Duben
ohodnotit

Bolt - pes pro každý případ

Bolt

Další název:
American Dog, Blesk
Rok:
2008
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
8.2.2009

Komentáře k filmu Bolt - pes pro každý případ

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 21
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.3.2009
Velice zajímavý animovaný   snímek o psím hrdinovi   jménem Bolt. Bolt je pes,   který se stal televizním   hrdinou a vše, co se děje   před kamerou bere tak, že se   to opravdu stalo. Ovšem   jednoho dne skončí   natáčení únosem dívky a   Bolt se jí vydá hledat.   Skončí však na druhém   konci Ameriky a musí se vydat   zpět zachránit dívku.   Cestou potká kočku a svého   fandu. Bolta čeká   dobrodružná cesta zpět do   Holywoodu.
pataamat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.3.2009
vydel som ho síce aj v   originály a je dosť   podarený film,ktorý my   svojim sposobom pripomína   truman show
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.6.2012
Po prvních pěti minutách   jsem to chtěl vypnout a   vyhodit z okna.Vydržel jsem   ještě chvíli a pak už jsem   toho tak nelitoval -   naopak.Zpracování je   výborné a hlavně - má to   dobrý děj.
Ale   nejvíc se mi stejně líbilo   to morče v "kouli"   nebo co to bylo za zvířátko   :-).
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.1.2012
BOLT – PES PRO KAŽDÝ   PŘÍPAD

