Duben
ohodnotit

Boj

War

Další název:
Rogue Assassin / Osamelý zabijak (SK)
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
8.11.2007

Komentáře k filmu Boj

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 26
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.9.2009
Naprostá senzace ten film je   senzace  
obsazení je skvělé   ten to film je dost poveden a   stojí zato proto doporučuji
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2008
Film dvou akcnich hvezd. Oba   herci dodaji filmu opravdu   ten spravny riz. Skoda jen   konce a Jasonovych ksechtu s   mafii
MovieAtom
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.9.2007
Úchvatný film s mým   oblíbeným hercem ve hlavní   roli. Film vás dokáže   vtáhnout do děje a nepustí.   Auta , zbraně a Stantham =   10/10 ..
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.1.2009
Jet Li.Není co dodat tam kde   hraje Jet Li je to většinou   pecka.V tomhle filmu zrušil   celou mafii.Výborný   výkon!!!!!!!!!
Skvělý akční scény.Na   každý nový film s tímto   hercem se s radostí těším.
hellercz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.12.2009
K tomuto filmu jsem se dostal   náhodou a jsem za to velmi   rád ! Dvě velké akční   herecké osobnosti Statham a   Li nezklamaly.
sharp69
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.12.2008
Nechápu proč jsou tu   komentáře tipu,,je tam málo   akce,když tam hrojou tihle   herci´´apod.když herec   který hraje pořád jen ve   filmech kde kohokoliv potká   umře neznamená,že takový   bude každý film.Tento film   mě zaujmul a už jen kvůli   zmíněným výkonům   herců,ale to neznamená že   krve je tam málo.A konec byl   opravdu skvělí ten jsem   rozhodně nečekal.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.9.2017
Rychlá akční jízda, kde se   před kamerou podruhé setkali   Jet Li a Jason Statham.   Jednoduchý takřka   bezvýznamný děj, zato   zuřivá akce se dvěma   úžasnými bojovými   scénami. Jak Jet tak i Jason   tu ve svých rolích   zastupují své typické   charaktery, které jsou v   rámci děje využity na plno.   Hlavně u Jeta, který svým   mrazivým pohledem a   děsivýma očima vyvolává   nejistotu v tom, co se mu   zrovna honí v hlavě a s   čím následně vyrukuje. A   tak si u něj divák není   dlouho jist, jak to s ním   tady vlastně je. Příběh o   pomstě v ražení, který   není pro každého. Na   plynulost je třeba   zapomenout. Jsou tu dva   matadoři, kteří hodlají   svým fanouškům něco   ukázat a také ukáží.   Bohužel za cenu v určitých   chvílích k jisté   zmatečnosti a nerozhodnosti.   V rámci zběsilé akce však   stojí snímek za pozornost.   Akčně nabití fanoušci si   užijí své do posledního   puntíku. Ostatní budou   chvíli přemýšlet, o čem   to vlastně celé bylo.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.11.2011
Mam rad filmy Jasona Stathama   a tenhle patri k tem povedenym   , zajimavy pribeh, zapletka,   obsazeni a necekane rozuzleni
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.4.2012
war
tento film bol celkom dobri   dobra akcia aj akcne sceny   hlavne to super rozuzlenie to   som fakt necakal good film
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.4.2008
Zaujimava zapletka s necakanym   rozuzlenim trpiaca niektorymi   chybami v logicnosti   pribehu.Ten kto sa tesil ze   Jet Li konecne zahral zapornu   postavu ma smolu.Film srsi   brutalnymi scenami a krasnymi   autami.Sice som cakal od filmu   viac patri medzi to lepsie a   pre fanusikov Jet Li je to   povinnost.
TILL.87
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.9.2008
tak jako příběh byl moc   dobrej, nečwkaný rozuzlení,   ale nevim. když sem viděl   trailer a v hlavní roli   stathama a jeta, tak sem   čekal prostě akční film   našlapanej to jest hodně   akčních scén v boji z   blízka a viděl sem samý   přestřelky. mam rád   stathama od tý doby co sem   viděl kurýra a ten jeho   hereckej výkon, co tam   předváděl mě nadchnul   stejně jako u jeta např.   romeo musí zemřít, alwe   tady mi to prostě chybělo a   chybí mi to u víc stathamovo   filmů. neříkam, že je to   špatnej film, ale víc jak 7   bych mu já nedal, čekal sem   prostě akční hit.
Kubee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.1.2010
Příběh je zajímavý a dá   se říct, že i nečekaný.   Jen mi tam chybělo víc   akčních scén. Čekal jsem   akci od začátku až do   konce. Trochu zklamání,   když vezmu na vědomí kdo   tam hraje hlavní role.
rankinfitch
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.12.2008
Ze začátku docela   nepřehlednej děj se   zvláštním střihem a docela   nuda. Pak to ale dostalo spád   a bylo to fajnový. No ale ten   úplnej závěr jsem až tak   rychlej nečekal...no za 6,   ale skoro bych dal jenom 5.
Sanchez
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.1.2008
Určitě nejsem sám, kdo si   myslí, že ze spojení Jet   Li-Statham by se dalo   vytřískat mnohem víc, než   jak ukazuje tento film. Místo   nekonečné akce jsem viděl   jen prázdnotu balancující   na hraně nudy. Naštěstí to   tihle dva borci dokázali   vytáhnout z propasti   nepovedených snímků a   pokaždé když byli na   scéně, tak bylo na co   koukat. Ve druhé polovině se   film znatelně rozjíždí,   ale samotný konec je úplně   mimo. Příběh si zakládá   na válce japonské mafie,   což je sympatické a dějově   až na pár míst vcelku   dobře zvládnuté. Akce mohlo   být asi o 200% více,   alespoň ten Jet Li místy   válí. Mohla z toho být   pecka, bohužel vznikla pouze   roztržitá slátanina, ALE   naštěstí se na 'War' dá   dívat.
