reklama
 
ohodnotit

Brunet přijde po setmění

Brunet wieczorową porą

Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
9.5.1978
„Komedie o muži, který se chtěl vyhnout věštbě“

Celkové hodnocení filmu Brunet přijde po setmění

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.4.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.3.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.4.2008
Mariusz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32740minih32740Santa je úchyl! (2003) 
Bad Santa n
minih115606minih115606Loft (2014) 
The Loft n
minih33397minih33397Inkognito (2003) 
Masked & Anonymous n
minih68572minih68572Noc hrůzy (2011) 
Fright Night n
minih107636minih107636Trosečníci (2002/2) [TV film] 
Stranded n
minih24553minih24553Za volantem nepřítel (1974) 
Za volantem nepřítel n
minih28485minih28485Před úsvitem (1995) 
Before Sunrise n
minih66852minih66852Co ty jsi za číslo? (2011) 
What's Your Number? n
minih16633minih16633Poslední večírek (1996) 
It's My Party n
minih44181minih44181Muž, který sázel stromy (1987) 
L´ Homme qui plantait des arbres n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 %
7   - curil
8   - pataamat
8   - Edward52
5   - Kuvik
7   - Faye
8   - Mariusz
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146344
Osobností: 621504
Fotografií: 550906
Plakátů: 262454
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.519/0.456