Animovaný snímek o   psovi, který účinkuje v   televizním seriálu jako   akční hrdina. A protože mu   vždy všechno vychází,   přirozeně si myslí, že   skutečně má mimořádné   schopnosti, které mistrně   ovládá. Všichni jej v této   víře záměrně udržují.   Poté, co se ztratí, ani   chvíli neváhá a vydává se   na dlouhou cestu, hledat   svoji paničku. Absolvuje   nebezpečnou cestu plnou   útrap, kdy se mu najednou   přestává dařit. Po cestě   potkává toulavou kočku a   křečka v kouli, kteří mu   pomáhají. Kočka mu sice   příliš nevěří, ale   nakonec se spřátelí a   pomáhají si navzájem.   Celkem dobrý film, opět   sice obsahuje stará známá   klišé o americké rodině,   přátelství a nezištné   pomoci, ale v tomto filmu to   bylo podáno tak mile,   nenásilně a přesvědčivě,   že se nám to všem moc   líbilo.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.12.2011
Rodinna animovana komedie o   psu ktery toci serial o super   psu. a mysli si ze ty   schopnosti ma doopravdy
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Slušný leč nijak objevný   animák zaměřující se   převážně na mladší   část publika. Nápad se psí   filmovou hvězdou, která si   myslí, že je opravdový   superpes a putuje za svou   paničkou je určitě   zajímavý ale fóry a vtipné   situace, které hrdinu   provázejí jsou určeny   převážně mladším 12 let.   Rozhodně nečekejte   popkulturní narážky ve   stylu "Shreka" ale   klasickou rodinou zábavu, u   které se zasmejou maminky s   dětma a tatínek to nějak   přežije. Film celkově   přípomíná řadu těch   slabších animáků a pracuje   se stejným základem. Opět   je zde sympatický hrdina,   kterého by chtěl mít doma   každý a k ruce (nebo spíše   tlapě) má doprovod složený   z kočky a rádoby vtipného   křečka, který určitě   všechny rozesměje (bohužel   jsem asi suchar protože mě   přišel trapnej). Je to   docela škoda, jelikož jsem   od tohoto animáku očekával   více než jen standardní   zábavu, kde nechybí   morální ponaučení,   infantilní fórky a spousta   zvířectva. Na druhou stranu   vizuální stránka je   povedená, (ne tak strhující   jako od PIXARu ale   dostačující) hudba pěkně   dokresluje filmové dění a   celý příběh uteče dost   rychle. Suma sumárum lepší   průměr.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.7.2018
║Rozpočet   $150miliónov║Tržby USA   $114,053,579║Tržby   Celosvetovo $275,194,350║ Zo   samostatnej produkcie Disney   to je najšikovnejšie   zostavená CGI rozprávka, z   výborným dojímavým   príbehom, trefnými vtípkami   čo slušne pobavia a   animáciou na   úrovni(dosahujúcej úroveň   nadobudnutú v porovnaní s   DreamWorks). Citeľne pomohla   tomuto projektu spolupráca z   legendou a zakladateľom   počítačovej animácie ako   nesporne je John   Lasseter(zakladateľ Pixaru).   Plus citeľne pomáha   rozprávke výborný   Slovenský dabing. /videl v   kine: 90%/
rankinfitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.5.2009
MAZEC JAKO HROM!!!!!! Fakt,   už dlouho jsem se ve svých   30 letech u animáku nenasmál   tolik, co tady. Od Pixaru jsem   na podobný srandy už   zvyklej, ale Disney tady   předvedl něco co dosud   nepředvedl...odvázanou   anmovanou komedii s   hláškami, které jsou   prostě IN.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2012
Bolt - pes pro každý případ
Velice vydařený animovaný   film, který se mi líbil   nejen kvůli pohledné animaci   a efektům, ale hlavně kvůli   smysluplnému ději. Ze   začátku jsem si říkal:   "Pes s nadpřirozenými   schopnosti? Co to bude zase za   kravinu?" Nicméně se z   toho vyklubal hodně povedený   příběh s nápaditým   námětem. Dálě mě určitě   zaujaly mnohé postavy, které   nás v průběhu filmu   neustále baví svými   vtipnými hláškami.
Cash89
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.2.2009
V Disney už nevědí jaký   animák mají vypustit do   světa, po všech různých   pohádkových příbězích   kteří nám zpříjemňovali   nebo naopak ztrpčovali   všední den, je Bolt to   pravé odpočinkové...Nudit   se nebudete, ani jestli už   vám ke šťastnému smíchu   stačí jenom legračně   poskakující figurky...Na   Boltovi je vidět, že po   sloučení Disneyho s Pixarem   nad filmem bděli ti spravní   lidé...Většina animáků v   posledních let jen hloupě   poučovala, a ruku na srdce to   asi nemá nikdo moc   rád...Disney se také snad   poprvé nezaměřil jen na   dětského diváka a pod   příběh nacpal hromadu   věcí které chytnou za srdce   i dospělé, které navíc   otravuje a znechucuje   nevyrovnaný a nesnesitelný   patos a mravní poučení, jak   to bylo běžné...Příjemná   a milá pohádka!!!
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Nezalekněte se začátku jako   já. Jde o báječný   dobrodružný příběh   hafana, který potkal   střeleného křečka a   číču, které už byl svět   lhostejný, přesto si   všichni tři dali největší   dárek. V počátku   afektovaný Bolt dal   příběhu parádní náboj a   ten se po celou tu dobu   nevytratil. Křeček Bivoj to   zazdil svými fórky a nejen   křeček i Micka spolu s   Holuby válela. Pixar nebo   Disney mně je to šumák. Já   chci vidět na scéně   kvalitní filmy a tím je   snímek Ratatouille, Bolt, Na   vlásku a další ..., tyhle   animované rodině nadýchané   filmy jsou tím pravým na   čem mohou děti vyrůstat.
Obivan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.3.2010
Od Pixaru jsem na podobný   srandy už zviklej, ale Disney   tady předvedl něco co dosud   nepředvedl...odvázanou   animovanou komedii s   hláškami, které jsou   prostě IN.
sismik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Film, který na to, že je mi   už 18 mě většinu času   nenudil. Ne že by to byl   nějaký nový trhák stylu   Nemo. Prostě film, na který   můžete bez obav vzít své   dítě aniž by jste v kině   usínaly. Zajímavý,   originální a neokoukaný   příběh znamenal další   hvězdičku v mém hodnocení.
Henry123
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.6.2009
Film bolt pes pro každý   případ nebyl ani špatný   ani nějak zvláštní. Celkem   průměrnej film. Líbilo se   mi zpracování a docela i   příběh.7 hvězd.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.6.2009
Ač názory se na tento film   různí, za svou oobu musím   říct, že tento film jde   mezi top 5 mezi všemi   animáky, které jsem dky   viděl ... a je to první u   kterého jsem se na konci   málem rozbrečel.
Překrásný film od   málem až nesmyslně   vtipného začátku, přez   zajímavé putování až po   samotný konec .... nemůžu   než doporučit !
Otek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.11.2009
Bolt je po delší době film,   u kterého jsem vydržel od   začátku do konce. Ba co   více, těšil jsem se na to,   co bude následovat.   Zajímavý příběh, hezká   animace, vtipnost. To vše   tento film zdobí. Velice jsem   se bavil a určitě jsem se na   něj nedíval naposledy.
Bolt
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2009
Ano, tak tento film se mi   opravdu líbil. Jediné co mě   trochu naštvalo bylo, že   Bolt nemá žádné   schopnosti. Ale pak jsem si na   to zvykl a nevadilo mi to. Na   Boltovi se mi líbilo, že se   tvůrci nebáli dát tam i   trochu akce která to jen   vylepšovala. A písnička   Bolta jen zvíraznila a nebyla   tam nevhodně zasazená.
puol
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.1.2010
Disney milo prekvapil. Pixar   si musí "sám"   vyrábať konkurenciu na poli   animákov, čo mu iné   ostáva. Takže čo tu máme:   správne roztomilý (i   priblbý) psíček, vyčurané   mačičky a trhlý škrečok.   Pozn mimo mísu.: nemôžem sa   dočkať kým už moja dcérka   trošku povyrastie, aby som si   takéto kúsky vychutnával v   kine s ňou a nie len doma v   TV.
Laila
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2010
naprosto dokonala pohadka pro   milovniky zvirat,moc se mi to   libilo,urcite se podivejte:-)
lucka5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.10.2010
kreslené filmy moc nesleduju,   ale tenhle je vážně   podařený =) ale nejlepší   je ten křeček s kočkou =)
J3ared
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.2.2009
Prekvapeni
Po prvnich minutach superpsa   jsem si rikal, co jsem to zas   pustil, ale jakmile se to   rozjelo, tak jsem si jen   uzival. Rozhodne jeden nej z   animaku od Pixaru. Docela dost   jsem se nasmal, a to ne kvuli   poskakujicim zviratum. Rhino   byl peknym zprijemnenim ve   filmu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41723minih41723Za plotem (2006) 
Over the Hedge n
minih22670minih22670Vodní svět (1995) 
Waterworld n
minih51243minih51243Plaváček (1986) [TV film] 
Plaváček n
minih49093minih49093Bídníci (1934) 
Les Misérables n
minih28050minih28050Zátah (1987) 
Dragnet n
minih50982minih50982Susedia (2006) [TV seriál] 
Susedia n
minih52950minih52950Jack Hunter: Prokletí hrobky Achnatona (2008) [TV film] 
Jack Hunter and the Quest for Akhenaten's Tomb n
minih26511minih26511Minority Report (2002) 
Minority Report n
minih53593minih53593Clarissa (1998) [TV film] 
Clarissa n
minih47165minih47165Earth (2007) 
Earth n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - Plné hnízdo v Olomouckém kraji...

16:45 - 17:15

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Klíč

16:30 - 16:55

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

79 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

9 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178281

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10