reklama
 
ohodnotit

Bora Bora

Žánr:
Rok:
1968
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Bora Bora

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.5.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2010
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2007
MirHer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.9.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2008
roup
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
hrdyivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
kyushi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42473minih42473Bravo Girls: Všechno nebo nic (2006) 
Bring It On: All or Nothing n
minih2753minih2753Alamo: Třináct dní ke slávě (1987) 
The Alamo: Thirteen Days to Glory n
minih59092minih59092Bitva o Passchendaele (2008) 
Passchendaele n
minih2559minih2559Advokátka Věra (1937) 
n
minih28539minih28539Nejsem blázen (1994) 
Nobody's Fool n
minih7827minih7827Gambit (1966) 
Gambit n
minih59538minih59538Byl jednou jeden ... Vesmír (1982) [TV seriál] 
Il était une fois... l'espace n
minih26500minih26500Bobo (1967) 
The Bobo n
minih51125minih51125Buď připraven (1948) 
Krasnyj galstuk n
minih28951minih28951Zlomený šíp (1950) 
Broken Arrow n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 % (10)
8   - Kuvik
6   - Bara.40
8   - satyr
8   - yoogurt
7   - MirHer
6   - Tominko
7   - roup
6   - pan_opicka
7   - hrdyivan
8   - kyushi

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:10 - 16:00

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Mistři stavitelé

15:35 - 16:30

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:00 - 15:55

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:30 - 16:35

16 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151247
Osobností: 635302
Fotografií: 575860
Plakátů: 273917
Obsahů a biografií: 139061

Poslední komentáře

Neon Demon (2016)

Neon Demon
Kde jsem k tomuhle přišel,   to věru nevím. Sto minut   zabitých. I když je fakt,   že na konci se pár   zajímavých záběrů   objevilo, ale to už mne na   filmu nezajímalo vůbec nic.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Parta hic (1976)

Parta hic
I když tato klasika nepatří   mezi mé nej, přesto se ni   vždy rád občas kouknu.   Zábavička pro celou rodinu   mi navíc ještě krásně   asociuje mládí.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Pár nenormálních aktivit (2013) ...

Pár nenormálních aktivit
Přiznávám, že můj názor   může být ovlivněn tím,   že jsem neviděl Paranormal   Activity, na druhou stranu   není to zdaleka první   parodie, u více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005...

Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Než jsem tě poznala (2016)

Než jsem tě poznala
Další úžasný romantický   film. Je to romantické, není   to přehnané...ani   přeplácané. Je to i   vtipné. Líbí se mi hlavní   postavy i to že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.236/0.199