reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bruce Lee - král smrtelného drápu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.4% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.8.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.3.2010
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2006
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.5.2009
felix_prvni
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.9.2007
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2008
roup
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
TarabasCz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
JUMANJI1975
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.12.2007
smudilinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
vl.ce
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
jarro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Lumirbeier
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
nody
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3777minih3777Benny a Joon (1993) 
Benny and Joon n
minih17991minih17991Romaneto (1980) 
n
minih4408minih4408Bohové se zase zbláznili (1994) 
Heung Gong wun fung kwong n
minih9841minih9841Kačenka a zase ta strašidla (1992) 
Kačenka a zase ta strašidla n
minih130780minih130780Shelby (2014) 
Shelby n
minih44633minih44633Nedívej se dolů (1998) [TV film] 
Don't Look Down n
minih34877minih34877Tma, světlo, tma (1989) 
Tma, světlo, tma n
minih144144minih144144Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 
Guardians of the Galaxy Vol. 2 n
minih8364minih8364Hluboký spánek (1946) 
The Big Sleep n
minih14489minih14489Měla žlutou stužku (1949) 
She Wore a Yellow Ribbon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.4 %
5   - curil
7   - M.A.G.
6   - ignac1
5   - Kuvik
8   - Elementik
10 - deatdavid
7   - felix_prvn
7   - Tominko
7   - roup
9   - korousvacl
5   - TarabasCz
5   - JUMANJI197
10 - smudilinka
6   - vendelin1
6   - vl.ce
7   - jarro
6   - Lumirbeier
9   - nody
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266439
Obsahů a biografií: 135737

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.689/0.638