reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Brianova píseň

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.7.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.12.2010
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2005
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.6.2008
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.2.2011
milan008
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2008
siana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih138771minih138771No Smoking (2006) 
No Smoking n
minih45726minih45726Darjeeling s ručením omezeným (2007) 
The Darjeeling Limited n
minih104859minih104859Co dál, Bene? (2012) 
Any Questions for Ben? n
minih55741minih55741Kletba kočičích lidí (1944) 
The Curse of the Cat People n
minih47202minih47202Sedm červených baretů (1969) 
Sette baschi rossi n
minih79903minih79903Sněhurka a lovec (2012) 
Snow White and the Huntsman n
minih60889minih60889Vznešenej život (2009) 
High Life n
minih42127minih42127Blokáda (1974) 
Blokada I - Lužskij rubež, II - Pulkovskij meridian n
minih84868minih84868Elektrické děti (2012) 
Electrick Children n
minih20515minih20515Tajuplný ostrov (1973) [TV seriál] 
L'île mystérieuse n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73 %
5   - curil
7   - jarda53
7   - Kuvik
8   - Charlie35
7   - satyr
6   - Ed
9   - Milicent
9   - gyzmo
7   - milan008
8   - siana
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262457
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.535/0.499