ohodnotit

Bojovníci z L.A.

Los Angeles Streetfighter

Další název:
Rváči z L.A.; Ninja Turf
Žánr:
Rok:
1985
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Bojovníci z L.A.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2010
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.12.2007
mimac13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.4.2008
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58918minih58918Kouzelnické triky pro začátečníky (2007) [DVD] 
A Beginner's Guide To Magic Tricks n
minih43204minih43204Těžká práce pro anděla I. (1999) 
n
minih51755minih51755Viděl jsem maminku líbat Santa Clause (2002) 
I Saw Mommy Kissing Santa Claus n
minih38384minih38384Upír ve věžáku (1979) [TV inscenace] 
Upír ve věžáku n
minih59369minih59369Damas de Blanco (2007) [Video] 
n
minih3187minih3187Apoštol (1997) 
The Apostle n
minih50902minih50902Stephanie Daley (2006) 
Stephanie Daley n
minih32361minih32361Annie Lennox / Totally Diva (1992) 
Annie Lennox / Totally Diva n
minih28875minih28875Charro! (1969) 
Charro! n
minih56309minih56309Faktor strachu (2001) [TV pořad] 
Fear Factor n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.9 % (7)
3   - Kuvik
4   - catamount
4   - satyr
5   - karesm
5   - mimac13
5   - Alfonc
4   - pet007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154523
Osobností: 639989
Fotografií: 588757
Plakátů: 279607
Obsahů a biografií: 141556

Poslední komentáře

Tajemství mého úspěchu (1987)

Tajemství mého úspěchu
Film jsem už kdysi viděl,   ale pobavil mě i podruhé.   Příjemná komedie ze světa   byznysu. M. J. Fox hraje jako   vždy s lehkostí sobě   vlastní.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

1984 (1984)

1984
1984 jsem dříve slyšel jako   audioknihu. Osobně si   myslím, že je pro filmové   zpracování značně   nevhodná. V knize mají   zásadní význam více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 7 / 10

Sestry války (2010) [TV film]

Válka je vůl!

Sestry války
Pravdivý výkon herců a   hlavně hereček v pravdivém   příběhu z druhé světové   války mě vtáhl do děje   takovým způsobem, že jsem   dlouho po více >

Autor: kvaca | Hodnocení: 10 / 10

Muž který se směje (2012)

Muž který se směje
Hezká výprava i kostýmy,   slušné herecké výkony a   poutavě vystižená éra   starých kočovných divadel -   přesto jsem se ale   neubránila více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Kobajaši-san či no Maid Dragon (...

Co napsat kromě velkého "waaaau!" ?

Kobajaši-san či no Maid Dragon
Člověk musí dle mého   aspoň trošičku proniknout   do mentality dálně   východního souostroví, aby   ocenil neuvěřitelný mix   fantasy a více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.225/0.188