reklama
 
ohodnotit

Bráškové [TV seriál]

Žánr:
Rok:
2003
„Příběhy dvou malých štěňat, ze kterých se posléze "vyklubou" vlčata. Flíček a Žolík nás zavedou do krásných českých lesů, ale krátce i do jižní Afriky.“

Celkové hodnocení filmu Bráškové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2011
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.11.2010
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.10.2008
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.9.2010
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2009
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.7.2014
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.3.2009
matlafa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40156minih40156Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005) 
Corpse Bride n
minih58834minih58834Dobývání nebe: Historie letectví (2008) [TV film] 
Conquest of the Sky: The History of Aviation n
minih42341minih42341Dotek anděla (1994) [TV seriál] 
Touched by an Angel n
minih39828minih39828Medicopter 117 (1998) [TV seriál] 
Medicopter 117 - Jedes Leben zählt n
minih54302minih54302Rtěnka (2006) 
Why I Wore Lipstick to My Mastectomy n
minih10340minih10340Knoflíková válka (1962) 
La guerre des boutons n
minih29152minih29152Smutek bláznivých panen (1986) [TV divadelní představení] 
n
minih38817minih38817Zlatá číše (2000) 
The Golden Bowl n
minih25717minih25717Blízká setkání ztřeštěného druhu (1979) 
The Bugs Bunny - Road Runner Movie n
minih31219minih31219100 pušek (1969) 
100 Rifles n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 % (9)
8   - green-tea
8   - REKBRIT
9   - satyr
9   - Ondrej_pri
8   - Persefonia
6   - AlbertPeta
10 - Alex.Denim
10 - yuyka
10 - matlafa

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

14:30 - 15:15

42 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Šílený svět studené války

15:05 - 16:00

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:00 - 15:55

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:30 - 15:30

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273871
Obsahů a biografií: 139046

Poslední komentáře

Milenci těch druhých (2015)

Milenci těch druhých
To bylo poněkud absurdní a   dost přehnané. Ale   výjimečně jsem se taky   zasmála. Trailer vypadal o   moc líp.

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Pod jednou střechou (2010)

Pod jednou střechou
Naštěstí to nebyl jeden z   těch TV filmů o ničem, ale   pěkná komedie. Líbil se mi   i nový děj, žádný   podobný jsem neviděla.   Hlavní více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 9 / 10

Amityville: Dům hrůzy (1983)

Amityville: Dům hrůzy
Po primitívnej dvojke prišla   trojka, ktorá je oveľa krát   lepšia, hlavne v atmosfére,   ktorá je u hororu   najhlavnejšia. Sympatický a   více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Parchanti (2010)

Parchanti
║Rozpočet   $25miliónov║Tržby USA   $23,591,432║Tržby   Celosvetovo $28,977,335▐   Tržby za predaj DVD v USA   $6,462,496 //počet predaných více >

Autor: T2 | Hodnocení: 8 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
║Rozpočet   $21miliónov║Tržby USA   $60,147,900║Tržby   Celosvetovo $93,657,703▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA více >

Autor: T2 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.196/0.153