ohodnotit

Bora Bora

Žánr:
Rok:
1968
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Bora Bora

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.5.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2010
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2007
MirHer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.9.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2008
roup
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
hrdyivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
kyushi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42261minih42261Královny kouzelného lesa (1998) [TV hra] 
n
minih7194minih7194Dvojník (1984) 
Body Double n
minih6876minih6876Drsná Planina (1979) 
Drsná Planina n
minih5639minih5639Čistá řeka (1978) 
Čistá řeka n
minih15280minih15280Pahorek (1965) 
The Hill n
minih47960minih47960Americký táta (2005) [TV seriál] 
American Dad! n
minih45412minih45412Cestopisy (2007) 
n
minih5610minih5610Četa (1986) 
Platoon n
minih50904minih50904Někdo jiný (2006) 
Someone Else n
minih5805minih5805Daleko od Berlína (1992) 
Far from Berlin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 % (10)
8   - Kuvik
6   - Bara.40
8   - satyr
8   - yoogurt
7   - MirHer
6   - Tominko
7   - roup
6   - pan_opicka
7   - hrdyivan
8   - kyushi

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

44 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Člověk z ráje

19:20 - 19:50

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - HLAVNÍ ZPRÁVY

18:55 - 19:55

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165578
Osobností: 660269
Fotografií: 640090
Plakátů: 308380
Obsahů a biografií: 151900

Poslední komentáře

Páni mají radši blondýnky (1953)

Páni mají radši blondýnky
Pro mě to nebyl film, který   by mě upoutal. Možná je to   tím, že jsem nikdy neměl   radši blondýnky ale určitě   je to tím, že jsem byl   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Le déclic (1985)

Le déclic
Na filmu je znát, že je   natočen podle erotického   komiksu italského autora Milo   Manary. Námět se více hodí   ke kreslené podobě, filmový   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Funny Girl (1968)

Funny Girl
Tahle velkolepá podívaná   Williama Wylera by si   objektivně jistě zasloužila   vyšší hodnocení ale nějak   jsem se k němu nedokázal   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Operace Dunaj (2009)

Operace Dunaj
A mně se to líbilo. Místy   jsem se i hlasitě chechtal. A   vícekrát. Což je u mne pro   hodnocení komedií hlavní   kritérium.  
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Bečička (1971) [TV film]

Bečička
Roztomilá a dobře udělaná   mikrokomedie podle literární   předlohy Guy de Maupassanta.   Půlhodinová miniaturka pro   čtyři herce nemá žádnou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.186/0.174