reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bratr z jiné planety

Brother From Another Planet, The

Rok:
1984
Délka:
109 minut

Celkové hodnocení filmu Bratr z jiné planety

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.8.2011
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.12.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.9.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.11.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.9.2008
Tryptofan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12994minih12994Mrtvý mezi živými (1946) 
Mrtvý mezi živými n
minih9622minih9622Jestřábí moudrost (1989) 
Jestřábí moudrost n
minih20027minih20027Světla velkoměsta (1931) 
City Lights n
minih47478minih47478Vítězové a hříšníci (1983) 
Qi mou miao ji: Wu fu xing n
minih48016minih48016Jen přes její mrtvolu (2008) 
Over Her Dead Body n
minih11307minih11307Lenin v Polsku (1966) 
Ленин в Польше n
minih8669minih8669Hrabě Monte Cristo (1975) [TV film] 
The Count of Monte Cristo n
minih50920minih50920Kronika bombardéra (1967) 
Chronika pikiruješčevo bombardirovščika n
minih32213minih32213Crow Sheryl / Rockin the Globe Live (1999) [TV koncert] 
Crow Sheryl / Rockin the Globe Live n
minih24182minih24182Zuzana a chlapci (1961) 
Zuzanna i chlopcy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
6   - pataamat
6   - Frolíček
6   - Edward52
5   - Kuvik
6   - satyr
6   - rosta12
3   - Kloby
6   - Tryptofan
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141532
Osobností: 606241
Fotografií: 526433
Plakátů: 253909
Obsahů a biografií: 130293

Poslední komentáře

Das Frauenhaus (1977)

Das Frauenhaus
Tentokrát mi film připadá   jako snůška všech možných   námětů, které Jess Franco   ve svých filmech používá.   Námět je slabý,   striptýzový více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Prázdniny v Provence (2015)

trapas

Prázdniny v Provence
To je komedie?? Hrůza a děs.   Ani jednou se nebylo proč   zasmát. Sorry   jako.....Zbytečně vyhozené   prachy za natáčení

Autor: pettra | Hodnocení: 1 / 10

Opakovaný rány do jeho nevinný h...

Opakovaný rány do jeho nevinný hlavy
Jeden z nevtipnějších   dílů celého seriálu. Podle   Charlieho teorie se zde   vysvětlí, proč je Jake v   myšlení tak pomalý. Alan se   více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Pasažéři (2016)

Pasažéři
Sci - fi to já rád   :-).
Tady mně tvůrci velice   potěšili. Jak dějem, tak i   viz. efekty a triky. Martin   Sheen byl v roli robota -   více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin's Creed (2016)

Assassin's Creed
Zajímavě pojatý film.
Měl   jsem úplně jinou představu,   než to, co jsem viděl, ale   na tom víceméně   nezáleží. Vždycky to   záleží jenom více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.302/0.273