reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.2.2017 a svátek má Patrik. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Boříkovy lapálie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.3% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.11.2009
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2011
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.1.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.2.2010
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.8.2012
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2014
limjoe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2010
trampnet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.9.2011
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.11.2007
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2008
ZdenekJirasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
miras22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2008
TomasekWRC
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2008
ALIENWARE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24116minih24116Zrození národa (1915) 
The Birth of a Nation n
minih30764minih30764Igby (2002) 
Igby Goes Down n
minih27778minih27778Druhá šance (1999) 
The Story of Us n
minih11145minih11145Láska je láska (1993) 
n
minih4330minih4330Blokáda - II (1978) 
Blokada - (Leningradskij metronom, Operacija "Iskra") n
minih34835minih34835Magnetické vlny léčí (1965) [TV inscenace] 
Magnetické vlny léčí n
minih32618minih32618Protiúder (2002) 
Collateral Damage n
minih24808minih24808Vojáci svobody I. - IV. (1977) 
Komunisté n
minih27588minih27588Kytice (2000) 
n
minih18880minih18880Sissi (1955) 
Sissi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.3 %
6   - clara.bow
6   - green-tea
5   - REKBRIT
5   - davidek
6   - satyr
8   - kepsar
8   - biokys
7   - limjoe
10 - trampnet
5   - jambroz58
6   - Ondra44
6   - ZdenekJira
5   - korousvacl
7   - pan_opicka
7   - miras22
8   - TomasekWRC
6   - ALIENWARE
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141326
Osobností: 605478
Fotografií: 525916
Plakátů: 253601
Obsahů a biografií: 130121

Poslední komentáře

Na špatné straně hlavně (2016)

Na špatné straně hlavně
Steven Seagal si jako obvykle   zahrál někoho bývalého.   Tentokrát je to bývalý   federální agent, toho času   coby ochranka v obchodním   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Muž na míru (2013)

Muž na míru
Umíme se chovat pěkně   pošetile, když se snažíme   někomu imponovat...takové je   poselství tohoto snímku a je   to asi jediné, co mne   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Dr. No (1962)

Dr. No
Nejsem zarytý fanda JB, ale   občas na filmy s ním   číhnu, ačkoliv nejsem   znalec předlohy ani knihy   atd. tak úvodní film je   dobrý a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Supertornádo (2012) [TV film]

Supertornádo
Děsná slátanina. Ten kdo   napsal scénář by měl   dostat zvláštní ocenění.   Taková blbost by se měla   trestat.

Autor: satyr | Hodnocení: 2 / 10

Čtvrtá hvězda (2014) [TV seriál]

Čtvrtá hvězda
Pohodové koukání u kterého   se člověk velice rád   zasměje . Přišlo mi že s   přibývajícími díly   přibilo trocha nudy.

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.36/0.333