reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bosom Buddies

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.11.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2009
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
joanne_h
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21790minih21790Útěk (1978) 
La Carapate n
minih39172minih39172Hledání Země Nezemě (2004) 
Finding Neverland n
minih15159minih15159Osudová přitažlivost (1987) 
Fatal Attraction n
minih7679minih7679Flintstouni - Deset malých flinstounů (1991) 
n
minih45463minih45463Sedm gladiátorů (1962) 
I Sette gladiatori n
minih18348minih18348S Pydlou v zádech (1984) 
n
minih50999minih50999Tyrannosaurus Rex (2007) 
Tyrannosaurus Azteca n
minih17692minih17692Rákosníček a jeho rybník (1983) [TV seriál] 
Rákosníček a jeho rybník n
minih31215minih31215Nejlepší gangster (2000) 
Gangster No.1 n
minih4381minih4381Bob Roberts (1992) 
Bob Roberts n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.3 % (7)
5   - satyr
4   - Rendys
5   - Area
5   - kamil.ice
3   - dr.obek
6   - Status
10 - joanne_h
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152327
Osobností: 636474
Fotografií: 578310
Plakátů: 275643
Obsahů a biografií: 139805

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Mečiar (2017)

super

Mečiar
Mam rad dokumenty . A za mně   parádní shrnutí   politického vzestupu i padu

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Ip Man: Zrození legendy (2010)

Ip Man: Zrození legendy
Na prvé dva filmy s Donnie   Yenom to nemá, on tam   jednoducho chýba a nepomahá   ani Sammo Hung. Aspoňže   súboje sú zdarilé a   zápletka má dramatický   náboj.

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Mardi Gras: Jarní prázdniny (201...

Mardi Gras: Jarní prázdniny
Další studentská komedie,   která má přinést pobavení   zásluhou nekonečné   vypíječky a báječného   sexu. Mladíci ztělesnění   ve filmu herci více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.16/0.125