ohodnotit

Borrower - Oběti bez hlav

The Borrower

Další název:
Alienkiller
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Borrower - Oběti bez hlav

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.3.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.7.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.3.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.11.2010
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.10.2007
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2636minih2636Ahoj, cizinče! (1994) 
Hey Stranger n
minih5699minih5699Čtyři pěsti a horká kamna (1975) 
n
minih104088minih104088Paničky z Orange County (2006) [TV pořad] 
The Real Housewives of Orange County n
minih29469minih29469Casper a strašidelné Vánoce (2000) [Video] 
Casper's Haunted Christmas n
minih59547minih59547Bugs Bunny: Pěkně vypečený králík (1948) [DVD] 
Bugs Bunny n
minih52465minih52465Inseminátor (1987) 
Blue Monkey n
minih71251minih71251Spravedlnost v krvi (2010) [TV seriál] 
Blue Bloods n
minih38733minih38733Carmen: Divoká vášeň (2003) 
Carmen n
minih28622minih28622Blues mrtvého muže (1999) 
n
minih58932minih589322012: Poslední proroctví (2009) 
2012: The Final Prophecy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (8)
4   - pataamat
6   - Prasoid
4   - Kuvik
6   - vojtam
5   - Charlie35
4   - satyr
6   - caligari
5   - Nik

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:10 - 04:40

102 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak roztočit mlýnské kolo

03:40 - 04:05

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

37 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

03:10 - 04:10

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155405
Osobností: 642479
Fotografií: 594477
Plakátů: 282998
Obsahů a biografií: 142505

Poslední komentáře

Helimadoe (1993)

Helimadoe
Snaha přiblížit Havlíčka   mladším divákům se možná   trochu nevyplatila, ale i tak   vznikl nádherný poetický   film o dospívání takový   jaký více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 8 / 10

Noc na Karlštejně (1973)

Noc na Karlštejně
Notoricky známý muzikál s   nadhernou hudbou a   písničkami a výborným   obsazením. Vtipné, spoustu   herců/zpěváků, které   jinde nebylo více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Tohle je náš svět
Kde je ta správná míra?   Umět přeříkat Listinu   práv v osmi letech, ale když   v pubertě dostane člověk   pusu, tak se chce hned ženit?   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Dobrodružství v motelu (1963)

Dobrodružství v motelu
Průměrná italská komedie   složená z několika epizod,   jejichž společným   prostředím je motel na   periferii. Sled několika   příběhů, které více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Break (2018)

Break
Možná, kdyby mi bylo   čtrnáct let, příběh a   citové problémy mladé   tanečnice by se mi líbil.   Taneční film, kterých jsem   za poslední rok více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.133/0.102