ohodnotit

Boris Godunov

Další název:
Борис Годунов
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
140 minut

Celkové hodnocení filmu Boris Godunov

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.8.2013
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.9.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.9.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.3.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.10.2017
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.3.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.10.2008
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.12.2008
kieferr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18331minih18331S čerty nejsou žerty (1984) 
S čerty nejsou žerty n
minih100738minih100738Teen Spirit (2011) [TV film] 
Teen Spirit n
minih44225minih44225František je děvkař (2008) 
František je děvkař n
minih29292minih29292Fantom opery (1998) 
Il Fantasma dell'opera n
minih43513minih43513Buddy - hvězda baseballu (2002) 
Air Bud: Seventh Inning Fetch n
minih3774minih3774Benji (1974) 
Benji n
minih63025minih63025Útěk před pravdou (1995) [TV film] 
See Jane Run n
minih27316minih27316Nukleární armageddon (1999) 
Fallout n
minih111703minih111703Dobrodružství s robotem (2013) 
Robosapien: Rebooted n
minih57373minih57373Dvojka (2009) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.2 % (12)
6   - curil
8   - Erkul
9   - clara.bow
6   - pataamat
9   - martin.stu
8   - Kuvik
7   - melakara
8   - satyr
5   - fred.appl
7   - rosta12
8   - Henry2222
2   - kieferr

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

40 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Illes Medes

13:10 - 13:45

0 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

12:55 - 14:10

15 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:35 - 13:35

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154567
Osobností: 640017
Fotografií: 588861
Plakátů: 279933
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Pocta pro Juggery (1989)

Pocta pro Juggery
Film má celkem vysoké   hodnocení a já přemýšlím   proč. Je to   postapokalyptický béčko o   podivném sportu v aréně. Je   to drsný, je to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 4 / 10

Plivu na váš hrob (2010)

Plivu na váš hrob
Hned ze začátku bych chtěl   pochválit skvělou kameru a   stejně tak skvěle barvy,   které filmu dodávají   šťávu a nejen to. Docela se   více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Pomsta (2017)

Pomsta
Tenhle výborný film, který   doprovází stejně tak   výborná kamera je o   holčině která se chce   prostě pomstít za   znásilnění, jak to už více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Kohout plaší smrt (1961)

2019

Kohout plaší smrt
Film viděn začátkem r.2019   a z tohoto zorného úhlu   musím říct, že se mi   zpracování líbilo.   Samosebou nahrává   komunistům, ale i tak... více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Texaský masakr motorovou pilou (...

Texaský masakr motorovou pilou
Snad se nenajde člověk, nebo   minimálně fanoušek hororů,   který neslyšel o tomto   snímku. Film, který   odstartoval subžánr Slasher   horor, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.316/0.285