reklama
 
ohodnotit

Bomba pro Greenwich

The Secret Agent

Další název:
Joseph Conrad's The Secret Agent; Tajný Agent (titul ČT)
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
95 minut
„Píše se rok 1886 a Londýn je plný anarchistů a politických vyděděnců z celého světa...“

Celkové hodnocení filmu Bomba pro Greenwich

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.3.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2006
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.11.2012
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.11.2007
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2011
dmx75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2011
eragorn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.11.2007
sepunk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4899minih4899Cácorka (1935) 
Cácorka n
minih8401minih8401Hodný, zlý a ošklivý (1966) 
Il Buono, il brutto, il cattivo, The Good, The Bad And The Ugly n
minih35682minih35682Náš člověk v Havaně (1959) 
Our Man in Havana n
minih34765minih3476511/9 (2001) 
9/11 n
minih44153minih4415310 000 př.n.l. (2008) 
10,000 B.C. n
minih57361minih57361Kick-Ass (2010) 
Kick-Ass n
minih51184minih51184Phoenix (1998) 
Phoenix n
minih2525minih2525IA in Oberbayern (1956) 
IA in Oberbayern n
minih139252minih139252Léto All Exclusive (2015) 
Babysitting 2 n
minih47968minih47968Harvey (1950) 
Harvey n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.5 %
7   - curil
7   - Kuvik
6   - catamount
7   - davidek
7   - satyr
6   - oulisna
8   - phorsky1
6   - dals
6   - dmx75
6   - eragorn
5   - sepunk

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Hádanky domů života II: Hostou...

15:50 - 16:20

14 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

16:00 - 16:57

4 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:30 - 16:35

34 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146275
Osobností: 621306
Fotografií: 550457
Plakátů: 262178
Obsahů a biografií: 134130

Poslední komentáře

Psanci a andělé (2016)

Psanci a andělé
Zajímavý western. Parta   lupičů utíká před   spravedlností a dočasný   úkryt na noc najdou na farmě   u hranic. Zde se odehraje   Tarantinem více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Nebezpečná záměna (2016) [TV fil...

Nebezpečná záměna
Podprůměrná kriminálka,   kde akce je hodně málo.   Neustálé dohadování po   telefonu s únoscem, do toho   spory s bývalým manželem,   jeho více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Válečná řežba to je, ale   vzhledem k roku natočení   1987, je to slabší a hlavně   ne tak úplně dle skutečné   předlohy. Připomíná mně   to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Life on Mars (2006) [TV seriál]

Life on Mars
Mno, to bylo tedy dost dobrý.   Celej seriál jsem byl   napnutej, jak to dopadne. A   konec mě nezklamal. Super!

Autor: RM | Hodnocení: 9 / 10

Soudkyně Barbara (2015) [TV pořa...

Soudkyne Barbara

Soudkyně Barbara
Teto porad je super je to   idealne natoceny a herci beze   slov uzasny. Kazdy kdo   komentuje negativni komentare   tak by jsi mel uvedomit, ze   nebyt hercu tak v televizi nic   nehraje...

Autor: lukaskechup

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.516/0.472