reklama
 
ohodnotit

Borrower - Oběti bez hlav

The Borrower

Další název:
Alienkiller
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Borrower - Oběti bez hlav

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.3.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.7.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.3.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.11.2010
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.10.2007
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10911minih10911Kryštof Kolumbus (1992) 
Christopher Columbus: The Discovery n
minih20908minih20908Zaříkávač koní (1998) 
The Horse Whisperer n
minih31224minih31224Kvílení vlkodlaků 2 / Tvá sestra je vlkodlak (1985) 
Howling II: ...Your Sister Is a Werewolf n
minih55753minih55753Ahoj Babu (2006) [BETA] 
n
minih25379minih25379Alternativní medicína (1992) 
n
minih48050minih48050Zack a Miri točí porno (2008) 
Zack and Miri Make a Porno n
minih57218minih57218Slimák Maťo a škriatok Klinček (1976) [TV seriál] 
Slimák Maťo a škriatok Klinček n
minih44174minih44174Can't Stop the Music (1980) 
Can't Stop the Music n
minih5223minih5223Dítě Coca-Coly (1985) 
The Coca-Cola Kid n
minih38385minih38385Beethoven 5 (2003) 
Beethoven's 5th n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
4   - pataamat
6   - Prasoid
4   - Kuvik
6   - vojtam
5   - Charlie35
4   - satyr
6   - caligari
5   - Nik

TV Program

ČT1 - 13. komnata Marka Brodského (2...

02:25 - 02:50

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Smrádek, bordýlek a globální t...

02:20 - 02:45

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

02:20 - 03:00

8 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

01:55 - 04:05

33 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150233
Osobností: 632986
Fotografií: 573553
Plakátů: 272349
Obsahů a biografií: 138099

Poslední komentáře

OUTsideři (2014)

Skvělý film

OUTsideři
I když je film na okraji   diváckého zájmu pro svůj   komplikovaný námět,   rozhodně stojí za   shlédnutí pro svůj   odlehčený komediální více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 9 / 10

44 minut: Přestřelka v severním ...

PROCESOR!

44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
Že policajti v Hollywoodu   dávají jenom pokuty za   špatný parkování, měl   zřejmě ukázat, tento   „polo dokument“. Film prý   vychází ze více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 1 / 10

Temný příliv (2012)

Temný příliv
Halle Berry je fakt expertka   na "kvalitní" filmy. Zlatou   malinu obdržela právem. Hned   v prvním záběru je naprosto   jasné, co se stane a co více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Večírek pro liché (1980) [TV ins...

Večírek pro liché
Ne zrovna zajímavá   hříčka, ale furt lepší   než drátem do oka. Pobaví   se jak kdo. U mne to bylo tak   napůl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Když má svátek Dominika (1967)

Když má svátek Dominika
Když jsou tam dospělí, tak   je to legrace, ale jinak je to   děs běs. Ovšem, s pěknou   písničkou. Jednou. Dvacet   hlavně panu Menšíkovi, ale   i dalším dospělým.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.153/0.11