mimac13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.9.2007
Nemuzu si pomoc ale Jason   Statham i Jet-Li mi v tomhle   filmu prijdou nejak mimo.
A to co dela takovyto film   filmem s velkym F totiz akce,   je taky takova stokrat videna   strihacka ktera nicim   neprekvapi.
Davam 6 jen   proto ze mam oba herce moc   rad.
J3ared
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.1.2009
Obsazeni bezva, Jet Li je   king, ale zde to nejak   nevyslo, po 15min jsem se dost   nudil, ani ne akci, ale spis   pribeh me nevzal. Jinak, co   ocenuji je konec.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.10.2009
War
Ještě než se tihle dva   potkali v Postradatelných   bylo jim umožněno poměřit   své síly. Tak je jisté, že   kdyby došlo na akci tak by   Jet Li Jasona Stathama nakopal   pěkně do zadku, ale o tom   až jindy. Když se podíváte   na film Boj, tak asi první co   vás zarazí je ten obraz,   který připomíná nějaký   díl televizního seriálu, to   samé se dá říct o střihu,   který je dost otravný a   rozhodně ten film   znehodnocuje. Na druhou stranu   to má spád, Jet Li je tam   přes kopání a Jason Statham   na střílení, takže ono to   jde tak nějak ruku v ruce.   Největší problém vidím v   nevyužití potenciálu, celou   dobu si říkám , proč se   tam nekoná nějaký Boj( ano,   ono se to tak česky jmenuje)   a boj to sice je, ale ne mezi   hlavními protagonisty. Jet   Liho mám ráda nikdy jsem   neměla chuť znevažovat jeho   herectví, což ovšem   nemůžu říct o Stathamovi,   já vám nevím, od té jeho   éry stupidních filmů ho   nemůžu z té škatulky   vymanit, dobře přiznávám   je to drsný sympaťák,   který to umí s rukama,   nohama a zbraněmi, jako   akčního hrdinu ho beru, ale   hrát prostě neumí, vážně   rozhodně ne, zatím jsem   neobjevila film ve kterém   bych mohla ocenit jeho   herecký um. Akční   podívaná, která někdy   připomíná televizní film   sice staví na něčem co jsme   už viděli, ale ten závěr   je bezpochyby to nejlepší co   film může nabídnout, což   je smutné, protože tenhle   Boj mohl mít grády.
Pecik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.5.2011
Souhlas s ostatními. Filmaři   dokázali že i z maxima lze   vytvořit minimum. Celkem   zajímavý námět s velmi   slušným obsazením se   přetvořil do celkem   zdlouhavého filmu s velmi   zajímavým koncem. Ten mě   mimo jiné potěšil, protože   vysvětlil opravdu vše během   filmu nejasné.
Phreaker
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.8.2011
Na jednu stranu jsem byl   celkem příjemně překvapen   poměrně zajímavým   námětem, ale na druhou   stranu se mi příliš   nelíbilo jeho zpracování.   Řekl bych, že to na mě bylo   možná poněkud seriálové,   s častým létáním z místa   na místo a občasným až moc   klipovitým střihem.
Clockwork
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.9.2007
Ve me tenhle filmek vzbudil   rozporuplne reakce namet byl   vpoho valky Japonskej gangu   me vzdycky lakali, hlavne neni   nouze o ruzne zvraty a   prekvapeni ale tohle me   malilinko zklamalo. Hlavni   predstavitele Jet a Jason mi   prisli tak nejak mamlilinko   mimo misu a akcni sceny taky   nestali za moc. Urcite by se   to dalo vylepsit !!!
andriy
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.4.2008
Opravdu nejslabší film pro   oba, jak pro Jet Liho, tak   Stathama. Postrádal jsem   jakoukoliv logiku děje a   střih akcí mi fakt vadil byl   takový chaotický a vcelku   nebylo vidět skoro nic (ne   furt). Opravdu jsem nečekal,   že to bude tak hrozné, když   jsem četl recenze. 90 % lidí   to strhalo, ale já furt   myslel, že nebude. Bohužel   bylo. Setkání dvou mistrů   akčních filmů mělo   skončit úplně jinak, mělo   skončit takovou akcí, která   Vás zarve do sedačky a s   otevřenou hubou nebudete   věřit svým očím, protože   taková setkání nejsou na   denním pořádku. A nakonec   to skončilo s otevřenou   hubou - velkou zívačkou.   Když přijde Devon Aoki a   objedná si salát bez   plísňového sýra, s   dresingem po stranách, tak   jsem opravdu nevěděl co to   jako mělo být. Ani jeden ze   dvou pro mne polobohů   nepředvedl ani polovinu toho   co opravdu umějí. Bylo to   nemastný neslaný, místo,   aby Jet Li rozjížděl   nějaký pořádný Kung fu,   tak tam furt čachruje s   bouchačkou a Statham byl jak   kdyby mu ufikli koule. Prostě   to nebyl takový frajer. A už   vůbec nemluvím o pointě   filmu - průser. Prostě to   scénáristi pohnojili jak jen   mohli. Výstižné pro tento   film by bylo asi jen říci   WTF a dále se nevyjadřovat.
Superbus
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.11.2012
Další americké angažmá Jeta Li
Docela se mi líbí filmy s   Jetem Li z prostředí   středověké Číny, ale   filmy odehrávající se v   moderních USA už většinou   skvělou atmosféru   postrádají a Jet Li v nich   nemá příliš prostoru k   ukázce svého bojového   umění.

