ohodnotit

Boj na řece

Up the Creek

Další název:
Das turbogeile Gummiboot; Rafts
Žánr:
Rok:
1984
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Boj na řece

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.2.2012
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2009
wevik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.10.2008
myckei
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih128051minih128051The Dog Who Saved Halloween (2011) [TV film] 
The Dog Who Saved Halloween n
minih164457minih164457Láska za láskou (2017) 
Love After Love n
minih6029minih6029Den poté (1983) [TV film] 
The Day After n
minih19164minih19164Smrt v sedle (1958) 
Smrt v sedle n
minih44323minih44323Ohnivý had (2007) [TV film] 
Fire Serpent n
minih55731minih55731Zdánlivě mrtvá (2006) [TV film] 
Presumed Dead n
minih106552minih106552Myslím, že ji miluji (2007) 
Je crois que je l'aime n
minih31619minih31619Příběh lásky (1986) 
Storia d'amore n
minih40156minih40156Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005) 
Corpse Bride n
minih48016minih48016Jen přes její mrtvolu (2008) 
Over Her Dead Body n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 % (8)
5   - curil
7   - Kuvik
7   - satyr
6   - R.RICKIE
9   - dederon
6   - tvo
8   - wevik
10 - myckei

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV ep...

20:10 - 21:00

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Do země lovců lebek

20:00 - 21:00

50 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

20:20 - 21:25

30 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Vinaři (2014) [TV seriál]

20:15 - 21:30

35 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165538
Osobností: 660236
Fotografií: 639605
Plakátů: 308188
Obsahů a biografií: 151834

Poslední komentáře

Blízká setkání třetího druhu (19...

Blízká setkání třetího druhu
Právě sleduji tenhle film v   televizi a vzpomínám na   mládí. Byl jsem na něm v   kině a ten 70 zážitek na   mě tehdy opravdu hodnë   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Brewsterovy milióny (1985)

Brewsterovy milióny
Povedená komedie režiséra   Waltera Hilla. Richard Pryor   je i bez svého parťáka Gene   Wildera výborný a pozadu   nezůstává ani John Candy,   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

O rybáři a rybce (1986) [TV insc...

O rybáři a rybce
Tak na rozdíl od ostatních   se mi to moc nelíbilo.   Zdlouhavé a zprasené   přepracování originálu. Je   jedno zda máme na mysli   Puškina či více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

O princezně, která pořád vařila ...

O princezně, která pořád vařila
Veselá pohádka k nedělnímu   dopoledni pro celou rodinu.   Zvláště děti by mohla   pobavit. Vhodné pro celou   rodinu.  
 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Neviditelný muž (1933)

Neviditelný muž
Zde je třeba smeknout pře   filmovými triky, a to   hodně hluboko. Ten konec měl   být zpracován lépe. Skoro   celý film je na co koukat.   Děj je svižný a občas je i   trocha legrace.  
 
 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.323/0.313