ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bojovníci krve

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.7% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.2.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.10.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.4.2019
pohledvenkova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.4.2019
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.3.2020
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.5.2008
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih161479minih161479How It Ends (2018) 
How It Ends n
minih113962minih113962Viking Vic (2013) [TV seriál] 
Vic the Viking n
minih51297minih51297Čistá pravda (2004) [TV film] 
Plain Truth n
minih43632minih43632Ženatý se závazky (1987) [TV seriál] 
Married with Children n
minih7579minih7579Farma zvířat (1954) 
Animal Farm n
minih6027minih6027Den otců (1997) 
Father's Day n
minih7803minih7803Funny Girl (1968) 
Funny Girl n
minih85121minih85121Tři nevěsty (1984) 
Tri nevesty n
minih92096minih92096Renoir (2012) [2k digital] 
Renoir n
minih82962minih82962Gay Purr-ee (1962) 
Gay Purr-ee n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.7 % (9)
3   - pataamat
3   - Kuvik
8   - rimeon
4   - satyr
5   - Kycky
3   - pohledvenk
3   - wrangler
6   - T800
7   - martas.s
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165281
Osobností: 659989
Fotografií: 638299
Plakátů: 307418
Obsahů a biografií: 151489

Poslední komentáře

Jackova ukolébavka (1993)

Jackova ukolébavka
I když je příběh dobře   natočený, je málo   uvěřitelný, nereálný. Ale   titulní představitel odvedl   kus práce.

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Zab mě, když to dokážeš (2009) [...

Zab mě, když to dokážeš
Když je příběh tak   totálně zblázněný, to se   i v lepším seriálu stane,   kolikrát si sám říkám,   že když se mě zavařuje   mozek, má to cenu koukat až   do konce?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Výjimeční (2019)

Výjimeční
Film o autistech, vlastně o   jejich ošetřovatelích, o   té ohromné mravenčí a   často sysifovské práci,   která se nedá dělat bez   nadšení, více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 9 / 10

Jarka a Věra (1938)

Jarka a Věra
Svým způsobem další z   řady klasických   studentských komedií z   předválečných a   válečných let, i když se   děj přímo ve škole   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Svatba na bitevním poli (2008)

Někdy to nestačí

Svatba na bitevním poli
Řeklo by se schopný   zkušený režisér a   špičkové obsazení to je   záruka kvality. Kdo viděl   tuhle pseudokomedii bude   souhlasit s tím, že více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.129/0.115