ohodnotit

Bratři Karamazovi

The brothers Karamazov

Další název:
Bratia Karamazovci
Žánr:
Rok:
1958
Délka:
145 minut

Celkové hodnocení filmu Bratři Karamazovi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.7.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.2.2012
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.4.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih130881minih130881Lysistrata (1965) [TV inscenace] 
n
minih10365minih10365Kočičí oko (1985) 
Cat's Eye n
minih142390minih142390Ulice Cloverfield 10 (2016) 
10 Cloverfield Lane n
minih19131minih19131Smrt na mělčině (1994) 
Halál sekély vízben n
minih14739minih14739Od soumraku do úsvitu (1995) 
From Dusk Till Dawn n
minih31950minih3195013 duchů (2001) 
13 Ghost n
minih14996minih14996Nepřemožitelná Leontýna (1968) 
Faut Pas Prendre Les Enfants Du Bon Dieu Pour Des canards sauvages n
minih44076minih44076Marco Polo (1982) [TV seriál] 
Marco Polo n
minih42162minih42162Byl jsem mladým Faustem (2002) [TV film] 
I Was a Teenage Faust n
minih9176minih9176Profíci (1985) [TV inscenace] 
Profíci n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76 % (10)
7   - curil
8   - cicis
8   - Erkul
9   - clara.bow
7   - pataamat
6   - Kuvik
8   - Kycky
10 - dederon
6   - jambroz58
7   - Tominko

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

46 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Illes Medes

13:10 - 13:45

6 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

12:55 - 14:10

21 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:35 - 13:35

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154567
Osobností: 640017
Fotografií: 588861
Plakátů: 279932
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Pocta pro Juggery (1989)

Pocta pro Juggery
Film má celkem vysoké   hodnocení a já přemýšlím   proč. Je to   postapokalyptický béčko o   podivném sportu v aréně. Je   to drsný, je to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 4 / 10

Plivu na váš hrob (2010)

Plivu na váš hrob
Hned ze začátku bych chtěl   pochválit skvělou kameru a   stejně tak skvěle barvy,   které filmu dodávají   šťávu a nejen to. Docela se   více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Pomsta (2017)

Pomsta
Tenhle výborný film, který   doprovází stejně tak   výborná kamera je o   holčině která se chce   prostě pomstít za   znásilnění, jak to už více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Kohout plaší smrt (1961)

2019

Kohout plaší smrt
Film viděn začátkem r.2019   a z tohoto zorného úhlu   musím říct, že se mi   zpracování líbilo.   Samosebou nahrává   komunistům, ale i tak... více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Texaský masakr motorovou pilou (...

Texaský masakr motorovou pilou
Snad se nenajde člověk, nebo   minimálně fanoušek hororů,   který neslyšel o tomto   snímku. Film, který   odstartoval subžánr Slasher   horor, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.668/0.623