ohodnotit

Bojovníci z L.A.

Los Angeles Streetfighter

Další název:
Rváči z L.A.; Ninja Turf
Žánr:
Rok:
1985
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Bojovníci z L.A.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.9% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2010
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.12.2007
mimac13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.4.2008
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58239minih58239Král Matěj I. (2002) [TV seriál] 
Macius n
minih9020minih9020La guérilléra (1982) 
La guérilléra n
minih38697minih38697Extrémní rozmary počasí (2002) [TV seriál] 
Wild Weather n
minih9052minih9052Chci domů (1989) 
Je veux rentrer á la maison n
minih28281minih28281Možná (1999) 
Peut-étre n
minih25725minih25725Tucet špinavců: Druhá mise (1985) [TV film] 
The Dirty Dozen: The Next Mission n
minih51613minih51613Komisařka Diana Carrová (2003) [TV seriál] 
Diane, Femme Flic n
minih60485minih60485Kalvárie (2004) 
Calvaire n
minih50882minih50882Usvědčeni (2006) [TV seriál] 
Conviction n
minih20358minih20358Štvanec (1993) 
Martial Outlaw n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.9 % (7)
3   - Kuvik
4   - catamount
4   - satyr
5   - karesm
5   - mimac13
5   - Alfonc
4   - pet007

TV Program

ČT1 - Horákovi (2006) [TV seriál]

12:30 - 13:25

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Tři města, která změnila svět:...

12:30 - 13:25

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

12:45 - 14:00

5 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - Walker, Texas Ranger (1993) [T...

12:30 - 13:25

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166882
Osobností: 662146
Fotografií: 651956
Plakátů: 313449
Obsahů a biografií: 153835

Poslední komentáře

Bouřlivé víno (1976)

Bouřlivé víno
Celkem pohodový film o víně   a kšeftech s ním. Je fakt,   že Michal s Katkou k sobě   moc neseděli a taky líbání   na vinici bylo spíše   více >

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 9 / 10

Napravení Jima Valentina (1964) ...

Napravení Jima Valentina
Málo známý komediální   muzikál s hudbou Harryho   Macourka a texty K. M. Walló.   Velká škoda, že písničky   kasaře Jima jsou zpívané   Karlem více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Masaryk (2016)

Masaryk
Tento film je těžké   hodnotit. Podle úhlu pohledu   by se totiž toto hodnocení   muselo dost dramaticky lišit.   Jako filmařina je to dost   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Rambo (1982)

PROCESOR!

Rambo
1982? Tak to by se spousta   filmů-akčních měla teda   stydět…Je vidět, že se   podílel i na scénáři a to   ho nasměrovalo k další   hvězdné kariéře…

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Peklo v Pacifiku (1968)

???

Peklo v Pacifiku
2 rec: "Oba uživatelé přede   mnou už zde napsali"

podle   datumu jsi psal prvni, tak   jsou dv,,, vlastne dnes uz je   jen jedna moznost, ti dva více >

Autor: Scifista | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 2.057/2.044