reklama
 
ohodnotit

Bomba

Další název:
Bomb,The - KA
Žánr:
Rok:
1957
Délka:
84 minut
Premiéra v ČR:
1.1.1958

Celkové hodnocení filmu Bomba

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.2% (26 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.9.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2006
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.3.2017
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.8.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.3.2010
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.4.2016
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.3.2016
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.11.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.4.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2011
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.8.2008
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.7.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
Premek14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.4.2014
kamil66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.4.2010
robert55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.1.2016
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.1.2009
Bobšule
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2017
zsobola
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47921minih47921Svítání (2009) 
Daybreakers n
minih9257minih9257Jáchyme, hoď ho do stroje (1974) 
Jáchyme, hoď ho do stroje n
minih26547minih26547Sahara (1943) 
Sahara n
minih37625minih37625Slavné historky zbojnické (1985) [TV seriál] 
Slavné historky zbojnické n
minih52714minih52714Všichni opouštějí Brisbane (2007) 
All My Friends Are Leaving Brisbane n
minih40679minih40679Nadmuté město (1972) 
Fat City n
minih27786minih27786Sběratel kostí (1999) 
The Bone Collector n
minih2358minih23582010: Druhá vesmírná odysea (1984) 
2010 n
minih66251minih66251Šaráda (1990) [TV pořad] 
Šaráda n
minih16120minih16120Pohádka máje (1940) 
Pohádka máje n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.2 %
2   - curil
7   - Erkul
7   - jarda53
7   - clara.bow
4   - Pitryx
7   - Angelika28
8   - hvezdyn
7   - pataamat
5   - Kuvik
7   - Misantrop
8   - Rene1
8   - melakara
4   - sakro
10 - dederon
7   - rosta12
8   - miroslav22
10 - vo.truhlas
7   - ceskytulak
9   - tvo
5   - pepa123

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147911
Osobností: 626477
Fotografií: 562084
Plakátů: 266573
Obsahů a biografií: 135767

Poslední komentáře

Gamer (2009)

Gamer
Není to špatný. Buttlerovi   teda asi víc seděla bradka a   "This is Sparta!!!!", ale jo,   dobrej je tu.
Ovšem Kyra   Sedgwick by už konečně   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 7 / 10

Četnické humoresky (1997) [TV se...

......

Četnické humoresky
..............................   ..............................   ..............................   ..............................   ..........................

Autor: Pavuk88 | Hodnocení: 9 / 10

Liga spravedlnosti (2017)

Konečne

Liga spravedlnosti
Po otrasnom Suicide Squad a po   veľkom sklamaní BvS tu je   film ktorý ich prekonal.   Lenže na môj obľúbený DC   film Dark Knight to nemá.   Veľmi sa mi páčil Flash,   Batman a Cyclops.

Autor: AdamTorpis | Hodnocení: 7 / 10

Batman vs. Superman: Úsvit sprav...

Neberem nikomu jeho názor

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti
Fakt som sa tešil keď si   pozriem tento film lebo som ho   v kine minul, a potom som sa k   tomu nevedel dokopať aby som   si ho pozrel. Čakal som více >

Autor: AdamTorpis | Hodnocení: 6 / 10

Stůl číslo 19 (2017)

Stůl číslo 19
Nemám rád americké filmy,   které se zabývají   svatebními ceremoniály.   Jejich přehánění s   proslovy, dalekosáhlé   přípravy, družičky, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.273/0.241