reklama
 
ohodnotit

Bojovníci z L.A.

Los Angeles Streetfighter

Další název:
Rváči z L.A.; Ninja Turf
Žánr:
Rok:
1985
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Bojovníci z L.A.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2010
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.12.2007
mimac13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.4.2008
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4816minih4816Buster: Velká vlaková loupež / Buster (1988) 
Buster n
minih14878minih14878Ohrožení Britannicu (1974) 
Juggernaut n
minih44389minih44389Když si Chuck bral Larryho (2007) 
I Now Pronounce You Chuck and Larry n
minih53805minih53805Mlčení krahujce (2008) [TV seriál] 
Le silence de l'épervier n
minih31683minih31683Beavis a Butt-Head dobývají Ameriku (1996) 
Beavis and Butt-Head Do America n
minih32976minih32976Chuť vody (1982) [TV film] 
Chuť vody n
minih33936minih33936Chci tebe Pikachu (1999) [Video] 
Pokémon: Vol. 1: I Choose You! Pikachu! n
minih48622minih48622Crazy gang a záhada Stříbrného dolu (2007) [DVD kinodistribuce] 
Olsenbanden Jr. So lvgruvens hemmelighet n
minih48725minih48725Zkáza lodi Gustloff (2008) [TV film] 
Die Gustloff n
minih52222minih52222Střelila jsem Andyho Warhola (1996) 
I Shot Andy Warhol n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.9 %
3   - Kuvik
4   - catamount
4   - satyr
5   - karesm
5   - mimac13
5   - Alfonc
4   - pet007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146280
Osobností: 621333
Fotografií: 550481
Plakátů: 262191
Obsahů a biografií: 134131

Poslední komentáře

Rajský pokoj (2015)

Rajský pokoj
Syrový snímek přináší   pět různých příběhů   lidí z několika koutů   světa, kteří žijí svůj   převážně nelehký život v   Amsterdamu. Film více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

96 hodin: Odplata (2012)

PROCESOR!

96 hodin: Odplata
Liama Neesona mam rád, ale   tohle je úplně mimo.   Počítání vzdálenosti   pomocí rychlosti zvuku, tedy   vybuchujících granátů v   takovém více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Vykoupení z věznice Shawshank (1...

Vykoupení z věznice Shawshank
teď jsem se dostal k   tomu,abych shlédl tento   vychvalovaný snímek.Jako   fakt mě chytil,ale možná   zase ne až tak,jak jsem   více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 8 / 10

Opožděná vražda (2015) [TV epizo...

Opožděná vražda
Zajímavé téma -   Zavražděný starý pán na   vesnici kde se za komančů,   ale i po válce děla spousta   nepěkných věcí. Do toho   skupina toxíků, špatné   rodinné věci a je   podezřelých jak naseto:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Sanitka 2: Díl čtvrtý (2013) [TV...

Sanitka 2: Díl čtvrtý
Solidní díl, tentokráte se   moc neřešila milenecká   vzplanutí a podobné věci,   ale bylo dost zásahů atd.   Jinak dobří herci a občas i   humor, sleduji napodruhé a   nejsem rozhodně zklamán.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.334/0.298