NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bratrstvo spravedlivých

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.6% (16 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.6.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.12.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.7.2015
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2008
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2017
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.10.2017
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.6.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2008
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.6.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.11.2007
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.11.2007
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2009
potok54
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2723minih2723Akta X 7: Tunguzská záhada (1997) [Video] 
The X Files : File 7 - Tunguska n
minih3935minih3935Bezva finta (1985) 
Hold-up n
minih24960minih24960Syn jedné matky (1996) 
Some Mother´s Son n
minih58249minih58249A kockásfülü nyúl (1978) [TV seriál] 
n
minih27041minih27041Bubu a Filip (1996) [TV seriál] 
n
minih37925minih37925Teletubbies (1997) [TV seriál] 
Teletubbies n
minih47352minih47352D'Artagnan a tři mušketýři (1963) 
D'Artagnan contro i tre moschettieri n
minih48552minih48552Blázinec (1999) [TV film] 
Freak City n
minih46217minih46217Jak Jaromil ke štěstí přišel (1979) [TV inscenace] 
n
minih40581minih40581Hot Wheels Acceleracers: Rychlost ticha (2005) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.6 % (16)
8   - cicis
5   - Kuvik
9   - satyr
9   - R.RICKIE
8   - Kycky
8   - brnvl2105
7   - 151974
1   - miroslav22
10 - oulisna
8   - Rendys
8   - renod
3   - deatdavid
10 - michaela11
5   - Raptor150
8   - martas.s
6   - potok54

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Afrikou letem světem

18:10 - 19:00

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:25 - 18:20

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:52

22 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177653
Osobností: 678025
Fotografií: 710723
Plakátů: 337978
Obsahů a biografií: 162288

Poslední komentáře

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Strašlivá blbost, která je   ale občas i vtipná. Hlavně   scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a   focení, fakt jsem se zasmál.   Nicméně více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Pořád jsem přemýšlela, co   mi na tomto filmu vadí a pak   jsme si přečetla komentář   radegastera a byla jsem doma.  
Že je ve filmech hodně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení