ohodnotit

Brancaleone na křížové výpravě

Brancaleone alle crociate

Další název:
Brancaleone at the Crusades / Brancaleone s'en va-t-aux croisades
Rok:
1970
Délka:
116 minut

Celkové hodnocení filmu Brancaleone na křížové výpravě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.6.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.12.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.11.2010
Llewelyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.7.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.10.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53184minih53184Kafka to taky neměl lehký (1992) [TV film] 
Kafka to taky neměl lehký n
minih81856minih81856Muž z vlaku (2002) 
L'homme du train n
minih45149minih45149Cizinec po mém boku (2003) [TV film] 
The Stranger Beside Me n
minih36904minih36904Ztracené (2003) 
The Missing n
minih58711minih58711Poslední dny Jesseho Jamese (1986) 
The Last Days of Frank and Jesse James n
minih28191minih28191Ruka zabiják (1999) 
Idle Hands n
minih60155minih60155To byl zítra flám (2010) 
Hot Tube Time Machine n
minih83303minih83303Hodná a zlá čarodějka (2011) [TV film] 
The Good Witch's Family n
minih10906minih10906Krysy pouště (1953) 
The Desert Rats n
minih16549minih16549Poslední křížová výprava I (1970) 
Mihai Viteazul – Călugăreni n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.8 % (8)
10 - curil
8   - jarda53
8   - clara.bow
7   - Justik66
6   - Kuvik
7   - satyr
3   - Llewelyn
10 - Johnny1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153424
Osobností: 638083
Fotografií: 584084
Plakátů: 277354
Obsahů a biografií: 140672

Poslední komentáře

Fakjů pane učiteli 2 (2015)

Fakjů pane učiteli 2
Další teenagerovská   komedie kde se chvilkami   člověk i zasměje ale dost   to padá do trapnosti. Děj   který nezaujme se točí jen   kolem vulgárních   pubertalnich hlášek.

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Café Society (2016)

Café Society
Na to ako ten film pôsobí   povrchne je plný hlbokých   motívov a prinúti aj   zamyslieť sa, hoci zápletka   nie je nič objavé...také zo   života, krásna hlavná   hrdinka

Autor: ondrink

To nemám v popisu práce (1976) [...

povídka "Světlík"

To nemám v popisu práce
Bakalářská povídka   "Světlík" mi připomíná   takovou normalizační   moralitu. Zedníkům se nelze   divit, že odmítnou dělat   úklid, který více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Spider-Man: Homecoming (2017)

Spider-Man: Homecoming
Po pár Amazing Fails přišel   opět slušný Spider-man. Na   to, že hlavní postava byl 15   letý ťunťa, tak snímek je   vyvážený vážností,   více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 7 / 10

Farm to Fridge (2010)

Farm to Fridge
Tento krátkometrážny   dokument z produkcie   neziskovky Mercy for Animals,   ktorý narozprával známy   herec James Cromwell, zavedie   divákov více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.318/0.286