reklama
 
ohodnotit

Boj o Řím II

Kampf um Rom II - Der Verrat

Další název:
Lupta pentru Roma II
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
8.3.1970
„Západoněmecko - rumunský barevný velkofilm.“

Celkové hodnocení filmu Boj o Řím II

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.4.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.5.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.6.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.3.2018
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.2.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.9.2007
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.10.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.9.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.3.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.7.2011
peprz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2011
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.10.2006
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.3.2015
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2011
Jelinek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.6.2018
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.7.2008
oskarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.2.2016
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
mirda_CZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih63515minih63515Záměna (2010) 
The Switch n
minih102208minih102208Závod s časem (2013) 
Getaway n
minih75327minih75327Společnice v lásce (2011) 
Nessuno mi può giudicare n
minih24523minih24523Útěk (1967) 
n
minih32906minih32906Corky Romano - Noční můra mafie (2001) 
Corky Romano n
minih64117minih64117Taková jsem byla (2007) [TV film] 
Capturing Mary n
minih16803minih16803Pozemšťanky jsou lehce k mání (1988) 
Earth Girls Are Easy n
minih28114minih28114El Dorado (1966) 
El Dorado n
minih70887minih70887Win Win (2011) 
Win Win n
minih33605minih33605Ruská archa (2002) 
Russkij kovčeg n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Boj o Řím I (1968)

 Boj o Řím I (1968)
Boj o Řím I n
Kampf um Rom
Žánr: historický
Země: NSR / Rumunsko / Itálie
Režie: Robert Siodmak

(pokračování)

Hodnocení filmu

80 % (23)
8   - curil
8   - Erkul
9   - jarda53
9   - clara.bow
5   - hvezdyn
8   - pataamat
6   - Kuvik
8   - AGAMEMNON
8   - Charlie35
9   - satyr
8   - R.RICKIE
9   - fred.appl
8   - Kycky
8   - peprz
9   - Ed
5   - red.mann
8   - miroslav22
8   - rosta12
9   - Jelinek1
8   - Tominko
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152393
Osobností: 636565
Fotografií: 578647
Plakátů: 275699
Obsahů a biografií: 139854

Poslední komentáře

Big Ben: Vídeňská krev (2007) [T...

Big Ben: Vídeňská krev
Z poslední 6. řady, tudíž   z dílů s Nadine je to asi   nejlepší díl. Konečně   pořádný a zajímavý   případ rafinované   chladnokrevné a   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Vražda bez oběti (2007)...

Big Ben: Vražda bez oběti
Tento díl mě vůbec nebavil,   strašná nuda při   vyšetřování a ani žádné   humorné dialogy. Už se tu   nešije do politiků ani do   církve jako více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Big Ben: Smrtící žárlivost (2006...

Big Ben: Smrtící žárlivost
Úvodní díl poslední 6.   řady Big Bena a bohužel i   nejhorší. Zvlášť proto,   že Sabrina byla odejita,   Nadine se jí ani zdaleka   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Big Ben: Vražda v klášteře (2005...

Big Ben: Vražda v klášteře
Tento díl je zajímavý   především netradičním   prostředím ženského   kláštera, kde jedna z   řádových sester záhadně   umírá na otravu. Závěr více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Vražda ve zpovědnici (2...

Big Ben: Vražda ve zpovědnici
Tak už i na státního   tajemníka von Glucka nakonec   došlo a ďábel (dle jeho   způsobu života kdo jiný) si   ho povolal k sobě na   věčnost. A více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.355/0.31