reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Božská lest

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.11.2010
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2006
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.7.2008
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.12.2007
iqtiqe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2009
l.zahry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.11.2007
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
golfista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15764minih15764Pevnost Apačů v Bronxu (1981) 
Fort Apache, the Bronx n
minih5781minih5781Ďáblovo pokušení (1991) 
Un piede in paradiso n
minih4666minih4666Bronzová spirála (1988) [TV minisérie] 
Bronzová spirála n
minih51243minih51243Plaváček (1986) [TV film] 
Plaváček n
minih42969minih42969Dannyho parťáci 3 (2007) 
Ocean's Thirteen n
minih42684minih42684Bakaláři (1980) [TV seriál] 
Bakaláři n
minih51742minih51742Bojový oddíl (2003) 
Marines n
minih4704minih4704Architektovo břicho (1987) 
The Belly of an Architect n
minih34022minih34022Moje tlustá řecká svatba (2002) 
My Big Fat Greek Wedding n
minih2614minih2614Agent, který mne miloval (1977) 
The Spy Who Loved Me n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.9 %
6   - satyr
6   - Ingrid
6   - phorsky1
6   - rosta12
5   - extremek.c
6   - iqtiqe
5   - l.zahry
5   - makiki
8   - golfista

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

86 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Hitler: Vůdce

13:20 - 14:10

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:50 - 14:00

66 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

13:30 - 14:30

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146287
Osobností: 621355
Fotografií: 550558
Plakátů: 262210
Obsahů a biografií: 134134

Poslední komentáře

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Návrat blbýho a blbějšího (2014)

Návrat blbýho a blbějšího
Blbý a blbější jako   komedie za moc nestál, ale   tento snímek dává názvu   ten správný význam. Je   opravdu blbější než jeho   předchůdce.

Autor: satyr | Hodnocení: 2 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

PROCESOR!

Pustina
V malé obci příznačně   nazvaná Pustina kdesi na   severu Čech, blízko u   hranice s Polskem se začíná   rozehrávat drama, který   navždy změní více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Rajský pokoj (2015)

Rajský pokoj
Syrový snímek přináší   pět různých příběhů   lidí z několika koutů   světa, kteří žijí svůj   převážně nelehký život v   Amsterdamu. Film více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.261/0.227