To   lze říci i o tomto akčním   filmu o soupeření Yakuzy a   Triád a více či méně   zkorumpovaných amerických   poldů. Film se snaží   vyprávět příběh, který   zcela pochopíme až na jeho   konci, proto se zdá být   zprvu dost zmatený a je málo   akční. Celkově se jedná o   průměrný film svého   žánru, který lze   shlédnout, ale v paměti   příliš dlouho nezůstane.
Langley
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.12.2008
Film jsem dokoukal až na   druhý pokus, poněvadž jsem   u něho usnul.Úvod byl dobře   našlápnutý, zbytek filmu   byl pro mne spíše   nezáživný.Ale závěrečné   rozuzlení bylo překvapivé.U   obou hlavních protagonistů   jsem očekával více a jejich   bojový potenciál nebyl   využit ani z poloviny, což   mne velice zklamalo.Akční   scény nebyly nijak zvlášť   zajímavé a někdy jsem   nemohl překousnout   bleskurychlý střih.S Jet Lim   a Jasonem Stathamem se dalo   vytřískat mnohem více.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.12.2008
Když se proti sobě postaví   dvě současné ikony   akčního filmu musí to   zákonitě dopadnout dobře   avšak pokud je proti sobě   postavý nezkušený amatér   dopadne to takhle. Nemá cenu   kritizovat režiséra za   zápletku, která je stará   stejně jako akční žánr   ani za to, že na film neměl   moc peněz ale rozhodně si   zaslouží kritiku za to jak   promarnil takovou   příležitost. Film nemá   jedinou pořádnou akční   scénu a děj ubíhá dost   pomalu. Jet Li opět hraje   jako vždycky takže nehraje   ale horší to je v tom, že   on ani pořádně nebojuje a   to je to co od něj divák   očekává a Statham má po   celý film tentýž výraz   jako na přebalu DVD takže to   později celkem otravuje. 4   body dostává film za celkem   vydařenou a překvapivou   pointu a také za fakt, že   stále existují   "herci" jako   Lundgren nebo Seagal, kteří   nás neustále bombardují   "akčními" filmy   vedle kterých tento vypadá   jako trhák.
puol
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.2.2010
Žiadny očakávaný ultimate   fight sa nekoná, jedná sa o   štandartný akčné B-čko s   neštandartným až   prekvapivým záverom. Jet aj   Jason sú v pohode.
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.11.2010
No, od přítomnosti J.   Stathama a Jeta Li bych   rozhodně čekal víc akce -   hlavně soubojů tělo na   tělo. Každopádně byl film   velkým zklamáním.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih8633minih8633Hra na pláč (1992) 
The Crying Game n
minih54264minih54264Zlatíčka (1998) [TV pořad] 
n
minih25854minih25854Kruh (2001) 
n
minih2524minih2524Bourák (1977) 
Breaker! Breaker! n
minih5372minih5372Cyborg Cop II (1994) 
Cyborg Cop II n
minih29899minih29899Skřekot (2000) [Video] 
Shriek If You Know What I Did Last Friday the 13th n
minih9749minih9749Jonáš a Melicharová (1986) 
Jonáš a Melicharová n
minih40682minih40682Duch jezera (2004) 
Strandvaskaren n
minih25029minih25029Drtivý dopad (1998) 
Deep Impact n
minih43077minih43077Sejmi je všechny (2007) 
Shoot 'Em Up n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 05:59

22 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Království divočiny (2008) [TV...

05:30 - 05:59

22 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

67 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:35 - 05:55

77 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10