reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bolestná realita

Reality Bites

Rok:
1993
Délka:
98 minut
„Čtyři absolventi čelí tvrdé realitě budování kariéry a vztahů…“

Celkové hodnocení filmu Bolestná realita

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.2.2011
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.5.2011
Yontalcar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.1.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2010
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2013
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.1.2011
Yahis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.1.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2010
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2016
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2016
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.8.2014
miras311
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2012
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2008
DonSalusto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2009
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.6.2011
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.2.2004
julcas5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.8.2015
HD-gwtw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.3.2008
Diablo_Lord
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.9.2009
Lenickaaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20104minih20104Šampión pro Danny (1995) [TV film] 
A Horse for Danny n
minih34947minih34947Ztracené město (2005) 
The Lost City n
minih53007minih53007Lovci lidí (2008) 
Rovdyr n
minih3217minih3217Archa Noemova (1975) 
n
minih48411minih48411Wrestler (2008) 
The Wrestler n
minih7898minih7898Giulietta a duchové (1965) 
Giulietta degli spiriti n
minih4159minih4159Bitva o koleje (1945) 
La bataille du rail n
minih36766minih36766Píseň za chudého chlapce (2003) 
Song for a Raggy Boy n
minih24780minih24780Už zase skáču přes kaluže (1970) 
n
minih24789minih24789Vdavky Nanynky Kulichovy (1935) 
Vdavky Nanynky Kulichovy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 %
6   - curil
6   - pataamat
5   - Agostino
7   - Kuvik
4   - Bara.40
6   - vojtam
6   - Yontalcar
6   - satyr
6   - stanko
4   - Petak69
10 - Yahis
6   - rosta12
5   - Zaplman
8   - MysteryIll
10 - Gremmie
7   - miras311
7   - Raptor150
6   - DonSalusto
6   - Topi
8   - Myšák

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606597
Fotografií: 526603
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.799/0.762