ohodnotit

Brzy bude konec světa

Biće skoro propast sveta

Další název:
Il pleut dans mon village, It Rains in My Village
Žánr:
Rok:
1969
Délka:
83 minut
„Světe zboř se, historie tato je tak stará, jako v naší vsi bláto.“

Celkové hodnocení filmu Brzy bude konec světa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.11.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2010
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.1.2018
Lepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2019
marjanka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.5.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28124minih28124Vřískot 3 (2000) 
Scream 3 n
minih111663minih111663Zlatá muška (2007) [TV film] 
Zlatá muška n
minih41259minih41259Síť 2.0 (2006) [Video] 
The Net 2.0 n
minih59713minih59713Prasátko Peppa (2003) [TV seriál] 
Peppa Pig n
minih43385minih43385Godzilla: Útok z neznáma (1965) 
Kaidžú daisenso n
minih40492minih40492Chyťte doktora! (2007) 
Chyťte doktora! n
minih39833minih39833... a teď se rozhodni (1980) [TV seriál] 
A teraz sa rozhodni n
minih57450minih57450Alexandr - Něvská bitva (2008) 
Aleksandr. Nevskaja bitva n
minih30565minih30565Sviť, sviť, má hvězdo (1969) 
Gori, gori, moja zvezda n
minih25825minih25825Nebezpečná kořist (1995) 
Dangerous Prey n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 % (7)
10 - curil
7   - pataamat
8   - Agostino
7   - Kuvik
3   - radegaster
10 - Lepo
8   - marjanka

TV Program

ČT1 - Anička s lískovými oříšky (199...

14:20 - 15:50

52 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Kameru...

14:25 - 15:20

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Princ Bajaja (1971)

14:10 - 15:55

62 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Slůně v nesnázích

13:50 - 16:05

82 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155382
Osobností: 642347
Fotografií: 594386
Plakátů: 282756
Obsahů a biografií: 142472

Poslední komentáře

In nomine Patris (2004) [TV film...

In nomine Patris
Nelitoval jsem času, ale že   bych byl nějak moc nadšen,   jak jsem očekával, no to už   vůbec ne. Nebylo to podáno   špatně, ale bylo to takové více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Bad Samaritan (2018)

Bad Samaritan
No byl to tedy nervák, to jo.   Bohužel mi byl hlavní hrdina   od začátku nesympatický.   Přesto je to dobře   zpracováno, je některé   scény více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Ostrým nožem (2019)

Ostrým nožem
Ostrým nožem bych se vůbec   nebál označit za jeden z   nejlepších slovenských   filmů všech dob. Vlastně   ani Obchod na korze nezanechal   více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 8 / 10

La Llorona: Prokletá žena (2019)

La Llorona: Prokletá žena
La Llorona: Prokletá žena   možná v některých   okamžicích trochu připomene   působivější Zhasni a   zemřeš, který se   prezentoval velice více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 6 / 10

Román pro ženy (2005)

Román pro ženy
Povedená komedie. Simona   Stašová byla skvělá a   Marek Vašut i půvabná   Zuzana Kanócz ji výborně   doplňovali. Je to film na   odreagování a pobavení a   funguje takhle tak jak má.

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.296/0.261