';
ohodnotit

Bratři Karamazovi

The brothers Karamazov

Další název:
Bratia Karamazovci
Žánr:
Rok:
1958
Délka:
145 minut

Celkové hodnocení filmu Bratři Karamazovi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.7.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.2.2012
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.4.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih154222minih154222Táta je doma 2 (2017) 
Daddy’s Home 2 n
minih34768minih34768Jimmy Neutron (2001) 
Jimmy Neutron: Boy Genius n
minih24675minih24675Skok do tmy (1964) 
Skok do tmy n
minih100211minih100211Podzimní úplněk (2010) 
Another Harvest Moon n
minih113811minih113811Smutek a radost (2013) 
Sorg og glæde n
minih49311minih49311Krvavý Valentýn (2009) 
My Bloody Valentine 3-D n
minih47063minih47063Lekce řízení (2006) 
Driving Lessons n
minih9998minih9998Karlovarští poníci (1971) 
n
minih21400minih21400Tři muži a nemluvně (1987) 
Three Men and a Baby n
minih77274minih77274Oběť 99 (2009) [Video] 
Trunk n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76 % (10)
7   - curil
8   - cicis
8   - Erkul
9   - clara.bow
7   - pataamat
6   - Kuvik
8   - Kycky
10 - dederon
6   - jambroz58
7   - Tominko

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:10 - 04:40

116 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Popcorn

04:05 - 04:35

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Doktoři z Počátků (2013) [TV s...

03:45 - 04:45

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

03:10 - 04:20

56 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 179583
Osobností: 681322
Fotografií: 720769
Plakátů: 342665
Obsahů a biografií: 163921

Poslední komentáře

Lancelot (1998) [TV film]

Lancelot
Lancelota jsem shlédnul   hlavně kvůli hudbě Luboše   Fišera, jehož je toto dílo   první operou, kterou   zkomponoval. Musím se   přiznat, že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 5 / 10

5 Days of War (2011)

realita nebo ???

5 Days of War
jestli tenhle film byl   natočen podle skutečných   událostí, tak buď jsou   novináři naprosto sebevrazi,   nebo blázni. cením si, že   se více >

Autor: Edward52 | Hodnocení: 4 / 10

Vřískot (2022)

PROCESOR!

Vřískot
Je to celkem zapeklitá   situace, protože tvůrci   musí respektovat to, co   fungovalo a stala se z toho   modla, zároveň to musí   někam více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Výbušnej koktejl (2021)

PROCESOR!

Výbušnej koktejl
Takovej ten splachovací   snímek, co ho po shlédnutí   spláchnete a dál ho již   vyhledávat nebudete natož,   abyste si na něj po týdnu   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Mlčení jehňátek (1991)

Mlčení jehňátek
Asi největší plus tohoto   filmu je Hopkins a pak Jodie.   Jinak celkově dějová linka   mě tolik nezaujala. Znám   mnohem lepší filmy tohoto   typu.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení