reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Brooklynský klub vrahů

Der Mörderclub von Brooklyn

Další název:
Brooklynský klub vrahov
Žánr:
Země:
Rok:
1966
Délka:
96 minut
„Další z dobrodružných příběhů podle rodokapsových špionážních románů s hrdinným agentem Jerrym Cottonem se odehrává v New Yorku“

Celkové hodnocení filmu Brooklynský klub vrahů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.8.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.6.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.4.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2012
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.9.2011
Slamáček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2012
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2008
Reno-CZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2012
baldachin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.11.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih97559minih97559Dealer (2012) 
Pusher n
minih12062minih12062Mars útočí! (1996) 
Mars Attacks n
minih25008minih25008G.I. Jane (1997) 
G.I. Jane n
minih25276minih25276Návrat idiota (1999) 
Návrat idiota n
minih29228minih29228Neviditelný útočník (1997) 
Black Thunder n
minih102744minih102744Války Pentagonu (1998) [TV film] 
The Pentagon Wars n
minih47443minih47443Denník vraha (1999) 
18 Shades of Dust n
minih67821minih67821Manfred von Richthofen - Červený barón (1999) [DVD] 
Manfred von Richthofen - Der Rote Baron n
minih23904minih23904Zlatý pavouk (1956) 
Zlatý pavouk n
minih25791minih25791Dallas: Válka Ewingů (1998) [TV film] 
Dallas: War of the Ewings n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74 %
7   - cicis
4   - curil
8   - jarda53
8   - pataamat
6   - Kuvik
7   - satyr
8   - fred.appl
9   - dederon
8   - POMAJZ
8   - Johnny1
7   - ceskytulak
8   - Slamáček
7   - Tominko
6   - Reno-CZ
10 - baldachin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141728
Osobností: 607017
Fotografií: 527233
Plakátů: 254135
Obsahů a biografií: 130418

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.84/0.815