-romantická reakce na   "SHAZAM!". Na to že mají   mít více >

Autor: Orin002 | Hodnocení: 5 / 10