NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Boží zbraň

Diamante Lobo

Další název:
A Bullet from God; God's Gun
Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
94 minut
„Pomsta je sladká... pokud ovšem přežiješ“

Celkové hodnocení filmu Boží zbraň

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.7.2014
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.12.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.8.2018
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2018
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.6.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.6.2009
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2008
Nordic7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih155886minih155886Zabít Gunthera (2017) 
Killing Gunther n
minih7566minih7566Fantozzi ve škole (1995) 
Io no spik inglish n
minih25115minih25115Žoldáci (1981) 
The Dogs of War n
minih30137minih30137Vládkyně temnot (1988) 
Elvira - Mistress of the Dark n
minih25764minih25764Švábi (1996) 
Joe's Apartment n
minih42360minih42360Král videoher (2006) 
Grandma's Boy n
minih37274minih37274Paní Piperová zasahuje (1999) [TV inscenace] 
Paní Piperová zasahuje n
minih120027minih120027Poslední cyklista (2014) [TV film] 
Poslední cyklista n
minih34893minih34893Kruh (2002) 
The Ring n
minih51655minih51655Chaplin odhadcem v zastavárně (1916) 
The Pawnshop n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (12)
9   - curil
8   - cicis
3   - hvezdyn
6   - Edward52
5   - Kuvik
8   - Bara.40
7   - satyr
7   - Kycky
5   - miroslav22
8   - oulisna
6   - El_Indio
6   - Nordic7

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

79 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

ČT2 - Čaj pro třetího

03:10 - 03:40

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

03:05 - 03:45

29 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

03:10 - 04:15

24 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 176943
Osobností: 676512
Fotografií: 706667
Plakátů: 336393
Obsahů a biografií: 161711

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

Kingsman: Zlatý kruh
Důstojný pokračovaní i   když u mě tolik neujalo, ale   i tak mi to přišlo jako   bezva zabava. Juliana Moore je   tu tu ultradobrá.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Hora mezi námi (2017)

Hora mezi námi
Nojo psát tu, že nic není   černobílé, když hlavní   hrdinové je běloška a   černoch je nekorektní. No   kdo kdy říkal, že jsem   korektní. Teď vážně, je   to docela hezký survival.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Úniková hra: Turnaj šampiónů (20...

PROCESOR!

Úniková hra: Turnaj šampiónů
Protože to je pokračování,   tak jsem čekal, že to bude o   něco vymazlenější.   Místnosti a pasti, bohužel   se tak nestalo. Spíše se   řešily více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Údolí včel (1967)

Údolí včel
Krásný historický film   velmistra Františka   Vláčila. Kdo hledá akci a   povrchní vzruchy asi by měl   tyhle filmy vynechat. Pan   Vláčil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Asylum (1972)

Asylum
Čtyři hororové příběhy z   prostředí ústavu pro   duševně choré vzájemně   propojené postavou mladého   doktora. Vícekrát použitý   formát více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení