Duben
ohodnotit

Bolero

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
109 minut
Premiéra v ČR:
11.3.2004
„Chceš žít? Tak mlč!“

Komentáře k filmu Bolero

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 39
topipig
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.2.2020
Bolero by mohl být o třídu   lepší film, kdyby se Brabec   za kamerou trochu krotil. Jeho   exhibicionismus je natolik   otravný, že se mě z   neustálého ježdění kamery   kolem postav, pozastavování,   přibližování a   oddalování už motala hlava.   Samotný film má jinak dobrý   spád a dramatickou hudbu Jana   Jiráska, i když herecké   výkony nejsou nejlepší.   Málokdy můžu říct, že   kamera filmu vyloženě   škodí. U Bolera tomu tak   bohužel je.
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.11.2019
Příběh, který je   inspirován skutečnou   vraždou. Dobrá policejní   práce, na které je celý   film postaven. Na škodu   trošku zvláštní střih a i   kamera F. A. Brabce byla   poněkud rušivá.
PORTER
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.4.2016
Slabota jak dějově tak   herecky,slabý napětí   ,policajti vyšetřují jak   ponocný žádná akce jen   výslechy a nuda,docela dobrý   hudební doprovod.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.10.2013
Příběh podle skutečného   kriminálního případu. Po   letech je odhalena vražda   mladé studentky a usvědčeni   i její skuteční vrahové.   Ovšem vrahové si snad   mysleli, že odhaleni nebudou   a žijí dávno svoje životy.   Kryti i svými rodiči si   mysleli, že jim to projde.   Ovšem trest na ně stejně   čeká. Film je sice   realistický, ale některé   starší natočené detektivky   mi připadaly lepší.   Možná, že se tehdy   vraždilo jinak.
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.6.2013
Velmi slušně natočené,   skvělá hudba, skvělá   kamera a velmi dobří herci.   Bohužel má snímek i své   proti, jako např. taneční   scéna mimo děj, detektiv na   vozíku, nebo jiný chodící   po městě se zbraní připnou   k opasku tak aby byla vidět,   a dalších pár maličkostí.   Tyto však nejsou nějak moc   podstatné, jen zbytečné.   Proto má film u mne tři a   půl hvězdy v tom nejlepším   slova smyslu.   20120509-201306259811/10130s.u   .
Omnibus
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.12.2012
In dubio pro reo ...
Když jsem dříve četl   podrobnosti o vyšetřování   skutečného případu   hromadného znásilnění a   vraždy studentky Ľudmily   Cervanové, mrazilo mě.   Další mrazení vyvolávaly   pochybnosti, zda se nestal   komunistický justiční   zločin. Na přímou Husákovu   objednávku, kvůli   odmítání otce zavražděné   převzít státní   vyznamenání, dokud někoho   nezavřou (po 5 letech   bezvýsledného   vyšetřování, kdy nejprve   půl roku strávili ve vazbě   tři jiní nevinní studenti a   dokonce rok ve vazbě další   nevinný student!). Mrazilo   mě nejen proto, že na sedmi   odsouzených lidech byl   možná spáchán justiční   zločin, ale také že   skuteční vrahové ( arabská   stopa ?) by tím pádem   zůstali nepotrestáni.
Vím, že film byl jen   volně inspirován tímto   případem, nečekal jsem   žádnou doslovnou   rekonstrukci. Ale i jako   obyčejná kriminálka a   studie příčin asociálního   chování zlaté mládeže mě   Bolero zklamalo. Ne že by byl   příběh nějak úplně   špatně natočený nebo   zahraný,( i když pár   slabých až ochotnických   momentů tam bylo) ale hlavně   mě vůbec nedostal „na   plátno“ , něco tomu   chybělo. A ani jednou   jedinkrát mě u něj   nezamrazilo. Chvílemi jsem se   dokonce i nudil   (pronásledován výčitkami   svědomí, co jsem to za   necitu). Pro mě slabý   průměr. Nevidím důvod   ještě někdy shlédnout a   ani nějak zvlášť   doporučovat.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.4.2012
Čekala jsem horší   průšvih, za nejvíce   rušivé bych považovala   barevné filtry a stylizaci, v   kriminálce s předlohou   skutečné události nevidím   jako nutné sladit barvy podle   zavařovaných paprik v   kuchyni svědkyně únosu a   podružné hopsání bolera   působilo jako reklamní spot   na taneční kroužek.   Herecké výkony se pohybují   v mezích tuzemského   standardu, až na jednu   výjimku - podporučík   Lipčíková si při   zatýkání vedla podobně,   jako praktikant Hlaváček,   jenže "Rozpuštěný a   vypuštěný" je   komedie...
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.1.2012
Byl jsem na tom před lety v   kině,ale chtělo to druhé   shlédnutí.Napoprvé bych dal   tak 40-50%,ale na podruhé   víc.Výtvarně netradičně   pojaté krimi drama,které má   obrysy skutečného a dodnes   né zcela jasného   případu.Líbil se my Jiří   Bartoška,David Kraus zahrály   pěkný hajzly a nejen oni...
jarda53
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.5.2011
Příběh je známý ale   zpracování příšerný, do   kina bych na to nešel. Film   je udělán tak k 50% a po   druhý jej již vidět   nemusím. Je ušit horkou   jehlou...
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.4.2010
Bolero
Nevim jesli o tomhle filmu   můžu říct, že se povedl,   protože to bylo založeno na   skutečné události, která   byla příšerná. Ne jen v   té době, ale je to hrůza   pořád. Film vyvolával   celkem dost nepřííjemné   dojmy. Kdo stojí za zmínku   byla hlavně B. Seidlová,   která roli zvládla   výborně.
sylwikk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.9.2009
Film špatnej nebyl, ale   přece jen sem čekala trochu   víc. Bára Seidlová byla   hodně dobrá, pak se mi   eště líbil David Kraus v   roli rozmazlenýho a totálně   bezcitnýho fracka, kterej   furt tvrdil, že si za to   mohla sama. Ale úplně   nejlepší byla Anna   Polívková, ta byla vážně   super.
anetaarudolf
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.5.2009
Tak z tohohle filmu jsem měla   fakt nepříjemnej pocit. Nic   příjemnýho na noc to fakt   neni. Jen to dál ukazuje jak   je tenhle svět fakt   nechutnej...
pataamat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.3.2009
tak táto vražda sa asi ani   nikdy poriadne neobjasní a   tento film može a aj nemusí   byť pravda ,všetko je len   možno
kara.lol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2008
Skvělý film, natočený   podle skutečné události,   aneb jak si partička   zhýčkaných fracků myslí,   že jim projde naprosto   všechno. Sice se na to   přišlo až za hodně dlouho,   ale přišlo...
Tink
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.8.2008
Bere dech...
Spousta kritiků film   odsuzuje, ale já jsem byla   nadšená. Nevadilo, že Bára   Seidlová neřekla za celý   film jedinné slovo tohle jen   podtrhovalo tu šokující   atmosféru. Překvapila a   velmi příjemně. Naprosto   skvělá hudba (doteď lituji,   že nevyšel soundtrack). Po   vypnutí filmu jsem jej znovu   a znovu přehrávala v hlavě   a byla neschopná slova. Jeden   z nejzdařilejších českých   filmů posledních let. A jak   je pravidlem, skutečnost, že   námět je pravdivý umocňuje   emoce, které snímek vyvolá.
Mary.Elwood
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2008
Naprosto dokonalé.   Realistický snímek   vraždy,jejímž začátkem   byla diskotéka........   Čeští herci převedli   výborné výkony hlavně   třeba Jiří Bartoška,Jan   Potměšil,Anna   Polívková,David   Kraus.Čitelný rukopis a   stylizace famózního   F.A.Brabce a sqelá hudba.
Lasy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.8.2008
týbrďo, někdy mě opravdu   překvapuje co by si ti lidé   ve filmech "podle   skutečné události"   přáli. slaďáček jak v   titanicu?
Wish
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.7.2008
hrůůza! tenhle film byl pro   mě totální zklamání!   opravdu příšerný   zpracování! jediný, co na   tom šlo, bylo to   nacvičování tance hned z   úvodu filmu...to to totiž   ještě vypadalo   zajímavě...pak se to ovšem   potopilo do kalných vod. 3.*   je za Davida Krause, Davida   Švehlíka a...(za   "sexuální" scénu   pana Bartošky:))
cynik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.6.2008
Než koukat na českou   detektivku, to radši vyhořet   a třikrát po sobě!
Paní Zinnerové jdou   lépe Proutěné košíky a My   všichni školou povinní, ale   Bolero je tragický omyl   kariéry všech   zúčastněných od režiséra   až po catering !
Jediné co nutí diváka   vydržet jsou nahé scény   Barbory Seidlové v závěru   snímku. Holé utrpení   filmového diváka!
Petra.Barbie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2008
Kvalitní psychologicko - kriminální dílo!
Příběh podle skutečné   události natočený s velkou   autenticitou a strhujícími   hereckými výkony těch,   kteří představují   brutální vrahy, co víc   ještě dodat? Podmanivá   hudba, dobře snímaná   kamera, dokonce mi zde jako v   jediném filmu nevadí ani   takový propad českého   herectví, jako je Bolek   Polívka. Jeho role je zde   spíše okrajová, kdy   představuje otce korunní   svědkyně a své skutečné   dcery Anny. Ta narozdíl od   svého otce, prokazuje   poměrně všestranné polohy   svého herectví a zde velmi   zaujme, byť se jedná o roli   negativní. Klobouk dolů   před Honzou Potměšilem,   jehož ani těžký úraz   nesrazil před pokračováním   v herecké kariéře a ve své   roli vyšetřovatele je   naprosto skvělý! Shlédnutí   filmu nutí k zamyšlení,   byť příběh Ludmily   Cervanové, skutečné oběti,   je hodně známý, autenticita   tohoto filmu hodně zapůsobí   na psychiku každého z nás.
Rocky4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.5.2008
Lehce nadprůměrná   detektivka kde vyčnívá   akorát konec. Jinak jsem se   povětšinu času spíš   nudil. Kdyby ten film nebyl   podle skutečné události,   ničím by asi ani nezaujal.   Pustte si radši Sametové   vrahy, jsou lepší.
lynn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.2.2008
Film, který ve mě zanechal   zatím nejotřesnější   zážitek. Film, prý podle   pravdivé události, o   vyštřování znásilnění a   vraždy jedné   vysokoškolačky. Film je   dobře natočený, obsazení   je taky skvělé, ale celková   ponurost a brutalita   samotného znásilnění Báry   Seidlové je hrůzná.
mia
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Keď som začiatkom 80-tych   rokov študovala na VŠ, tento   príbeh rezonoval v médiách.   Brutálna vražda, za ktorú   boli odsúdení chlapci   vyššie postavených   rodičov. Nejaké informácie   kolovali okolo toho vtedy,   nejaké teraz, pretože nie   všetci si svoje tresty   odsedel. Po 89- tom sa   odvolávali ako obete   predchádzajúceho režimu,   boli prepustení, no nakoniec   v rámci ďalších súdnych   konaní boli ich tresty   potvrdené, dokonca v   niektorých prípadoch aj   zvýšene. Takže v   súvislosti s tým všetkým,   čo okolo toho zaznelo,   príbeh vyznieva skutočne až   mrazivo a v žiadnom prípade   nie umelo.
pincekk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.9.2007
tento film mě přímo   šokoval,jak mohou být lidé   tak krutí a   bezcitní,skvělé obsazení   předními českými   špičkami,vás určitě   zaujme
IGCONEK
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.6.2007
krimi thriller
Bolero je psychologický   kriminální film. O obludném   sobectví a necitelnosti,   popírající dokonce i právo   na život. O absenci svědomí   a soucitu s obětí. O   zvráceném přetváření   reality podle modelu: Já =   moje rozkoš, moje postavení.   Moje je všechno, co chci –   protože chci já. Kdo mě   ohrozí, zemře. Také o jevu,   kdy pachatelé zločinu si z   oběti udělají viníka.   Stejně tak jejich rodiče.   Mladí zločinci jsou nejen   jejich genetickým   pokračováním, ale produktem   jejich výchovy.
Stojí   za to ho vidět!!
freddy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.6.2007
Byl jsem po velké mediální   masáži natěšen, že   uvidím výbornou kriminálku.   Místo toho jsem se dočkal   průměrného filmu, kde se   vlastně celou dobu skoro nic   neděje a na němž je to   nejlepší bezpochyby kamera a   jiné efekty. Pan Brabec to   prostě umí s kamerou jako   nikdo jiný, a to dokazuje i v   tomto filmu, a to je ten   důvod, proč nakonec dávám   čtyři hvězdičky, díky   umění pan Brabce, kterého   se nebojím označit za   nejlepšího kameramana u nás   a jednoho z nejlepších na   světě. Ale na druhou stranu   by měla vésti k zamyšlení   skutečnost, že kamera a   efekty jsou zde lepší než   děj a herecké výkony. Ale   nakonec jsou z toho čtyři   solidní hvězdičky.
Reny
Hodnocení:
Přidáno: 1.6.2007
Co k tomu říct? Nápad   zfilmovat brutální vraždu,   která se stala v   sedmdesátých letech na   Slovensku určitě stojí za   povšimnutí. myslím, že   tvůrům se nejvíce povedl   výběr postavy ke   ztvárnění hlavního   "hrdiny" v podání   mladého Krause, jakožto   rozmazleného fracka   zazobaných rodičů. V této   roli naprosto   exceluje...akorát nevím,   jestli je to pochvala, nebo   spíš naopak. Výbornou   práci odvedl také p.   Bartoška. film rozhodně   stojí za shlédnutí, ale   myslím, že se většina   lidí spokojí s tím, že ho   uvidí jednou.
Hellish_Satanica
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.5.2007
Snaha byla, ale..
Nemůžu si pomoct, ale tenhle   film mi přišel strašně   umělý. Nevím čím to je,   jestli nepřirozenými   dialogy, podivnými hereckými   výkony některých.. těžko   říct. Námět je určitě   dobrý a kdyby to bylo lépe   zpracované, mohl to být   vynikající film. Tak jak to   natočili to na mě působí   nepřirozeně, nevěrohodně   (ač to má být inspirováno   skutečnou událostí).   Škoda. Přesto dávám   průměrné hodnocení -   neboť to plně vystihuje   dojem asi takovýto: koukat se   na to dalo, ale žádný   "trhák" to tedy   rozhodně není :-)
jedlickaj
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.5.2007
Nechápu proč producent mrhá   penězmi na české filmy   takovýmhle paskvilem. Téma   prodle skutečné události by   mělo něčím zaujmout,   přitom jsme měl pocit že se   dívám na ospalou reportáž   z Na vlastních očí.   Zápletka nulová, vyřešení   případu uplně blbé což   odpovídalo hereckým   výkonům herců postav   policistů.
Rene1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.5.2007
U tohoto snímku jsem dlouho   váhal, jaké mám dát   hodnocení. Skvělá   vizuální složka a   perfektní taneční vložky v   kombinaci s imponující   hudbou stojí v protikladu s   nepovedeným pokusem   vyprávět kriminální   příběh. Skvělé herecké   výkony Marty Vančurové,   Martina Stropnického i   Jiřího Bartošky spolu se   skvěle obsazeným Davidem   Krausem, v jehož případě   divák podvědomě věří   díky jeho image zlobivého   dítěte, že je stejným   člověkem jako postava,   kterou představuje, stojí v   protikladu k ochotnickým   výkonům většiny zbytku   hereckého ansámblu,   výkonům, za něž by se   leckdy styděl i ochotník ze   Zlámané Lhoty. Ironií osudu   mladá herečka, která   prokázala před natočením   filmu největší míru   talentu-Barbora Seidlová,   dostala nakonec míru   prostoru, kterou bychom mohli   nejlépe vyjádřit slovním   spojením lepší kompars. Je   ovšem pravda, že ve filmu   aspoň ukázala, že má   nádherné tělo. Vypadá to,   jako by se režisér pokoušel   udělat kompromis mezi dvěma   filmy-tím, který by chtěl   natočit, a tím, na který   dostal peníze. Kamera je   ovšem ve filmu naprosto   skvělá, snímek je plný   překrásných strhujících   záběrů, a tak člověk   musí odpustit í četné   nedostatky.
Charlotta
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.5.2007
Včera jsem se poprvé   podívala na tento film a   velmi mě zaujal. Libili se   mi herecké výkony, hlavně   pan Bartoška. Sice jsem   veděla jak vše dopadne, ale   i tak jsem nespustila z   obrazovky oči. Příběh je   děsivý a i poučný, hlavně   pro mladé dívky, které rady   chodí na diskotéky.
Snura
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.5.2007
F.A.Brabec asi je dobrý   režisér, ale jako kameraman   je mnohem lepší a   konkrétně na tomto snímku   to je hodně vidět. Po   vizuální stránce ale   výborné. Pokud jde o   scénář, tak mám pocit, že   Markétě Zinnerové jde   mnohem lépe psaní pro děti   než pro dospělé. Z   hereckých výkonů zaujal jen   Jiří Bartoška, který byl   výborný, ale zůstal v tom   sám.
Tom_Hardy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.5.2007
F.A. Brabec se skutečně   snaží, ale jeho detektivní   mozaika stojí a padá s   obsazením, které je značně   nevyvážené. Na jedné   straně lahůdkový Martin   Stropnický a Jiří   Bartoška, na té druhé   naprosto ostřesné obsazení   mladých detektivů. Jakoby   věk herců odrážel jejich   herecké schopnosti (David   Kraus v roli slizkého synka   je v omladině výjimkou).   Snímek tak drží   především Brabcova kamera a   mnohdy neotřelá (na český   styl) režie. Třeba   otáčivá kamera okola   hlavních aktérů během   jejich rozhovoru je   zajímavým doplňkem, ale   spíše než účelnou   vložkou je nepodstatnou,   avšak vizuálně efektní   záležitostí. Hudba je velmi   pěkná, ale nikterak   rozsáhlá (využívá se   defakto jeden jediný motiv).   Příjemným překvapením je   velmi dobře rozpracovaná   detektivní zápletka a její   postupné rozplétání.   Vyhýbá se zbytečných chyb   a postupné kroky jdou ruku v   ruce s logikou. Zajímavé   jsou taneční výstupy,   které sice podtrhují jistý   umělecký nádech, ale   vprostřed filmu působí v   detektivní zápletce dost   rušivě. Tím   nejpodstatnějším záporem   celého filmu tak zůstává   opravdu nevydařený casting.   Naštěstí nemají mladí zas   tolik prostoru a výsledný   dojem je i přes jistou   roztříštěnost vesměs   pozitivní.
AlCapone
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2007
České dobře natočené   krimi s dobrým hereckým   obsazením...
Topi
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.5.2005
Oceňuji vizuální a hudební   stránku filmu. Po herecké a   scénáristické stránce je   tento film ale katastrofa.   Jediný kdo stojí za   povšimnutí je Matrin   Stropnický.
lebowski
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.4.2005
Ta Bára Seidlová tam skoro   nehrála! Taky bych to   neviděl na takovej   průser...OVŠEM: kamera je   zajímavá, ale až moc   neklidná, hudba též, ale   docela jednotvárná a navíc   si myslím, že Markétě   Zinnerové se špatně píše   "pro dospělé."   Jako detektivka to v podstatě   nezaujme a současnost je jen   plakátově načrtnutá.   Nejhorší výkon předvedli   IMHO Kraus a Štefánková (ta   to ale vynahradila tělem),   nejlepší jasně Anna   Polívková. A Harapes &   Vančurová jako rodiče -   docela zajímavé cameo :-)   Celkově vzato další film z   řady (i když jsem se taky   zasmál, někdy chtěně -   bodyguard luxuje, někdy   nechtěně - ožralu zatýká   commando.)
artcrime
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.2.2005
pred 40lety se u nas tocily   urcite chytlavejsi krimosky
Ziidgaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.10.2004
Mezi českými kriminálními   filmy nemá skoro konkurenci.   Prestože mě tenhle žánr   moc nechytá, tak se mi zdá   Bolero velice kvalitní a   dobře zpracované.
pizzzaro
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.3.2004
na české poměry velmi kvalitní krimifilm
Tohle je jeden z nejlepších   českých filmů svého   žánru. Vynikající   příběh a charaktery postav,   děj má spád i hloubku.   Divák může sledovat   zároveň policejní   vyšetřování a odhalování   stop vedoucích k pachatelům   a zároveň chování   pachatelů po činu a jejich   snahu vyhnout se následkům.   Zajímavou příchuť dává   filmu i fakt, že byl natočen   poměrně věrně dle   skutečné události, ke   které došlo před 28 lety na   Slovensku a jejíž   vyšetřování probíhá   dodnes.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41385minih41385Rottweiler (2004) 
Rottweiler n
minih5464minih5464Čelisti 3 (1983) 
Jaws 3 n
minih81239minih81239Rubín má barvu krve (1989) [TV inscenace] 
Rubín má barvu krve n
minih164355minih164355Zlo s lidskou tváří (2019) 
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile n
minih34289minih34289Poslední samuraj (2003) 
The Last Samurai n
minih152481minih152481Zločin na palubě (2017) 
Altitude n
minih11131minih11131Láska a válka (1996) 
In Love and War n
minih10065minih10065Kde alibi nestačí (1961) 
n
minih11715minih11715M.A.S.H. (1970) 
MASH n
minih36285minih36285A nebojíš se, princezničko? (1980) [TV inscenace] 
A nebojíš se, princezničko? n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Přes nový práh

01:30 - 01:55

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - 24 hodin pražského metra (2018...

01:20 - 01:50

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

00:50 - 01:50

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:50 - 01:45

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10