NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Borrower - Oběti bez hlav

The Borrower

Další název:
Alienkiller
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Borrower - Oběti bez hlav

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.3.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.7.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.3.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.11.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2009
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.10.2007
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44117minih44117Boj na nůž (1971) 
Skin Game n
minih6546minih6546Dobrodružství Forda Fairlanea (1990) 
The Adventures of Ford Fairlane n
minih32232minih32232Björk - Cocoon (2001) 
Björk - Cocoon n
minih6351minih6351Dítě z Maconu (1993) 
The Baby of Macon n
minih41723minih41723Za plotem (2006) 
Over the Hedge n
minih39307minih39307Cesta za Ježíškem (2004) 
In Search of Santa n
minih60718minih60718Cesta úspěchu (2003) [TV film] 
Martha, Inc.: The Story of Martha Stewart n
minih32715minih32715Harry Potter a Tajemná komnata (2002) 
Harry Potter and The Chamber of Secrets n
minih51892minih51892Cvičitel brouků (2008) 
Vabzdžių dresuotojas n
minih57611minih57611Ano (2004) 
Yes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (8)
4   - pataamat
6   - Prasoid
4   - Kuvik
6   - vojtam
4   - satyr
5   - Charlie35
6   - caligari
5   - Nik

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Co Čech, to chovatel

18:05 - 18:20

4 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:25 - 18:20

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:52

19 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177566
Osobností: 677880
Fotografií: 710180
Plakátů: 337763
Obsahů a biografií: 162221

Poslední komentáře

Duna (2021)

PROCESOR!

Duna
Za mě je to úplně   obyčejný film, který je   strašně rozvleklý a   téměř nic se tam neděje i   přes vražednou stopáž, a   to je ještě teprve více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Skryté zlo (2018)

PROCESOR!

Skryté zlo
Týpek, co hrál psychopata,   byl vybranej dobře. A bylo   vidět, že je zvyklý, že   jako boháč je absolutně   nedotknutelný a nemůže se   mu nic stát. Nějaký   napětí tam bylo a celkem to   ubíhalo.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Skryté zlo (2017)

PROCESOR!

Skryté zlo
Začátek byl perfektní, jako   z Pulp fiction. Jenomže pak   se tam přestal úplně   řešit děj a celé se to   cvrklo na dětskou říkanku.   Nevím, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Stáhni mě do pekla (2009)

PROCESOR!

Stáhni mě do pekla
Tak začátek, kde bylo   opravdu pár dobrých lekaček   až jsem nadskočil ze židle,   mi napovědělo, jakým   směrem se to bude ubírat. A   musím více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Výkupné (1996)

Výkupné
Z mého pohledu velmi   povedený thriller Rona   Howarda. Strhující a   výborně fázované drama   kolem únosu malého syna   bohatého podnikatele více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení